La indecència de celebrar la mort d’algú

"Toca ara recordar als que ballen metafòricament sobre la tomba de José Manuel Maza, que afortunadament la mort arriba també a aquells que se senten immunes a la parca"

Ha mort de manera inopinada (fins i tot hi ha gent que de totes les morts recents treu una teoria de la conspiració) José Manuel Maza, el que fou Fiscal General de l’Estat, protagonista de les actuacions de la Fiscalia que han permès la jutge Lamela empresonar preventivament Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i  tots els consellers de la Generalitat que no van fugir a Bèlgica. La condició de la Fiscalia com a òrgan depenent del President del Govern, que el nomena, ha passat per sobre de la defensa de la legalitat que li encomana la Constitució en la justificació que l’independentisme ha fet de les seves decisions, arribant-hi la crítica, i confonent-se molts cops, amb la de les altres institucions: la judicatura, el tribunal constitucional, les forces de seguretat.

 

Maza ha estat, pel moment, per l’actitud, per algunes expressions que li hem conegut darrerament i per l’abast de les seves últimes decisions, molt polèmic. Ja ningú recorda que va ser qui, quan era Magistrat de la Sala Segona del Suprem, es va posicionar doctrina que va permetre arxivar la causa contra el totpoderós Emilio Botín, y que va ser ponent en l’arxiu de la querella del sindicat “Manos Limpias” contra Podemos y els seus màxims dirigents.  En la memòria social, petita com la pantalla d’un telèfon mòbil, sols queda la seva reprovació al Congrés dels Diputats al maig d’aquest any, recordada fins la nàusea, com si aquesta mena de rituals no fossin la troballa de la pedra que llençar contra l’adversari polític més que un argument sòlid contra algú.

 

Tan humà com tot humà, Maza ha mort a l’Argentina per causa d’una septicèmia, una complicació cada cop més sobtant si es té en compte el grau de sofisticació i progrés assolits per la medecina en l’actualitat. Ha mort, en tot cas, i les xarxes socials, amagatall de la insània mental, aixopluc de la covardia vestida de pseudònim, forat negre pel que s’escolen els pitjors vicis de la gent sense judici, sense ànima, deshumanitzada, han fet el caldo gros amb la joia dels que s’alegren amb el mal dels altres, ni que sigui justificant-ho en què aquests altres, diuen, són dolents.

 

De la mateixa manera que s’hauria de condemnar, i jo condemno, qui va fer una festa amb la mort accidentada de Muriel Casals, toca ara recordar als que ballen metafòricament sobre la tomba de José Manuel Maza, que afortunadament la mort arriba també a aquells que se senten immunes a la parca; que des del teclat de l’aparell on han escrit amb paraules negres el nivell ínfim de la seva condició com a persones un dia no podran escriure res. Descansin en pau ella i ell, Casals i Maza, i tots els morts, un condol per a la gent que els estimava i deixen, i que un dia la trobin, la pau, si saben, si poden, els que a qualsevol li neguen.
Comentaris
Lluís
Si, ara condemnes els que van celebrar la mort de la Muriel. Però no en vas fer cap article. Simplement aprofites l'ocasió. I tampoc has condemnat els que obertament i en públic, no a traves de la pantalla del mobil, han celebrat l'empresonament de càrrecs electes. Massa hipocresia.
La mare del Tano
Indecència la d´en Maza. Ja en tenim prou de les teves lliçons d´ètica. Nebrera, com goses comparar Na Muriel amb aquest nou mort del PP ?
Xavier
Aquesta senyora em fa pena, que plegui.
Gens d'acord, senyora
Això li expliques a les famílies dels qui dormen a la presó per la seva particularíssima interpretació del dret penal, mirant-los a la cara. Precisament perquè tots acabarem al forat, em sembla perfectament saludable allò del que la cultura catalana n'ha fet fins i tot una dita: "enfotre's del mort i del qui el vetlla". Hom és molt lliure d'entristir-se per les coses que el fan entristir, i d'alegrar-se per les coses que el fan alegrar.
