Els musclos de Puigdemont i el cocido de Soraya

"Soraya Sáenz de Santamaría és la màxima responsable de governar Catalunya des de la distància -voluntària- i per decisió d'un partit que té el suport del 4,2 per cent de la ciutadania i 4 diputats del Grup Mixt"

Inés Arrimadas diu que el reglament del Parlament no es pot reformar des de Brussel·les, tot "menjant musclos". Per a, acte seguit, insinuar que qualsevol decisió en aquest sentit serà vetada des de Madrid, se suposa que menjant cocido. Fa dos mesos llargs que les institucions de Catalunya són teledirigides des de la capital espanyola i encara fa més temps -per no dir sempre- que els recursos públics que necessita la societat catalana s'assignen, igualment, des de Madrid. I això, per contra, ho consideren un èxit polític. Musclos no, però cocido sí.

 

El més paradoxal és que un dels recursos retòrics més típics del nacionalisme espanyol és argumentar que com que les decisions es prenen cada cop més des de Brussel·les, això deixa l'independentisme, suposadament, a contracorrent l'impuls de la història. Tot plegat, una finíssima capa de vernis europeista per dissimular la insolència imperial de l'Espanya de sempre.

 

Soraya Sáenz de Santamaría és la màxima responsable de governar Catalunya des de la distància -voluntària- i per decisió d'un partit que té el suport del 4,2 per cent de la ciutadania i 4 diputats del Grup Mixt. Carles Puigdemont és el president que vol un 47,5 per cent dels electors i una majoria absoluta de 70 escons i ha rebut aquest mandat popular des de l'exili -forçat- de Brussel·les. Hi ha 2.078.710 electors independentistes que volen pa amb tomàquet. Però que si -de moment- no en poden tenir, prefereixen els musclos al cocido.
Comentaris
Ramon
Tal com està el percal, em sembla més més perillós que pugui haver-hi parlamentaris independentistes a Barcelona que a Brussel·les. Ens hauríem de qüestionar si convé tenir-los AQUÍ. No allà, no. Allà almenys encara podran parlar amb llibertat i ressò internacional. Aquí, aquí és on no podran dir ni fer res de res tant si ja estan imputats com si no. Hem cedit a un pla ordit per sonats per por a què ens diguin traïdors. Ah, i "rates". Són molt de dir "rates".
Narcís ( verament aquesta bona dona tracta gent de ca nostra d’invasors o de terra aliena desplegada .. si els tractés de catalans mai per mai els hi parlaría així !) ( i aquesta manera d’actuar n’és cercar l’antagonisme, la discòrdia, el cisma, tot plegat, dany material i moral!)
Clar i català .. clar i net .. clar i ras .. ras i curt .. llis i ras .. net i cru . . . net i pelat ! PD: quina llàstima d'ésser .. s'imagina algú un català de, per exemple, del mateix Santa Pau , anar-se'n a Andalusia a imposar el català, a catalanitzar aquella regió així com alhora llançar tantes animalades contra aquella tot obligant-la ser dels PPCC ? Pobre santapauenc ! I això que de ben segur Andalusia hi sortiria guanyant .. en lloc de ' cantar al dolor, al sofriment i a creences ' !
Les vacances (no exili) a Brussel·les no són forçades, Cot
Puigdemont podria estar tranquil·lament amb Junqueras al balneari d'Estremera. Però té un altre tarannà i prefereix una fugida a temps abans d'enfrontar res. Ningú parla dels fills de Puigdemont. Què és d'ells ?. Veuen al seu pare ?. Estan promocionant la ruta del code Dràcula a Romania ?. Quina tensió, per Déu, quina tensió.
Corresponsal de guerra
Cor, amb Terribas i alguns altres, governen el búnker mediàtic que, irresponsablement, ens vol fer creure que és més fàcil la independència que pintar les línies de les carreteres de groc. Però això no és així. L'estabilitat de les fronteres a Espanya i Europa és un dels principis més fonamentals i protegits, com estem veient. Els polítics (Mas, Puigdemont, Junqueras...), Que han comprat la idea per fer-se amb el poder, no paren de dir bajanades per fer-nos creure el que ells no creuen.
kubala
Aquest noi que està tan tens a causa de la gent que fa vacances a Brussel.les queves prengui un Valium. El necessita
Cocido? No, gràcies
El "cocido" fa fer rots pudents i pets. Molt millor els musclos.
Josep
Al del comentari de les vacances i no exili voldria dir-li que a part de pixarà fora del test, també li hauria de caure la cara de vergonya si en tingués una mica.
Joanb
Aquest dona és un ninot. Encara no l’hem sentida fer un discurs mínimament acceptable. Pura banalitat, mediocritat, populisme carregat de mentida, perversió i catalanofòbia. D’idiotes i per a idiotes. Es gasta un discurs a l’alçada dels pets que es deu fotre després que s’ha omplert la panxa de “cocido ñ”. Els de l’ibex155 ja saben quina inútil han escollit per destruir la política i la poca decència que queda al món.
EREP
Cocido, no gràcies; ja tenim la nostra "ESCUDELLA" hi es molt bona. Per cert, els nostres MUSCLOS,son de roca i pertant, molt més bons. Lament que el nostre President, tingui que menjar, els del Atlàntic.

envia el comentari