Emmordassant TV3

"Sota aquesta pressió extrema a TV3 i Catalunya Ràdio subjau un concepte dels mitjans de comunicació -molt característic del règim espanyol- que equipara informació amb propaganda"

El desvergonyiment del front monàrquic, sumat a la manca de respecte de la Junta Electoral Central (JEC) està afectant greument a l'activitat informativa dels professionals dels mitjans públics catalans. L'últim abús ha estat que -després de rebaixar a mínims la cobertura de la manifestació de Brussel·les- el PP hagi demanat a la JEC "l'inici d'un procediment d'incoació del procediment sancionador contra la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per si dels fets denunciats se'n deriva un delicte i infracció dels contemplats a la LOREG". Hem arribat a un moment en què poc és massa.

 

Sota aquesta pressió extrema a TV3 i Catalunya Ràdio subjau un concepte dels mitjans de comunicació -molt característic del règim espanyol- que equipara informació amb propaganda. I la propaganda, com sap tothom, és una arma essencial en qualsevol conflicte. D'aquí que el conglomerat de poder que conformen les elits madrilenyes hagi vist amb el 155 l'ocasió -esplèndida, única- del que ells pensen que és un desarmament unilateral que els dóna avantatge. Així, TVE i tots els mitjans unionistes tenen llibertat absoluta per atacar i denigrar l'independentisme català mentre que la JEC s'ocupa, dia a dia, de disminuir TV3.

 

Però aquest és el seu mapa mental, no pas les coordenades amb què traballen la majoria dels mitjans catalans. Aquí hi ha hagut, des de fa molts anys, una batalla duríssima per la llibertat de premsa. Tothom recorda la pressió dels periodistes contra els blocs electorals o les mobilitzacions professionals contra qualsevol mena de censura... El periodisme existeix, encara que escassegi a Madrid.
Comentaris
Jordi Comasobirana
El Règim del 78 encara funciona segons el sistema heretat del franquisme, allò del NODO. Tot al servei de les elits casposes l'únic objectiu de les quals és seguir robant a mansalva, i els mitjans són instrument necessari per tenir la població anestesiada, adoctrinada i 100% idiotitzada. Cal marxar, ens hi va la supervivència del país, o serem esclafats pel seu totalitarisme.
prou de queixar-nos!!!
no serveix de res!...o desobeïm TOTS PLEGATS A LA UNA o baixem el cap i en silenci acatem.
SIEGFRIED
...SI LO APLICARAN A FONDO...
Ramon
Per què no demanen neutralitat també ideològica? Per què per exemple la "informació" internacional sembla talment que la redacti una cèl·lula d'EUiA?
entranyable
El cop d'estat és notori, a la manera castellana. Estem davant d'un altre plebiscit que els catalans estic segur que sabrem aprofitar a la manera catalana: democràcia a democracia. Les urnes serán sempre nostres o no serem, per tant davant d'aduesta disjuntiva, ni la repressió orquestrada des del govern espanyol reixirà ni els catalans ens intimidarem davant d'aquestes eleccions manipulades, tots a votar doncs amb el somriure als llavis com sempre I A GUANYAR A CASA NOSTRA!
el teu
Tanto hacerse la víctima y llorar y vais a acabar con los pañuelos de papel de todo el planeta. TV3% emite propaganda, igual que este panfleto ;)
1978 la continuacio legal del Regim criminal de Franco y sus asesinos con sotanas de omella
No es el regim del 78 es el regim criminal de Franco i els catolics criminals fundat el 1939 i que continua ben vigent amb la constitucio autoritzada per asssassins militars i jutges de Franco, que continuen sense jutjar
Grasias Salvadó
moltas grasias Salvadó, com sempra el teu article clarificadó y cumnpletamén real, aixó que dius es la realitat, cap manipulasió, cap adustrinamén, cap pluramiques, dons
Narcís ( ‘ canta ‘ massa la pressió de les ‘ sucias manos ‘ foranes a CCMA .. sa depreciació n’és fastigosament evident! ) ( país veí botxí no té dignitat/ honor : odia Catalunya que no pas els diners piratejats ‘ catalans ‘! pengen l’espanyola als balcons .. quan odien tot allò català!)
Ras i curt : n'és obvi per tothom la desinformació o informació esbiaixada .. omesa .. a mitges .. i falsa que donen tots els mitjans de fora ( àdhuc editorials de ca nostra ) i, allò pitjor, es senten herois de prendre el pèl a sos paisans, a sos espanyols! PD: clama al cel mitjans públics ( i privats ) així pagats amb o també amb diners catalans .. facin hores i hores de xerrera i ' notícies ' contra Catalunya i mai per mai cap ni un interlocutor de parer, semblança contrària!
magrab
Estic farta d'anar a la Sexta per veure les noticies sobre Catalunya que TV3 no pot emetre, o evite emetre per si de cas.
Maria Josep
TENIM QUE GUANYAR LES ELECCIONS. Els catalans ,volen desicir el nostre pais.....si els espanyols no ens volem, perquè tan problema,si diuem que no en necesitan,però no ens deixen ser lliures. VISCA LA REPUBLICA CATALANA VISCA CATALUNYA LLIURE
Albert
Tu ho has dit Salvador; "desarmament unilateral". Perquè ens hem deixat aplicar el 155?

envia el comentari