Fat Boy
En realitat el que va passar es que es va prendre una cervesa belga: "Mort Subite". Aixo si no es que el van pelar els mateixos que ara treuen llagrimes de cocodril i tenien assassins islamistes a sou. Per cert tots els miserables que escrivim amb pseudonim encara no em ficat a la preso, ni hem matat ni hem ordenat matar o apallissar a gent innocent, i molt menys cobrem un sou o uns sobres. Ha perdut voste una excel.lent oportunitat de ficar-se la llengua a l'esfinter, no se si m'enten.
urticaria
Ah!... Hi havia algú què l'estimava?
EdS
La indecència ve de vosté, oportunista, que crea polèmiques on no les hi ha, en un moment en que es pot escriure de mil coses abans que aquesta solemne xorrada.
Aurembiaix d'Urgell
Quan fiscal i judge Roland Freisler va morir poca gent decent va plorar la seva mort.
JRRiudoms
Aquells que, amb rancúnia i l'odi, caven una tomba pel seu enemic, que també en cavin una altra: per ells mateixos. Atentament
Josep
Respecte per als morts, pero aquest senyor no ha actuat aplicant la llei, ha defensat a un fiscal com a minim poc etic (moix) i amb les seves decisions a perjudicat a families amb els seus familiars a la preso. Sense la seva peticio de preso, la jutgesa Lamela no hagues pogut engargolar als Jordis ni a mig govern. Justicia divina? No ho se, ni me n'alegro, pero no ha estat una bona persona. Crec que encara et queden tics peperus Montse.
Carles
Ell va dir que estava satisfet per l'entrada a presó del Govern. Si ell s'alegrava de les desgràcies alienes, o podem els demés alegrar-nos de les seves?
Pepone
La condemna pels qui es van alegrar de la mort de la Muriel Casals ho hauries d'haver fet al cap de poc d'haver-se mort ella. Les coses s'han de fer al moment i quan toca, ara ja és massa tard i ja no cola. No ens has de venir a donar lliçons d'ètica i moral. Ja fa massa temps que se't veu el llautó.
Se't veu massa el llautó, noia
Suposo que la frustració de la senyora Nebreda per no ser la "jefa" del PP a Catalunya la porta a dir bajanades com la de que sols ha estat "molt polèmic". Quina barra! Deixem descansar els morts però la comparació del senyor Maza amb Muriel Casals és indigna. Si com a tertuliana fa pena com a articulista ja no sé què dir.
Ramon
Les esquerres sucursalistes ens han adoctrinat durant dècades en l'odi al PP, en la satanització del PP, en la deshumanització del PP, legitimitat I fins i tot obligat a degradar la gent del PP fins i tot en el defecte fisic, riure'ns de la malaltia, menystenir o negar la violència que rebin i tractar-los amb crueltat en la seva mort. Quan va de Catalunya tot canvia. Quan va de Catalunya, per malabèsties que siguin, coscubieles, icetes i albiols van del bracet i vigila què dius.
Anna Armendares
Tots morirem, per tant no es una desgracia que li passi nomes al senyor Maza. jo crec que tenim el dret de plorar-lo o no. Jo personalment crec que es simple justicia Divina que es mori en aquest moment. No justicia meva, no, no, justicia divina. No dic on ha anat a parar, doncs aixó li correspon a Deu mostre senyor, pero com a ciutadana que també moriré tinc dret a opinar sobre un ciutadá que l´unic diferent que te de mi es que ha mort abans. No siguem hipocrites: "Sic transit gloria mundi"
EDUARD
COMPARAR LA MORT DE LA MURIEL AMB LA DEL MAZZA ÉS COM COMPARAR LA MORT D'UN EXILIAT COM PAU CASALS AMB LA DE FRANCO. MAZZA QUE DESCANSIS EN PAU.......SI POTS
Matilde G. de Ayala
La mort es indecent quan al llarg de la vida s´ha estat un indecent. Ell es va alegrar de l´entrada a presó d´uns innocents i s´en va enfotre i els hi va prometre que caurien mes avall. I vet aquí que Deu nostre senyor (vosté es creient oi?, tenia un pla definit per el senyor Maza: morir en el pitjor moment de la seva carrera, quan jutges i magistrats espanyols (no catalans) l´han assenyalat per la seva parcialitat i falta d´honestedat. Perqué Deu se l´ha emportat ? Te una resposta ?
