Tabàrnia, Honestilàndia o Demohispània

"No hi haurà ningú a Soria, a Sevilla, a Astúries o a Madrid que tingui ganes d’engegar Espanya a fer punyetes? Segur que sí. No són molts, no, perquè la majoria s’han apuntat amb entusiasme al tsunami 'A por ellos'"

Hi ha gent que té moltes, moltes ganes, de fer realitat la sàdica profecia d’Aznar: es trencarà abans Catalunya que no pas Espanya. El país imaginari de Tabàrnia (per al qual haurien pogut trobar un nom més imaginatiu, ja posats) és un dels verinosos fruits d’aquesta profecia, que corre per les xarxes per entretenir-nos una mica i per acabar de dinamitar tot el que es pugui d’aquesta Catalunya tossuda que és un gra dolorós al bell mig del cul d’Espanya.

 

No és molt original, però té la seva conya: s’agafen els resultats electorals d’unes quantes comarques, sense massa respecte per la realitat, es dibuixa una frontera i surt un nou país, més espanyol que la resta de Catalunya. Perquè quedi més bonic i faci més patxoca, s’hi inclouen Barcelona i Tarragona, detall una mica surrealista: n’hi hauria prou amb la Barcelona metropolitana. Però, clar, això ja ho sabíem. El detall suposadament terrorífic és que la Catalunya catalana podria perdre, si manipulem una mica els resultats electorals, el Baix Camp, l’Alt Penedès o el Maresme. O la Vall d’Aran, on realment, aquí sí, hi ha una esquerda que ningú no vol veure...

 

Com a innocentada i brometa de mal gust, té la seva gràcia. Per això corre com la pòlvora per les xarxes socials. Hi falta la firma d’Aznar, el «jefe» i avalista d’Albert Rivera, però ja s’entén: Aznar, l’autor intel·lectual del nacionalisme neofranquista, home sense escrúpols, barroer i antipàtic a més no poder, espatllaria la conyeta i evidenciaria el que realment és. Un míssil de destrucció massiva, d’aquells que encara estan buscant a Iraq, quan en realitat estaven a Espanya.

 

Què millor, doncs, que aprofitar el Dia dels Innocents per fer bromes aparentment innocents?

 

Vinga, va. Inventem països... No hi haurà ningú a Soria, a Sevilla, a Astúries o a Madrid que tingui ganes d’engegar Espanya a fer punyetes? Segur que sí. No són molts, no, perquè la majoria s’han apuntat amb entusiasme al tsunami «A por ellos». Però existeixen, tot i que estan calladets i acollonits.

 

Donem-los, doncs, una sortida, sense sortir del marc de les innocentades del 28 de desembre, i amb la mateixa mala llet fundacional de Tabàrnia.

 

Què tal un país anomenat «Honestilàndia»? S’hi podrien apuntar tots els espanyols als quals repugni la corrupció, per exemple. Alguna petita província trobaríem per acollir-los a tots... I «Demohispània»? També seria un país petit, no molt més gran que Gibraltar, i amb un futur no gaire prometedor, però per què no? Una tercera possibilitat seria «República espanyola», una nova pàtria de la mida, si fa o no fa, de San Marino o Liechtenstein, però, què carai, els republicans espanyols bé es mereixen una pàtria, no?

 

I finalment, la millor de totes les noves nacions: «Madridlàndia», envoltada de petites nacions satèl·lits a les quals es podria concedir una quota anual d’emigrants perquè puguin aspirar a ser el millor que es pot ser en aquest món, madrilenys «como Dios manda». Els altres madrilenys, els que no encaixen amb aquesta noció, es podrien enviar a l’exili ràpidament, gràcies a l’AVE, i així el bo i millor d’Espanya, ja desapareguda com a país, es podria concentrar a la gran turbo-capital planetària somiada per Aznar. Sens dubte, Tabàrnia seria una de les colònies més ben valorades, bàsicament per treure’n riuades d’euros i passar-hi les vacances.

 

