"Qué pone en tu DNI?" com a resposta

"El 'qué pone en tu DNI' de l'Estat respon a la pregunta de per què volen independitzar-se els catalans"

Després de cada victòria i mostra de força de l’independentisme, apareix la ràbia de l’Estat. La manifestació ‘Wake Up Europe’ d'aquest dijous a Brussel·les ha tornat a posar de manifest aquesta manera de fer i ser tan típica del govern espanyol, que en aquesta ocasió s’ha expressat en forma d’indignació i queixa contra la policia belga -l'eurodiputat del PP Esteban González Pons els ha demanat explicacions per haver xifrat en 45.000 les persones que es van manifestar a Brussel·les exigint la llibertat dels presos polítics i donant suport al Govern a l’exili-, i també en forma de surrealisme i ridícul -la vicepresidenta espanyola ha arribat a dir que els catalans que es van manifestar a la capital ho van poder fer “gràcies al seu DNI espanyol”-.

 

Tot això només indica que la manifestació de Brussel·les va ser un èxit absolut. Milers i milers de catalans van aprofitar els seus dies de vacances per desplaçar-se de maneres ben diverses -en alguns casos durant llargues hores- fins al cor d’Europa per recórrer uns carrers desconeguts sota una pluja, fred i vent que van aconseguir transformar en escalf cap a Carles Puigdemont i els quatre consellers que són amb ell a l’exili, i també en una alenada de suport cap els presos polítics. Un moviment que va deixar impressionada la premsa belga, que unànimement destacava que havia estat “la major manifestació durant anys a Brussel·les”.  

 

El que porta fent el moviment independentista català des de fa cinc anys és l’onada democràtica més aclaparadora i apassionant dels darrers temps a Europa. I és per això que l’Estat espanyol ha engegat la maquinària de l’odi, la violència i la repressió: per la seva falta de projecte i de capacitat il·lusionant per a una Catalunya que no vol estar sotmesa a la arbitrarietat d’un Estat sense límits, fins i tot disposat a fer el ridícul per aconseguir els seus objectius -com és el cas de la retirada de l’euroordre de detenció contra Puigdemont i els quatre consellers que són a Brussel·les-.

 

Que la resposta de Madrid a milers de catalans que recorren més de 1.000 quilòmetres per manifestar-se en un país que no és el seu, sigui simplement l’anacrònic “Qué pone en tu DNI” respon també perfectament a la pregunta de per què volen independitzar-se els catalans.
Comentaris
Jordi Comasobirana
Què es pot esperar d'una feixista filla de guàrdia civil franquista? Són gentussa que només saben treure fel per la boca. Quan surten, millor tancar la tele o passar de canal.
Ramonet de Salou
Doncs deien que la soraya era de les més llestes del PP. A laltres extrem, hi tenim l'Albiol o encara en tenen de més rucs?.
El gran èxit de la mani
Sens dubte va ser l'únic suport del partit flamenc Vlaams Belang amb una gran bandera estelada-flamenca i l'entusiasme del líder del partit Tom Van Grieken. Tom Van Grieken pensa que "Europa pertany als europeus, que cal endurir els controls fronterers, frenar la immigració, i acabar amb els experiments multiculturals". I després Comín cridant franquistes a no sé qui mentre es relaciona amb nazis de veritat.
@El gran èxit de la mani
Ets el clar exemple de que parla l’article, et fot i molt l’exit de la manifestació, i jo que m’alegro, et cou molt botifler? Doncs ja saps, rascat.
quim
Les gimcames van molt bé per crear cohesió social. Però no serveixen de gaire més. A l'Estat Espanyol se li en fot tot això.
Narcís ( cap espanyol hauria de permetre aques/s gobierno/s .. si ho permetre-ho n'és ser d'acord amb crim de lesa humanitat, amb sang o sense sang vessada, ço és, una " identitat nacional a ca pròpia no pot ser anihilada, no pot ser envestida en sa moral, en sa emoció ni de bon tros en sa economia,
La veritat, el bé i la raó així el dret natural i, conseqüentment, el legal .. mai per mai pot ser dessota la mentida, el mal i la irreflexió/ ofuscació així la injustícia i, conseqüentment, la desraó o abús! PD: ben esmentada la frase de la ' màquina engegada . . . . . . . . '!
JordiP
Doncs si 45.000 l semblen una exageració, ara que la policia federal de Bélgica ha xifrat l'assistència en 60.000, encara estarà més emprenyat. He, he. fote't. González.
Obre els ulls
A més a més neta d'un general feixiste que després va passar a ser ministre d'en paquito!!! Que esperaven? No entenen un altre manera de tractar a qui consideren els seus "xais", repressió, violència i la maquinaria franquista a tot drap. Mentiders de mena, ridículs, manipuladors de l'informació, i d'altre banda, ignorants pel fet que cada vegada que articulen paraules pel forat que tenen a la cara, creix l'independentisme. I el meu dni diu que estic fins els collons! Visca Catalunya lliure!!!
Alex
Están doblemente cabreados, por el éxito de la manifestación y porque cuando seamos un país libre todos los ciudadanos de la nueva republica tendemos doble nacionalidad: la catalana y la española porque según dice su sacrosanta Constitución no se puede probar de la nacionalidad española a ningún ciudadano. Toma Cospe!!!!

envia el comentari