Quins comentaris més lamentables
Als que us alegreu de la mort d'aquest home; o de qualsevol altre; feu-vos-ho mirar. Una cosa es la discrepància política o jurídica; i altre és tenir un odi tant profund que traspassi la mort. Si és així; ho sento per vosaltres; perqué sou els que ho patiu; i esteu podrits per dins.
Kemet
Les morts subtades dels membres del PP i en aquest cas del "seu fiscal" son molt suspitoses. Segons el meu compte aquesta es la que el numero "14".
Jaume
Tindries que donar-te vergonya d'scriure un article com aquests. Ja no tens cap credibilitat, una visió masa interes masa interesada i esbiaxada de la realitat, ja has fraccasat en mases fronts com per ara donar lliçons d "moralina".
Jo
Sí vaig escriure sobre Muriel...
Qualitat Superior
La indecència d’una vida feixista i corrupta no te qualificatius
Anem amb mala llet. L'únic que entenen aquesta gentussa
No és algú. És l'enemic que lluita per exterminar tot un poble, tota una nació, la catalana. En nom d'Espanya s'han mort milers i milers de catalans, i sembla que aquest estat que actua com a enemic està disposats a repetir-ho tantes vegades com li sembli, sense cap mena de control. La seva demagògia és patètica i vomitiva. Tots els pobles es defensen dels seus enemics exteriors, i els catalans potser que en comencem a aprendre. Prou de samarretes, de lliris a la mà i de tertulians vividors.
rius
S´ha mort en Charles Manson, autor de incomptables barbaritats, però era un bon noi.
Arnau Estanyol
No me'n alegro de la mort de les persones. Almenys no me'n alegro del tot. Diguem que amb la mort d'aquest... anava a dir "senyor"... Ha mort una part de la injustícia i la malignitat que porta la desgracia a la nostra societat. I per això estic content. Una mica.
Ana
La indecència que l'Estat prohibeixi l'autòpsia. La indecència que Maza acatésl'Estat. La indcència de que hi agi jutges feixistes.
pas Anna Armendares
Exactamén, Yasucrís va sé catalá, tota la seva fmialia, dons, catalana da yenerasión i yenerasión era catalana i indapandantista y faminista, dons, partan, com tú dius, saguramén aurá sigut justisia divina. Qué lista que es, tú, dons, ctalana da pura sepa, tú
Silvia M
Sra Nebreda es veu que el Pp us aniquila el raciocini a que ve ara aquest comentari sobre la Muriel? I fer un article lloant en Maza que va ser el que ha portat la ruina a unes families per l'empresonament dels seus pares i mares. Voste no te qualitat humana
La indecència de no restituir Companys
I em consta que tu no his has ajudat. Ni has escrit cap article. Menys vanitat. Més intel·ligència. Més honestedat. De res.
Marc
Quina vergonya d'article!! En maza es una persona, si. Però es l'enemic! Només faltaria que ara li haguéssim de plorar!!
Joan
S'ha mort Charles Manson, ho dic perquè potser voldràs criticar també els que ho celebren. No tornaré a clicar per llegir un article teu en la vida i espero que tothom faci el matei, potser a La razón et donaran feina.
Marc
El que és indecent és que fem veure que no veiem res quan la xarxa va plena de gent que s'alegra perquè l'avió de Germanwigs portava catalans. I s'alegren de la seva mort només pel fet de ser catalans. Jo m'alegro, i molt, de la mort d'una persona que tot el que va fer va ser per oprimir, atacar i amenaçar una cultura, no per la seva condició d'espanyol. Indecent ets tu Montserrat.