Aquest nou país imaginari, «Madridlàndia», és el que més futur tindria, tot i que té també un greu inconvenient: s’assembla massa a la realitat que ara mateix està en construcció i que, si no trobem la porta de sortida, acabarà per destruir Catalunya i després Espanya sencera. És l’únic país imaginari que no és cap innocentada.
Comentaris
Kadra
Fins i tot la senyera tabarnesa és catalana, amb les quatre barres ondulades i la creu de St. Jordi. Si volen símbols propis que posin en Naranjito, en Rivera en pilotes i l'Arrimadas de flamenca.
...SIEGFRIED...
...ALA...A DARLE AL CASTELL Y A LA SARDANA A OLOT...PESAOS...
Volen el pais
que no volen que tinguem nosaltres i que ens volen negar perqué diuen no em set mai una nació i ells sense ser ho, voldrien fer de nació. Ja!
Tabarnia sería una Tabarra
el cortijo villa i corte 2.0. Amb dos dies s'ho carregarien tot amb amigisme, corrupció bestial i creien que fer feina es de pobres. Mireu si no el llegat a llatinoamérica, amb contades excepciones. Ja no ens tractariem de tú a tú, hauria els privilegiats/ enxufats i la mobilitat social s'acabaria. La gent que ve a treballar de fora de Cat sempre es sorprenen de que l'amo es el que treballa més i de que els saludin al bar.
Jaume Vives
Volen fer el mateix que fan els russos a Ucraïna , primer els i van portar russos que no sabien que fer amb ells i ara van contra el país que els va acollir. Ignorants fins al moll de l'os .
Ja ho vaig dir jo , que facin referendums/consultes a totes les comarques d,e la resta de l,estat español .i a veure quines es voles independitzar d,españa , tindrien una sorpresa, perque aixo nomes a catalunya? A tot arreu , home ,a tot arreu , si tenen nassos , i a veure que surt, peto no s,atreviran
Sant.eloi
El subconscient els ha traït, segur que estan pensant en transformar el país en la seva TABERNA particular, deu ser el somni, vagues fantasies només. O potser una gran innocentada.
Catalunya MAI SERA ESPANYOLA
Convertir Catalunya en un nou Ulster es l'ultim somni de la paranoia-sadisme espanyol de hoy de ayer y de siempre, episodis d'intents de trencar Catalunya: 1- La perdua de la Catalunya Nord gracies al conde duque de Olivares (1640) 2- La perdua de la Franja del Ponent gracies a Javier de Burgos (1833) 3- L'intent franquista de trencar Lleida de Catalunya (1961) i ara la patranya de tabernia! es com viure el malson del 1984 de George Orwell! Jo soc del Maresme i MAI SERÉ PART D'AQUESTA PATRANYA!
Agossarat
A València ciutat, hi havia una ciutat de fembres pecadrius, la majoria castellanes, però controlades sanitàriament (almenys s'intentava). Al Principat la estòlida pandèmia d'espanyolacos feixistes (de classe baixa) està consolidada. Sanitàriment, és un problema perquè l'imbecil·litat és incurable (de moment), aquesta gentola és incapaç d'obrir un llibre i llegir dues pàgines sense bossar. És trist veure i conviure amb tanta gent d'Educació Espacial
anna
uiiii ... això us fa mal indepes ....
Us possa molt nerviosos el tema de Tabarnia...
I és que possa en evidencia que el problema no és entre Catalunya i Espanya; sino entre catalans. Un model de referendum com el de Quebec; que donava la opció de retorn al Canada de les provincies on el no fos majoría; partiria Catalunya en dos. El germe de la discordia ja està plantat; i la idea de Tabarnia ha començat a creixer i ja no te marxa enrere. Feu-vos a la idea que una Catalunya imdependent mai serà una Catalunya complerta . Si Espanya es reconeix divisible; Catalunya serà divisible.
A veure, si els unionistes assumeixen que Tabàrnia es pot independitzar de Catalunya, vol dir que el fet que s'independitzin territoris, com ara Catalunya d'Espanya, també els és perfectament assumible. Pim, pam.
FinsElsCollons
Collonsbania.
Consol
Ni ha q perden el sentit comu. A mi amb aquest q no mi busquin. Aixi q per el sol fet de viure per aquest lloc ja formo part de no se q. Hi q mes!!!!! De totes formes de Tarragona no hem sorpren tant. Aqui sempre hem anat a remolc de ""militars,monjes i capellans ""esperem q aixo canvii d'ara endavant. Defensem una CATALUNYA LLIURE INDEPENDENT de tote aquesta gent.
Montse
Aquests són els que segons ells nosaltres posem fronteres, els que diuen que dividim, els que diuen que fomentem l'odi. Penso que han perdut el Nord, ja ens van treure la Catalunya Nord entre Castellà i França. Ja podien sempre des de fa segles ens han estat atacant. No van tenir prou que després ens van treure la Frange de Ponent. I ara què creuen que ens podran treure una gran part de Barcelona i Tarragona, i que més? I què més. El que tenen que fer és deixar-nos tranquils, que marxin ja!
David
Pel comentari titulat "Us possa molt nerviosos el tema de Tabarnia... "... El problema no és Catalunya i Espanya sinó Nacionalisme Espanyol, que és el geremen de la fictícia Tabarnia.
El bloc d aznar ha perdut
No se ls argumenta res sobre les seves il lusions i creacio de mites que fan passar per reals com va fer la iideologia de hiitler. El bloc del 155 ha perdut les eleccions i prou.

envia el comentari