Aquí no, Majestat

"És de tota lògica que la societat gironina tingui poc interès a mantenir un acte de llagoteria cortesana com és l'entrega de premis anuals de la Fundació Princesa de Girona"

Les xifres són irrebatibles. El 21 de desembre ni tan sols van arribar a un de cada quatre els electors de la demarcació de Girona que van donar suport actiu a la monarquia espanyola a través de la suma de les candidatures de Ciutadans, PP i PSC. Les llistes independentistes, en canvi, van superar el 50% no ja dels votants, sinó del cens. I si sumem el conjunt dels electors republicans, el percentatge se'n va bastant més enllà de qualsevol majoria qualificada. És aquesta gent la que va defensar les urnes de l'1 d'Octubre. I és contra aquesta gent què van enviar milers de policies amb porres, amb el suport -explícit i televisat- de Felip de Borbó.

 

En aquest context polític, és de tota lògica que la societat gironina tingui poc interès a mantenir un acte de llagoteria cortesana com és l'entrega de premis anuals de la Fundació Princesa de Girona. De fet, si el que vol aquesta entitat és donar suport als joves emprenedors i amb talent, poden estalviar-se perfectament el cost que significa organitzar el viatge, l'estada i les despeses d'ostentació inherents a qualsevol presència règia. Tothom ho agrairà.

 

El passat 5 d'octubre, Felip de Borbó va prendre part i ho va fer a fons, sense retorn. Per això mai més no hi haurà prínceps a Girona. I el que és més important: Els ciutadans no tornaran a acceptar el paper de súbdits. Per tot això i per dignitat, l'"així no, Majestat" s'ha convertit en un "aquí no, Majestat". I passi-ho bé.
Comentaris
Ramon
FORA, FORA, FORA, LA REPÚBLICA ESPANYOLA!!! Fora la monarquia espanyola òbviament també però això ja hi ha prou catalans que ho diuen.
Aquí no, Puigdemont
Gerona siempre había sido una ciudad, digamos, normal. De 1979 a 2011 el consistorio fue del PSC. En 2011 llegó Puigdemont y dejó su rastro venenoso. Aquí no, Puigdemont. Ya vale.
LLIBERTAT PRESOS POLITICS
Ni a Girona ni enlloc !! Una monarquia que no ha votat ningú i imposada per un dictador no té lloc a casa nostra
G
Té més dret a cobrar el sou dels diners públics un funcionari qualsevol què en Felipe, a qui nosaltres mantenim com un rei, perquè els funcionaris s'han presentat i passat unes oposicions que en Felipe ni això. Poden ajudar als joves fent donacions com la gent normal i no pas fent propaganda monàrquica d'un títol que ni en Juan Carlos ni en Felipe poden fer servir en públic. Fora la propaganda de títols monàrquics camuflats en premis i el rei camuflat de benefactor del poble.No ens representan!
Mar 350
El marit de la Compi-yogui ha de ser declarat persona non grata a tots els pobles i ciutats de Catalunya. La AMI ja fa tard. Menys llaços groc i mes accions institucionals.
G
El 30 de gener és l'aniversari d'en Felipe. Seria un mol bon regal per el rei, que el poble català a traves dels nostres representants al Parlament investisim Puigdemont President de Catalunya. Tan sols el poble salva el poble. Visca la República de Catalunya!
Quico
Felip VI = miseria i vergonya. FORA, FORA, FORA !!!!
Fat Boy
Pero no ho podran fer perque els han donat una excusa de no se quines obres. Li haurien d'haver dit que no es benvingut i prou.
Ay Salvadó
Am aquesta mirada teva i las tevas raflaxións ens fas veura la realitat, dons, Yirona no parteneceis a Tabarnia, dons, es una prututip dels catalán da vritat, payesus ca no volen munarquñia, fins i tot
Zacaries
Aixì,sigui.
el teu
A Gerona puede que no, pero a Tabarnia seguro que sí, y para eso también las "xifres són irrebatibles" ;)
Anicet
Felipe VI de Castilla és el rei dels castellans. ELS CATALANS NO SOM CASTELLANS. L'espectacle del dinar familiar de la "sopita" fa fàstic pregon.
happy
Es premien catalans? Què financía aquesta Fundació? Renunciem a que treballi a Catalunya ja farem les nostres pròpies fundacions amb els nostres recursos, les nostres empreses ho patrocinaran! I podem preguntar a d'altres municpis de Catalunya, per exemple l' Hospitalet, asi volen acollir els premis i ubicar la Fundació.I
ramon r.t.
Els reis de la "podridura.es" viuen molt bé a l'esquena del poble imbècil que els riu les indecències. Encara hi ha molt analfabetisme i ruqueria en la societat.
Com a gironina, felicito a l'alcadessa
Marta Madrenas està mostrant un compromís ferm amb la majoria de la ciutadania. Crec que s'està arriscant amb molta decisió i ens sentim plenament representats. Endavant, Marta!
El tuisón d'oro
Yo pruposu que el tuisónd'oro sigui par en Marte Madrenes
...SIEGFRIED...
...EL IMPERIO DONDE NO SE PONE EL SOL...
Marta de Sabadell
Ser monàrquic és de rucs !!! Visca la República catalana !!!
Una opinión diferente
Anicet. Felipe VI es el Rey de todos los españoles, incluyendo a los castellanos y a los catalanes. Está claro que los catalanes no son castellanos, nadie dice que lo sean. Lo que formamos todos los pueblos españoles es España. Y si no quieren rey intenten cambiarlo legalmente, porque yo también quiero ser rico y no por eso estoy legitimado a robar.

envia el comentari