Tony
Desitjar la mort d'un "personatge" que fa malviure a la poblacio no es ni pecat ni reprobable. El meu avi i el meu pare (epd) desitjaven amb molta força que en Franco, Hitler i Mussolini morissin quan abans millor - com molta gent del nostre pais ho volia. Es clar que es diferent desitjar que algu es mori que matar-lo o fer-lo matar, cosa que aquest senyors feien amb total impunitat. En Maza no ha matat a ningu, pero ha portat a malviure a d’altres: prendre la llibertat es matar a poc a poc.
Tony
Per cert, prendre la llibertat, baixar el salaris, portar a la gent a la penuria, perseguir idees, robar a la gent… es una manera de minvar la qualitat de vida de les persones. Dit d’una altra manera: es treure’ls esperança de vida i per tant matar-les poc a poc. Per ultim, el PP i adeptes fan morir a la poblacio de fastig: la pitjor de les morts.
No es ubligatori plurá
Tambñe va murí en Cumpanys y no va sé ubligatori plurá
CAT és en guerra amb espanya
Una guerra freda, de desgast. Fins que els catalans no ho entenguem mai deixarem de ser espanyols. Suposo que a la Nebrera ja li està bé, però no a mi, i ho respecto, pero que no em demani que senti pena/compasió per gentusa com en Maza.
Ramon
Fixeu-vos com, quan el rebuig al PP no és un rebuig català, quan no és un rebuig nacional, quan el rebuig ve des de la perspectiva de les esquerres espanyoles, fixeu-vos com llavors ja no hi ha tanta exigència de respectes i pietats. Hom podia acarnissar-se sense problema amb la mort de Rita Barberà i fer-ne bromes del caloret perquè era de dretes i li van regalar un parell de borses de mà però pobres de nosaltres que ho haguéssim fet perquè era blavera i negava la unitat del català.
Ramon
Mira, Montserrat, tot això t'ho transcric dels comentaris d'espanyols a la notícia d'El Mundo, de la incorporació d'Anna Tarrés a la llista de Junts per Catalunya. "Se trata de una lista o de una piara?" (ergo no som persones sinó porcs). "Miserable, ingrata, farsante". "Las hienas es lo que tienen" (ara ja no som porcs). "Por qué hay tanto bizco en Cataluña" (escarni físic). "Resentida y envidiosa, eso es lo que define a esta tipeja y a los de similar ideologia". (Continuarà)
Penita
A mi el que em fa pena és que no rebi una autòpsia "como todo buen español". Mai no sabrem de què va morir (mort natural, accidental, induïda?)
Ramon
"Has buscado la neurona debajo del agua??? Busca Anita busca....". "Otra rata más que sale de la cloaca" (ja hem tornat a canviar d'espècie). "Qué tienen en comun la Gisper, la Rovira, la Gabriel, la Foslrcadell y esta?? que son mas feas que pegar a un padre, estan amargadas, seguro que desayunan vinagre con pomelo, feasssss". "Sàdica". "Hez nauseabunda". "Menuda pata mareada" (i vinga espècies). "Estan carcomidos". "Menudo bicho" (així en genèric acaben abans). (Continuarà)
Ramon
"Separatista y torturadora psicològica". "La cara cerda no se la quita ya". "Viva España libre de basura secesionista" (ara ja ni animals). "Esta tipa es más de "sincronizarse" con Rovira". "Es suficiente mirar la foto para tener una idea de su nivel". "Otra Guardiola cretina y cerda". "Zorra". "Indecente señora o lo que sea". "Bruja". "Descerebrada y, además, mala persona". "Tiene un evidente sobrepeso". "Las mierdas de persona lo son y lo serán siempre". (Continuarà)
Ramon
"Que os den por ese oscuro y profundo lugar". "Maltratadora, ladrona, chusma!". Però, atenció, tot això només per presentar-se en una llista, eh? Ara imagina't què no li dirien a algú que els hagués fet el que Maza ens ha fet als catalans?
