Un peix per a Iceta

"Més enllà de castigar els mitjans de comunicació públics i incrementar el castellà a les escoles, PP i Ciutadans es limiten a dibuixar una comunitat autònoma obedient"

S'ha acabat la campanya i l'unionisme continua essent incapaç d'oferir cap projecte per a una Catalunya espanyola. Més enllà de castigar els mitjans de comunicació públics i incrementar el castellà a les escoles, PP i Ciutadans es limiten a dibuixar una comunitat autònoma obedient, sense més horitzó que acceptar els designis que vagin arribant des de Madrid. Curiosament, ni tan sols prometen un tracte privilegiat amb el govern amic de Madrid, que és el que sempre fan els líders autonòmics en campanya. Des de l'òptica madrilenya, Albiol o Arrimadas ni tan sols arriben a barons regionals.

 

Des de l'unionisme, Miquel Iceta és l'únic que ha fet alguna proposta autònoma. Hàbilment, ha proposat uns indults que podrien contribuir a rebaixar el to d'uns partits independentistes que tenen la necessitat imperiosa de normalitzar les vides dels seus represaliats. Iceta, a més, ha plantejat -en cas de ser president- una negociació amb Rajoy amb un límit temporal de dos anys, donant per suposat que fins i tot al PP li convindria estabilitzar un president unionista i, per tant, obtindria concessions impensables per a un president independentista. Si torna el cove, potser hi haurà algun peix.

 

El PSC té zero credibilitat des que va donar suport al 155. Però ha fet la millor campanya del bloc unionista perquè ha presentat alguna proposta, ni que sigui per allargassar l'etapa autonòmica. I ha preparat el terreny fins i tot per al supòsit de derrota. No és poc per a algú que porta trenta-tres anys a la direcció del PSC.
Comentaris
Ramon
El PSC té zero credibilitat des que va donar suport al Pacto del Capó i la consegüent LOAPA.
Ictiòleg
Aquest ven el seu peix als que volen creure que Espanya ens deixarà les molles per anar fent. Però no serà ni això. L'afany espanyol de revenja i de destrucció de Catalunya d'una vegada per totes passarà per sobre dels equilibris ridículs i les trampes d'Iceta. Si cal, no dubtarà en fer presidenta l'Arrimadas, ja ho veureu...
Carme Ruiz
ICETA el borrell el treu pe ensenyar que ets més nazional.socialista que el gran Hitler, o sigui el socialisme de veritat, nazional espanyol?
ex-President del Parlament Joan Rigol
en una entrevista ja ho va dir....--el "gobierno" no té i ha tingut mai cap necessitat de fer concessions a Catalunya..."l'amenaça sempre els hi ha funcionat".--..que lluny que estem del bascos, aquests no s'arronsen, aquests planten cara i altres coses....aquí els nostres polítics, molt ben vestits i sempre amb la rialla a la boca (massa somrients), però d'un baix nivell polític que fa esgarrifar.
Narcís ( com deia mateix Suárez .. hi ha moments que un hom ha de prendre una determinació .. així, doncs, doncs res ' a seguir a la menjadora i tururut viola ma compte corrent! )
Ras i curt: quan aquest PSC ha votat mai contra PSOE ( àdhuc mateix Bono ho féu .. i què dir-ne de la ' sultana ', aquesta gosà amenaçar el Sánchez tot dient-li ' mi 20 diputao no votaran no ' a la investidura de M. Rajoy! ) ! PD: però .. si s'han fet un fart de coaccionar/ fer xantatge llançant allò de ' hay que montá un PSOE catalán '!
Catalunya ja és espanyola
Per això no es necessita cap projecte "per a una Catalunya espanyola". L'únic projecte secessionista és que Catalunya deixi de ser espanyola. D'aquí les paraules "secessió" i "independència". Et secesionas o independices del que ets per ser una cosa diferent del que eres abans.
Angelblau
Aquest es un del ximples útils del Rajoy

envia el comentari