Falses banderes

"Només són els elements franquistes o feixistes, aparentment incontrolats, els responsables d’aquests atemptats?"

Els darrers temps s’han vist diversos casos d’atemptats i incidents de falsa bandera: provocacions, delictes... agressions realitzats per elements d’una ideología, normalment franquistes o feixistes -si és que hi ha cap diferencia-, amb la finalitat de carregar la seva responsabilitat als d’una altra, normalment demòcrates o independentistes. Comesos els delictes les organitzacions espanyolistes o d’extrema dreta si és que també hi ha cap diferència, són les encarregades de “denunciar-los” o explotar-los mediàticament.

 

Però només són els elements franquistes o feixistes, aparentment incontrolats, els responsables d’aquests atemptats? En absolut: l’estat espanyol i tots els seus poders s’han convertit en un Estat de falsa bandera que sosté una guerra bruta contra una part de la seva població. Per això es val dels cossos i forces de seguretat de l’Estat, com va fer durant l’anomenada “Operació Catalunya” del ministeri de l’Interior, la responsabilitat del qual no s’ha pogut investigar fins al final gràcies a la tasca d’encobriment que fan el PP, el PSOE i Cs.

 

Falsa bandera també és quan els membres d’aquestes forces i cossos de seguretat de l’Estat, funcionaris armats, vestits de paisà (o sigui, camuflats) participen en agressions al carrer a demòcrates i independentistes, mirant de sembrar la por a l’espai públic.

 

És igualment falsa bandera que un govern compost per gent acusada de cobraments il·legals o directament reprovada actui sense límit ni control gràcies a l’article 155, és a dir, com una dictadura de fet que duu la seva infàmia a l’extrem de pretendre que països estrangers, com Bèlgica, retallin la llibertat d’expressió dels seus residents perquè a ells els molesta.

 

Falsa bandera és fer servir uns jutges que no mereixen aquest nom, perquè actúen al mandat del poder polític, empresonant ciutadans acusats de delictes imaginaris o perseguint a altres a l’estranger amb acusacions falses que ells mateixos, en el súmmum de l’ignomínia, es veuen obligats a retirar.

 

Falsa bandera és que els partits unionistes que abusen de la seva situació de privilegi a Catalunya, mentre els independentistes tenen els seus dirigents a la presó o a l’exili, anunciin la seva entrada en campanya al crit d’”a por ellos”, clarament agressiu i vandàlic; o que altres, com el PSC, es facin pasar per demòcrates mentre denuncien comportaments de la gent –com els llaços grocs- davant d’òrgans il·legals que actúen il·legalment en base al 155, com la Junta Electoral Central; i que altres, com Podemos, adduint finalitats revolucionàries, facin a l’independentisme català culpable del feixisme a Espanya, un feixisme que ells són incapaços de combatre, si és que ho han intentat mai.

 

Falsa bandera duen els periodistes a sou de la dictadura del 155 que, com els del programa “Espejo Público”, donen veu a les mentides de l’extrema dreta espanyolista i difonen mentides com la de l’incendi de la casa on hi havia una bandera espanyola, sabent que són provocacions amb ànim d’incitar a la violència repressiva.

 

Falsa bandera enarboren els intel·lectuals que, sentant cátedra d’equidistants, donen per bones i reprodueixen totes les mentides propagandístiques de l’unionisme mentre silencien o ridiculitzen les declaracions independentistes o neguen la voluntat democràtica d’un poble, demostrada pacíficament i reiterada.

 

Falsa bandera la dels qui, havent negat durant anys l’espoli fiscal de Catalunya per part de l’Estat i avui, quan la Generalitat està intervinguda i es veuen obligats a donar les dades reals reconeixen que, en efecte, el déficit fiscal de Catalunya és de 16.000 milions d’euros, com deien els independentistes, però proven d’amagar-ho i de no reconèixer la seva mentida i tampoc no expliquen què pensen fer per corregir-ho.

 

Falsa bandera la del poble espanyol en el seu conjunt quan crida “a por ellos”, animant les forces de repressió, sense adonar-se que estan enaltint la repressió que s’exerceix contra ells i la seva propia falta de llibertat i dignitat.

 

Davant l’enorme falsa bandera en què s’ha convertit l’estat espanyol, que hauria d’haver estat expulsat del Consell d’Europa per no ser un estat de dret, cal enarborar la bandera autèntica del dret dels pobles a la llibertat, l’autodeterminació i la independencia.

 

I votar en conseqüència el 21-D.