Joan T.
Això de que el vulguin enterrar sense fer-li l'autòpsia, fa un tuf.....
Koldo
Sra Nebrera,no ens vingui amb lliçons d'etica. Vostè és només una oportunista que va de branca en branca per tal de pescar quelcom. Un lloc alguna llista electoral (unionista,per suposat),a alguna tertulia o a un consell d'admistració
Ramon
Quan mor una mala persona, mor una mala persona. És una situació que moltes bones persones poden celebrar merescudament. La història està plena de casos semblants: dictadors, assassins, jutges injustos, fiscals franquistes, violadors de nenes petites, delegats del Gobierno de España, líders del PP català... la llista és llarga, i el sentit de l'humor és una cosa molt seriosa.
Josep Bruch
Sra. Nebrera, em sembla que vosté és advocadessa, però tant si ho és com no, el fet de defensar a un pressumpte (i dic pressumpte, no fos cas) prevaricador, que va avantposar la seva personal ideologia per sobre de la llei objectiva, no la deixa en massa bon lloc. Calladeta estaria molt millor.
Joan
Quines ganes te de que parlin de vostè. Els PPros catalans haurieu de tenir la vergonya que no tenen els vostres espanyols. No voler veure, està a l'alçada del que fan els vostres aliats. Visca Catalunya lliure.
Pere de Lleida
La diferència,Sra. Nebrera,és que si algú gosa fer broma sobre la mort del Sr.Maza,el fiscal o qui sigui el perseguirà i acusarà de no sé què.En canvi els que van riure la mort de Muriel Casals o diuen Mas camara de gas no els passa res.I això Sra. És la justícia espanyola.
Indecent
Doncs jo avui sóc un indecent, aquest celebraven fa pocs dies la mort del president companys, i a més, no siguem hipòcrites, ens pot alegrar que un enemic en deixi de tocar els collons o ens vulgui amargar la vida. Avui, son indecent
Anem a pams
Cel.lebrar la mort d'un inquisidor que va retorçar la llei per portar a la presó i/o arruinar a gent que no havia fet res dolent però tenien idees polítiques que no li agradaven? Ho puc entendre perfectament. Sra. Nebrera, vostés ens poden aixafar, arruinar, humiliar i empresonar, però no voldran que a més els felicitem.
Joanb
Per quin set sous li hauriem de perdonar? Perquè s’ha mort? Llavors allibereu els que ha engarjolat aquest difunt quan era viu. Els presoners no han comés cap heretgia ni cap delicte. No només no semblava importar-li trinxar-los a ells, a elles,a les seves families i a tots nosaltres, sinó que a més feia l’efecte que en gaudia de debò. Els presoners són representants nostres i aquest personatge ens ha ofés i humiliat. Tanta moralina és hipòcrita, indecent. Visca la vida. Les rialles ens salven.
Con Ñ de Boñiga
Que asco de país con gente tan mojigata como tú, Montserrat Nebreda. Yo me río y me alegro, lloro y me entristezco de lo que me viene en gana. Por cierto, vergüenza me daría a mi si fuera mujer con tu edad llevar esas cenicientas greñas. Sólo te falta la bata de boatiné raída, calzar unas pantunflas viejas y gastadas con calcetines y unos cuantos gatos correteando a tu alrededor para parecerte más fisicamente a lo que eres intelectualmente. Una pobre indigente miserable y chiflada.
Elisa
El que es indecent es el seu article, hi han bones i males persones, quan mor una bona persona sap greu, però quan el mort no ha estat una bona persona, per exemple en Manson, doncs no en sap. Sap que li vull dir? Doncs au, miri de reprimir el seu "ramalazo" ppro i no ens vingui a donar lliçons de moral!!
