Llarena, a l'oest del Pecos

"Potser el jutge Llarena coneix Lucky Luke, perquè la seqüència jurídica que va de de Brussel·les a Copenhaguen és perfectament compatible amb la filosofia que guiava la justícia de Roy Bean"

"Quants diners porta a la butxaca, Lucky Luke?". "Uns cinquanta dòlars, jutge". "Doncs li poso uns cinquanta dòlars de multa!"

 

Goscinny i Morris van retratar magistralment la llegenda del jutge Roy Bean, un personatge del Far West que va adquirir fama mundial per fer les sentències a total conveniència i sense preocupar-se el més mínim per unes lleis que, d'altra banda, tampoc no perdia el temps en interpretar, donada la seva condició d'analfabet. Aquell àlbum del 1958 va esdevenir un clàssic del còmic europeu, amb un final hilarant en què el propi Roy Bean es condemna a si mateix en benefici propi.

 

Potser el jutge Llarena coneix Lucky Luke, perquè la seqüència jurídica que va de de Brussel·les a Copenhaguen és perfectament compatible amb la filosofia que guiava la justícia de Roy Bean, a l'oest del riu Pecos. L'Audiència Nacional de Madrid va enviar una euroordre contra Carles Puigdemont als tribunals belgues per a, després, retirar-la -davant la perplexitat d'un jutge belga- amb l'argument que potser no el podrien condemnar a tot el que tenien ganes de condemnar-lo. Després, l'aparell polític de l'Estat va i diu, públicament, que no permetran que Carles Puigdemont sigui investit president, tot i tenir al darrere una majoria parlamentària. Per si de cas, el PP també afirma que el CNI es dedica a engreixar el compte de 87 milions d'euros dels piolins, tot seguint i espiant un ciutadà a qui ni tan sols li reclamen res.

 

I l'última és Llarena negant-se a enviar una euroordre als tribunals danesos perquè diu que així aconseguirà impedir que es materialitzin els resultats de les eleccions que es van convocar des de Madrid, però amb un resultat que no els va agradar. I resulta que es nega a enviar una euroordre a Dinamarca. En fi...

 

"Quants diputats té a la butxaca, Puigdemont?" "Uns setanta, jutge". "Doncs queden confiscats uns setanta diputats"
Comentaris
Maria
Brillant Sr. Cot! És increïble la putrefacció d'aquest estat espanyol i el seu govern. És tan gran això i que no es vegin... Es podrien mirar al mirall i es trencaria... Feu pena espanyols, molta pena!
Fat Boy
En una altra cosa que s'assemblen Llarena i Bean es que l'unic llibre de lleis que tenia era un recull de les lleis de Texas que tenia varies decades d'antiguitat (les noves que li arribaven anaven, convenientment, a alimentar la llar de foc). No m'estranyaria que l'unic que te el Llarena sigui el Fuero de los Espanoles o els Principios Fundamentales del Movimiento Nacional.
Llarena pasa de las tonterías de Puchi
Llarena va a lo suyo. Por eso ha pasado de la nueva provocación de Puigdemont en Dinamarca. Ya caerás Puchi, no hay prisa. Para eso está el marshall Llarena.
Oh Salvadó
Quina cumparasió mes intel·liyén, dons, sol pudrías aveura ascrit tú, dons, com clavas las nutusias, dons, igual ca la teva mirada, dons, anurabona pal articla, fins i tot
El llamp del camp
Estic impressionat del "grasiosillo" que ets. Com es pot ser tant patètic i estúpid i produir¨tantes pocasoltades, sensa que et caiguin els seudonims de vergonya.
Jordi Comasobirana
Són uns tarats, a més de feixistes prepotents, corruptes i delinqüents.
valencià
ara toca fer-li la pilota al Llarena jajaja !!
Valencià
ja està vist qui pot opiná aquí, al final us ho creieu i tot jaja

envia el comentari