Un jutge flamenc ha fet por a Espanya

"Els delictes dels que acusen els membres del Govern català i els líders de les entitats cíviques són absolutament impresentables més enllà de les fronteres on campen les porres dels piolins"

L'Estat espanyol ha preferit fer el ridícul, eliminant l'euroordre contra Carles Puigdemont, que confrontar els seus suposats arguments jurídics davant la justícia independent d'un estat democràtic com Bèlgica. Un cop més, el règim del 78 ha exhibit que no hi ha regles i que no els importa el més mínim el cinisme explícit que implica deixar de perseguir el president de la Generalitat i, en paral·lel, decretar presó incondicional per al vicepresident. L'"explosió de violència" que diuen haver vist tant serveix per una cosa com per la contrària.

 

El fet és que els delictes dels que acusen els membres del Govern català i els líders de les entitats cíviques són absolutament impresentables més enllà de les fronteres on campen les porres dels piolins. L'autoritarisme i la parcialitat del sistema espanyol és inexportable i la seva justícia anava camí de ser derrotada estrepitosament per un jutge flamenc. Per això han hagut de recular. I també per això els portaveus del PP treuen escuma per la boca mentre insulten Carles Puigdemont i li diuen que ha de "donar la cara" com han fet "altres companys seus que es troben en presó provisional".

 

A Flandes se'ls ha tornat a pondre el sol. I, de fet, en un simple jutjat de Brussel·les, Espanya s'ha quedat sense barcos i sense honra. Es quedaran darrere les seves fronteres, esperant l'ocasió d'enxampar qui puguin. Exactament igual que quan la dictadura.
Comentaris
Llarena no té por
És que a Bèlgica no existeix el delicte de "rebel·lió". I per aquí van els trets. El que passa és que la Justícia té cada vegada més informació dels delictes comesos per l'ex-govern català. Res està tancat.
terrassenc
Sí senyor. Ha quedat palès a ulls de tot el món que ni els propis espanyols creuen que les seves lleis estiguin d'acord amb la legislació internacional (prou que ho avisa el pobre Pérez Royo!). Només una dictadura troba acceptable empresonar polítics electes per complir els seu programa electoral. Per més que l'Albiol, l'Iceta o l'Arrimadas menteixin, la justícia belga ha posat a lloc les coses. La compra de favors d'espanya té límits, i uns quants països ja els han anat deixant clars.
XX
Espanya ja fa molt de temps que no té barcos ni honra, però sempre els queda fotre'ns a nosaltres.
jomateix
Aquesta és una bona notícia per als demòcrates.
el teu
¡cómo está el panfleto indepre este hoy! El que no tiene que tener "por" es Puichmelón, ya puede volver a España ;)
piorno
Bèlgica, aquest país tan endarrerit on els jutges no obeeixen les ordres ni els interessos del poder polític.
Jordi (Català i Suís - Brasil)
Som testimonis enguany del veritable tarannà dels Espanyols: els Bàrbars d'Europa, un càncer humà que ho embruta tot: violents, mentiders, sense paraula, lladres, grollers, racistes i masclistes. Allò que en francès en diríem "une sale race de connards et de connasses". I no s'aturaran. Si creieu que amb un lliri a la mà aquesta purriassa cedirà aneu errats. Només una revolta general, un boicot total a tot el que és Espanyol, deixar de pagar-los els impostos, etc, podrà dur-nos a llur Expulsió,
St. Julià
Molt bo l'article Salvador. L'Estat espanyol ja fa molts anys que va fent el ridicul pel mon, pero els espanyols es creuen el melic del mon. Algún dia s'enadoraran que l'Imperi ja no existeix. Visca Catalunya
Puigdemont s'ha quedat fora de joc
I amb tota la responsabilitat d'acció a les sevas mans. Mala inversió en advocats super-experts en extradicions des de Bèlgica i super-cars. Si el PdeCat ja estava fart de deixar anar diners, ara que no ha servit per res m'imagino les rotllanes.
ferran
D’acord, d’acord, a Flandes s’ha tornat a pondre el sol...Però on ens hi juguem el futur és en les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, on hi han més d’una tercera part de gent maltractada per la crisi i l’espoli perfectament recuperable, sempre que l’independentisme trepitgi els carrers i actuï amb intel·ligència denunciant fins la sacietat que mai sortiran de la misèria sota règim colonial.
No sol el jutge
Dons, Salvadó, també ens duna la rao la Pamela Anderson, dons, no ublieu, dons, ques mol i mol impurtán, dons.
Ramon
Sempre havia odiat el flamenc. Però ara caldrà precisar-ho. No tot. No tot el flamenc.
Marcadó
Rapública indapandién cataluña 1 - Astat aspañol 0
Jordi Estelada
A la Caspanya la justícia no existeix. Només una pantomina al servei d'unes elits. Ells interpreten i apliquen les lleis a la seva conveniència, sempre al seu favor, sempre en perjudici de les classes treballadores i contribuents, i per descomptat, tbé contra Catalunya i els catalans. És un règim fet per i per a franquistes-feixistes.
Ton
Els espanyols són tan cutres i desgraciats que ni fronteres tenen. En tot cas, tenen llindars. O "lindes" com dirien ells!
Ramona
Mai no hi haurà justícia a Espanya mentre el sistema judicial segueixi estan casat amb el partit del govern més corrupte d'Europa i de més enllà.Corruptes tambê les elits econòmiques que manipulen el govern per als seus interessos.Per prufència no cito noms.
Ricard
Davant dels que utilitzen la llei (la interpretació interessada), la judicatura (col·locada per ells) i alimenten els prejudicis del nacionalisme espanyol contra els catalans que pensem en una direcció molt diferent, mentre empresonen qui gosa contradir-los i posen tota la capacitat de manipulació al servei dels seus interessos. Enfront d'això hi ha uns catalans que lluiten d'una forma pacífica, democrática i raonada. Davant d'això tan sols puc estar al costat de la independència de Catalunya.
Sandra
Avui hem vist que el doble catala te presencia a toda Europa. Arrivarem mes i mes lluny amb la força de tots!!!
francesc de sants.
ara ja s'cabad la mnifestació i ha sigud multitudinaria, unas 45000 persones han anad a bruseles l'independencia ja no te aturador, mes tard o mes dora. pro ho conseguirem..

envia el comentari