Anonima
Ser mort no et dona mes alçada moral de la que tenies quan eres viu. Maza va ser un mal professiinal ja que no va aplicar la llei smb rigor, que era el seu unic deure sino ho va fer per interessos politics. Nebrera et veig molt desesperada ultimament, no hi ha manera de que fitxin oi?
joanr
Indecència? Indecència és l'empresonament de persones innocents, batussar, maltractar, ferir persones que només volen votar. Indecència la de l'aparell d'un estat feixistoide del qual formava part destacada el senyor Maza.
Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu
JO Nomes vui Recordar que per culpa del FISCAL GENERAL DEL ESTAT ARA MORT .Un Català va PERDRE UN ULL Per culpa seva PER Mandar Policias Salvajes violentos QUE JA BENIEN AMB LA INTENCIÓ DE FER MOLT DE MAL Que no en demanin PLORI Per algu vaMaltractar a MOLTS CATALANS I CATALANES Nomes per el Fet no pensar con el pensaba o no pensar con el P.P. SI EL CEL i ban bones personesMAZA no i sera pas .aixo segur DESCANSI EN PAU CHIQUITO DE LA CALSADA El si el trobaren a faltar no pas a ALTRES
Sónia-Lucerna(Suïssa)
Montse, et surt el ramal pepero. Quan surts a tv3 tanco per no veuret, fas pena!!!
jOAN
Això de riure d'una mort per que ho dius, per la qual cosa es va escriure quan van morir persones, algunes catalanes a l'accident de Germanwings i el que es va escriure en les xarxes. Amb el teu passat pagas.
Francesc
Mort el fiscal general espanyol José Manuel Maza, quina maçada! No penso en un elefant blanc, ni estic celebrant la seva mort, ni brindant amb cava ni saltant-me la dieta menjant torrons ni ballat per gaudir de l’alegria del moment perquè no estic molt content.
Au va.
Vés i que et moqui la iaia, pija rosegaaltars.
De cap al femer
No me n'alegro de la mort d'una bona persona, però sí de la d'un monstre.
No sé qui serà pitjor
si el Maza o el Navajas!
Indecència? l'imam de Ripoll i el CNI
La supèrbia és indecent? Perquè no comdemna l'assassinat de Companys? En un article, ara mateix. I de pas et carregues tots aquells que com tu no han mogut un dit per la seva rehabilitació. I ara ens surt amb això del Mazas... Quina poca vergonya. I parlant d'indecència, perquè no escriu sobre l'imam de Ripoll, confident del CNI? Més indecència encara, la seva, esclar.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
La pregunta que ens tenin que fer es una JOSE MANUEL MAZA .. Era EL FISCAL GENERAL DEL ESTAT " ( O " ) ERA EL FISCAL GENERAL DEL GOVERN ESPANYOL DE RAJOY DEL P.P. . Clar ja que lo quel Govern Espanyol volia pases Jose Manuel Maza FEIA QUE PASES . LO que esta clar es que VA MIRIR ESTA MORT ¿ DE QUE VA MORIR ? MAI U SABREN JA QUE SENSE FER-LI UNA AUTÒPSIA Podran himagir va morir de aixo o lu altra del CIERTO Mai u sabran ALGU NO VOLIA SABER LA VERITAT..
Kilian
Ets una vergonya per la Teva família i coneguts pq et surt una vena subtil facha que en tv encara s et veu més amb la teva expressió. Tens sort o algun amic que et deixa exposar a tv i alimentes a crear dubtes, polèmiques, mal rollo en general...ets la veïna que ningú vol tenir, la convidada que trenca un bon sopar d'amics. Ets tonta.
Raul
Aquest sms no apareixerà. Critico "el món " per tenir un articulista de aquest nivell quan ja tenen el seu espai a altres mitjans afins. Si desde casa permeteu que et facin mal no teniu clar la linea a seguir...pq amb l excusa de tenir veu per tothom trenqueu el vostre prestigi. ABC Razon Pais tenen algú que defensi lo català?
