Normalitat només per a Albiol, Iceta i Arrimadas

"Comença la campanya electoral amb el candidat d'ERC -la llista guanyadora a totes les enquestes- empresonat i la número dos, Marta Rovira, assetjada per tota mena d'informes policials"

Malgrat la propaganda del bloc monàrquic, la decisió de mantenir tancats a la presó Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart denota que hi ha una voluntat clara dels poders de l'Estat d'excloure l'independentisme de la normalitat que pregonen. Comença la campanya electoral amb el candidat d'ERC -la llista guanyadora a totes les enquestes- empresonat i la número dos, Marta Rovira, assetjada per tota mena d'informes policials filtrats als mitjans de Madrid. La Llista del President té Carles Puigdemont a l'exili i el segon, Jordi Sànchez, a la presó. Les entitats socials, ANC i Òmnium Cultural també continuaran espapçades indefinidament.

 

Es mantenen oberts almenys quatre procediments judicials diferents i hi ha una pressió econòmica asfixiant en forma de multes confiscatòries i fiances desproporcionades. Ja comencen a desfilar pels jutjats els primers mestres i bombers i la Junta Electoral Central es permet el luxe d'interferir fins i tot en el llenguatge periodístic que han de fer servir els professionals dels mitjans públics catalans.

 

A l'altra banda, els candidats unionistes tenen tot el suport de l'Estat, que els envia protecció policial extra, i una onada propagandística massiva dels mitjans de comunicació de Madrid i rodalia, que poden utilitzar el llenguatge que els sembli convenient, siguin públics o privats, amb aquelles tertúlies i articles que competeixen per menystenir i insultar els partits independentistes i qualsevol que els voti. Normalitat? A por ellos!
Comentaris
Començo a pensar que no ens hauríem d'haver sotmès a aquestes eleccions
Què ens ha fet pensar, ni per un segon que seran unes eleccions netes? Si ja abans d'això, al 2015 va haver irregularitats en el vot per correu, informes falsos contra Trias, Mas... què podem esperar ara? Faran tot el que calgui i més per no perdre les eleccions. A sobre, davant del món, diran que han guanyat a l'independentisme netament i que l'1 d'octubre es van fer trampes. Crec que teníem raons suficients com per negar-nos-hi, només pel fet de tenir als candidats a la presó o a l'estranger
Molta rao Salvadó
Pro pensa ca, fins i tot, son delincuéns, dons. La Marta Ruvira no tardará a astá a prisió dons, fins i tot que pluri cuan diu "fins al final", dons
A això es redueix la cultura catalana
Als delinqüents els hi agrada presentar-se a eleccions. La gent, en general descerebrada pel secessionisme, aplaudeix i els vota.
terrassenc
Queda clar la por que tenen a ERC. A votar!
Estrijol
Es que en tot Catalunya no hi ha ningú amb quatre duros per denunciar a l'Estat pel muntatge de la GC abandonant els seus cotxes, punxant-los-hi les rodes i convidant als Jordis a enfilar-s'hi per després denunciar-los? Ningú per denunciar a aquest Estat feixista en escandalosa sospita d'haver organitzat l'atemptat de falsa bandera de Les Rambles i Cambrils? Ningú amb collons de pagar-los amb la seva mateixa moneda, i de pas assegurar-nos la victòria electoral que ens mereixem?
Pal Estrijol
Dons, danunsia, tu, dons, fins i tot, si guañas, dons tan fará famós, dons. Pro pensa que al 1-0 no van se vuitsens ferits, van se sol tres, dons
Pirineus
CATALANES i CATALANS, amb tot el que ens han fet i el que voldrien, amb l'orgull ferit i l'ànima molt tocada, el 21D anirem a la cita electoral carregats de ràbia, fermesa i coratge (més si cal del que vam demostrar l'1O) i votarem per defensar la REPÚBLICA CATALANA, i la nostra identitat, llengua, cultura i tradicions. Tant si aquesta terra que estimem ens ha vist néixer com si ens ha acollit. Tant se val d'on vinguem. No és qüestió de ser català sinó de sentir-se'n. DIGNITAT I A GUANYAR!
ESPANYA, PODRIDA
PP = PSOE = PSC = Cs = FRANQUISTES.
JordiP
L'Albiol ja ha ensenyat els ullals. El crit "A por ellos" amb el que va acabar anit els lladrucs d'inici de campanya ho van certificar. Es veu que no s'en recorda dels Samurais de negre del Piolín matracant àvies i avis castellanòfons amb ensanyament i ràbia. A por ellos, sí, a por ellos. A pels catalans de qualsevol origen, vol dir. Que no es mereixen ser espanyols, vol dir. Que volem els seus diners i el seu esforç, vol dir.
JordiP
No oblidem l'"argumentari" del PP transmés a través dels seus sicaris del pilín disfressats de samurais. Veieu una recopilació de videos esgarrifants a "spanishpolice.github.io". No aprendreu res, però comprobareu que aquesta es la "filosofia a por ellos" de l'acromegàlic: veureu clarament a qui NO votar. spanishpolice.github.io
Joan
Hi ha un individu o individua (i perdoneu per l’expressió) que escriu expressament, repeteixo, expressament (pressumptament, és clar), amb més faltes d’ortografia que paraules. Això és un claríssim menysteniment de la nostra llengua. És un delicte d’odi? Denunciem-ho, si us plau. Per això demano als responsables de El Món que no li publiquin els comentaris, no per censura ja que només diu rucades, sinó perquè és una demostració d’odi (i perquè fa mal a la vista).
J.M.
Estic d'acord amb en Joan, aquesta mala persona que escriu malament expressament ho fa per ridiculitzar el català.
Marcel
Caldria fer quelcom per mirar de petar la borsa espanyola que és l'únic llenguatge que entenen. Cal estudiar-ho seriosament !!! que podríem fer???
terrassenc
La normalitat dels carcellers i dels covards que no competeixen si no poden tenir avantatge. Ja m'agradaria veure on serien l'Albiol, l'Iceta o l'Arrimadas si per fer la seva feina poguessin anar a la presó. Els independentistes han demostrat ser valents, l'unionisme tot el contrari.
per el primer comentari
estic amb tu, no hi hauríem d haver acceptat aquestes eleccions....jo també vaig pensar que hauríem de haver fet boicot, com ells van fer...però els nostres polítics de seguida si van voler presentar...perquè no guanyés els del cop d'estat? és una estupidesa...ara nosaltres mateixos les amb fet legals, acceptat-les... ens faràn una tupinada, no ho podrem demostrar i manaran igualment....més rucs ja no podem ser....fins que no plantem cara i els tractem com ells ens tracten a nosaltres....
21D Tupinada
Farem servir el Hondures Style?

envia el comentari