 
Comentaris
Espectador
Catalunya té que resistir ,resistir i resistir per què a llarg plaç té la batalla guanyada .Si ho fa així , l'estat espanyol (es dir Madrid) es veurá obligat a augmentar la repressió sense control ,llavors s'activarà la opinió pública mundial i la imatge de Espanya serà indefensable per ningú civilitzat .i els estats que ara l'avalen els hi caurà la cara de vergonya .
OK
El resum ajuda a aclarir-ho. Un estat així ni en pintura. Mala gent!
Maria
Ho aconseguirem! Som una societat adulta. I ells són una societat malalta. És aquí la gran diferència. No tenim res a veure amb aquesta gent, aquest estat podrit i corrupte. Que dic estat... dictadura.
rapitenc
És un plaer llegir-lo senyor Cotarelo
Gràcies pel repàs i la síntesi Cotarello. Recomanes votar el 21 com és força evident. I què creus que passarà? I si guanyen Junts per Catalnuya, ERC i CUP?
Mar 350
I els ninots cap per vall de la C-17 es un altre falsa bandera. Ningú indepe dels pobles del la rodalia en sap res d'aquesta acció. Segurament una acció dels Piolins i els seus franquistes acolits.
Cirineu
Com sempre Sr. Cotarelo, la clava i els hi fot al mig del cap. Perfecte
I és clar que Espanya hauria de ser fora del Consell de Europa. Ja no hauria d'haver ingressat a la Unió el 1986 sense haver fer net del seu passat com Alemanya. El Felipe els va vendre la moto, no els ha sortit a compte, als europeus, als espanyols Déu-n'hi do, han estat l'hereu escampa.
Felix
Totalment d'acord amb voste. Ja es trist que un estat apliqui el pitjor que te contra els seus ciutadans (encara que perjudiqui a tothom). La rasa cada dia es mes ampla i fonda.
entranyable
Es tan diàfan i clarificador el que dius que ho avalen les manifestacions pacìfques d'anys i panys i el mateix tarannà dels catalans incapaços de quasevol violència, sempre els vi0lents són ells i les seves constants provocacions. No cola de cap manera que ens atribueixin als catalans qualsevulla de les seves atzagaiades i això ho saben inclús els mitjanament informats. A veure si es nota en les el·leccions.
Marc
Gràcies per tot Ramón, ets un crack! Falsa bandera és la bandera espanyola, copia de la catalana, disfressat l'assumpte per un concurs d'un Borbó.
Miquel
De falses danderes, no tenim que oblidar el iman de Ripoll I el cni, el tenien a sou, o el van utilitzar per alguna altra cossa? Fonamentalisme islamic o espanyol ?
Rosa R.
m´encanta com escriu el Cotarelo!! aquest article es extra!!
Cotarelo i el discurs del odi
Que patètic és aquest senyor i la seva forma de deformar la realitat de forma interessada i victimista. Gent així és nefasta per Catalunya. El seu discurs mediocre i trampòs allunya als indecisos amb esperit crític; a part d'insultar la inteligència del lector.
Joan Petit
Com sempre, no em queda altra remei que treure'm el barret. Només hi ha una cosa que em preocupa del senyor Cotarelo, és la seva seguretat, ell és una persona lliure amb els seus pensaments, també on viu hi han moltes persones però també conviu amb una gran quantitat de cafres que em fan patir per la seva seguretat. Senyor Cotarelo, vigili siusplau.
Boy Garantín
Company del post anterior, a aquestes alçades no hi ha cap esperit crític que pugui estar indecís. O s'està amb els que peguen o amb els que reben, amb la barbàrie o amb la civilització. Ras i curt.
Sisco
Exacte a votar partits, per poguer alliberar-nos, "ESPANYA NUNCA MAIS"
Narcís ( com poden anar dir-s’hi “ cristians “ i alhora dir totes les bestieses que llancen i fumen contra els catalans, tot amagant-ho en ser contra els independentistes, quan n’és ser contra Catalunya, tota ella, i contra tots els catalans, tots ells .. verament se’n riuen del mateix Déu!)
Ni més, més; ni menys. menys ! PD: com pot ser possible a hores d'ara majoria d'espanyols no se n'adonin de la presa de pèl que els hi fan llurs manaies .. tanta ignorància i/ o interès bastard i/ o anormalitat intel·lectual sinó mandra àdhuc moral dolenta pateixen?
querube
Iglesias diu que el independentisme ha despertat el feixisme , es possible, perquè ens tenen por, els hi produïm mals somnis, i quan tens un mal son, et despertes, ens tenen por, En canvi a ells no els temen, dormen tranquils,
JordiP
¡Que grande eres, Ramonazo!
Jo hi afegiria l'ignominia d'abandonar el mandat popular, la gent i les instituciones del 27S i 1O
perqué els va fer por el que ara ja ens fa por, per estar en mans del franquisme. El preu era el mateix, a la llarga i a la curta serà el mateix. La falta d'informació i transparencia dels dies després del 1-O es difícil de pair. Amb tot i amb aixó no ens queda cap més remei que seguir.
qui tingui temps que lleguexi al hispanista inglès Paul Preston, i veureu que aixó que denuncia en Cotarelo , ja es va fer entemps de la república espanyola , llavors varen ser els de falange, qel que tiravan terts, i en feien responsable al govern de la republica, axís van provocar, que els sindicats tambe s'armesin. Aquesta sempree a estat la reacció de que aquesta dreta que només vol fer el que va amb ella
los tiene cuadrados
Iglesias diu que el independentisme ha despertat el feixisme , pero oblida de dir que l'independentisme ha sorgit per l'amenassa franquista-feixista del estado Espanyol.
del Camp`el Llamp
Moltíssims agraiments, per la seva clartividencia, la seva valentía , la seva honradesa intelectual. No tinc mes paraules. Estic molt emocionat per la seva ferma defensa de la veritat sensa subterfugis, sensa segones intencións. Gracies.

envia el comentari