Jean Noel
El respecte al dolor aliè es la distancia entre una porra i un cap inocent. El respecte al dolor aliè es l'aire que separa una patada voladora d'un manifestant que es al terra. El respecte al dolor aliè es no cridar "a por ellos". I també ho és no titular "más grande será la caida". Fiscal Maza. EPD.
FALSA
Crec que ja s´ha dit prou al llarg d´aquest foro. Però si bé no ens hem d´alegrar de la mort de ningú, demano a aquells que ens ho recorden, que mirin ni que sigui una estona la tele o la ràdio espanyoles, i veuran que és una continua mofa dels empresonats i dels independentistes, dels Jordi´s i de tothom que ara mateix ho està passant molt malament. També això és lamentable. O no ????
catala progresista
alegrarse de la mort d'algu es ser un fill de mala mare un fill de p, i un fanatic adoctrinat, com semble que sou alguns de vosaltres, cot d'on treus aquesta jauria de gossos fanatics,fas una mena de casting en algu psiquiatric d' osona o el bages, on et donen els 3 o 4 mes bojos mentals i fanatics, i despres els pluriemplees espere resposa cot teua, o de algu fanatic gracies.
LSO
Que valor tenéis de leer a esta anodina, sus comentarios y sus artículos, no valen para nada, yo no leo nada de ella, prefiero leer vuestros comentarios, pero veo que sois un poco masocas, por leer a esta inútil, la mejor critica que podéis hacerle es no leerla.
Haddock
Tinc molt presents, inesborrables, les paraules vils, abjectes i cruels, les expressions cyniques, indignes i infrahumanes, escrites per una tal Montserrat Nebrera en un diari, menyspreant la persona i la figura de Lluís Maria Xirinacs quan va morir. Sí, es deia Montserrat Nebrera i era exactament la persona que apareix en la fotografia d'aquest paperot que dóna la mesura exacta de la baixesa moral de la subjecte. Sobra el tal Maza, no diré res: ho penso i prou.
Una mal-educada que ens dóna classes d'educació
La darrera vegada que vaig sentir la Montserrat Nebrera va ser el dia que es va enganxar en una tertúlia de Catràdio amb la Míriam Hatibi perquè aquesta es va referir a l'Albiol com "l'Albiol" en lloc de fer-ho com Albiol a seques, sense l'article, doncs argumentava que era d'una mala educació impressionant. EL tracte d'aquesta "senyora" va demostrar que era ella la que estava mancada d'educació i respecte, d'una prepotència total. Baixeu-vos el podcast (té un mes aprox)
remigio III
(Nebrera) La indecència de celebrar la mort d'algú? Pitjor encara la de provocar-la. Pitjor encara la de provocar o intentar la mort d'una nació Catalana. La dita castellana de "muerto el perro , se acabó la rabia" ja sabem que no es compleix aquí. Aquí és a l'inrevés: mor el gos però, segueix la rabia. No és qüestió de gossos, és qüestió d'ideologia. Records als sr. tajani i junker que han posat els valors europeus sota els de la Xina.
Pitxolí
La indecència de centrar l'atenció dels lectors en obvietats en lloc de parlar de coses més greus
Marta de Sabadell
Les mentides semblen inofensives, però si perjudiquen a altri son pecat mortal !!! Si mores en pecat mortal malament rai !!! Qui tingui orelles q escolti !!!
folre
NO acceptem llissons de los neofranquistas peperros de l*OpusDei.
Ramon Ruiz
Nebreda: jo m'al.legro molt de la desaparició (justícia ?) dels cínics indecents que em volen decapitar. No només em volen impossar les seves idees franquistes sinó que em farien desapareixer com a persona normal. Pregunta-li al teu indecent amic G.Flabiol.
Ramon RT
Al "català progresista" vull dir a "l'español indigne": no has entés res i això que escrius és.només odi als catalans autèntics. Fas pena i fàstic, nano.

envia el comentari