Els barrufets conversos

"Una plaga terrible d'independentistes nouvinguts està amenaçant els àpats de famílies, companys de feina i veïns fins fa poc perfectament amigables"

És veritablement emocionant la preocupació que tenen les elits de Madrid per les relacions personals dels catalans, especialment en aquestes dates nadalenques. Segons ens ho pinten, una plaga terrible d'independentistes nouvinguts està amenaçant els àpats de famílies, companys de feina i veïns fins fa poc perfectament amigables. Una cosa insuportable que il·lustren amb reportatges del tipus Mercè era la mejor amiga de Núria hasta que...

 

Anem a pams. Com que fins fa pocs anys aquests mateixos mitjans reconeixen que ja hi havia un 20-25% d'independentistes -que es veu que no molestaven a ningú per Nadal- el problema, necessàriament, ha de ser el 20-30% de catalans que aquests últims temps han evolucionat cap a posicions sobiranistes. Aquests conversos deuen ser els que molesten la placidesa gastronòmica dels unionistes en els àpats nadalencs, que sembla que s'han posat nerviosos últimament.

 

Aquest conte madrileny dels independentistes aixafadinars em recorda molt els Barrufets Negres, la primera història d'aquesta popularíssima sèrie de Peyo. Allà hi ha una epidèmia que converteix els barrufets de blaus a negres, que adquireixen una extraordinària agressivitat. Mosseguen sense motiu aparent i amenacen amb destruir el poble barrufet. Els barrufets conversos, de cop, ho canvien tot. Però la realitat és que aquell conflicte, al final, va resultar ser l'inici d'una de les grans sèries de la història del còmic europeu. Belga, per cert.
Comentaris
Ramon
El gremi jijaja d'ERC, dels barrufets en diu "pitufos".
Jomateix
I tant!! Bonics essers els barrufets i a mes nostrats, recordo l'adroctrinament que va exercir en mi la gran revista Cavall Fort. Tot sigui per ampliar coneixemennts i obertura de ment. Gràcies per tot el que he apres.
Espectador
A Madrid no hi han elits , hi han oligarquies .
Narcís ( la ignorància, l'interès espuri i baixesa moral contra Catalunya, clama al cel !) ( fos només per això, seria prou per sortir com un llamp d'aquest estat, estat del tot aliè, missió de la qual n'és enfonsà'ns-e nacionalment i econòmica .. a hores d'ara encara hi ha qui ho dubti?)
De les animalades, bestieses i salvatjades d'aquesta gent ( majoria aclaparadora de mitjans d'abast estatal ensems amb sos politicastres així com, malauradament, massa de sa població ), què es pot dir que no fos posà'ns-e a sa alçada d' infantilisme d'allò més malvat ? PD: àdhuc ens diuen ' xenòfobs ' , ells, amb llur ' Santiago cierra España ' o .. castellà broix ( mentre Catalunya n'és farta de mostrar/ demostrar sa multiculturalitat, plurilingüisme, interracisme i cosmopolitisme )!
Som els barrufets rondinàires
Els indepes som els barrufets rondinaires disposats a tocar els collons i amargar la vida als unionistes!! Anem bé. Endavant! Es pensen que poden desinfectar-nos, o eliminar-nos, o netejar-nos, o tallar-nos el cap. Doncs ara que pateixin, ara que ja ens han ensenyat qui i com son no els tocarà més remei que aguantar-nos perquè no pararem fins a fer efectiva la nostra República Catalana.
Gargamel
El meu gatet Azrael us fotrà a tots.
Sisco
A mi amb fa molta gracia això que diuen que hem dividit les familias amb el procés, saben qui va ser el que va partir el país i a tota la societat FRANCO, va dividir va matar va espantar milers de persones que es van passar anys i panys callats i acollonits per la repressió, però un dia els Catalans varem dir ja ni ha prou de callar, i en el moment que et reveles ets, divisor, aquesta es la veritat Srs.

envia el comentari