La 'visión azul' contra l'or de Moscou

"És increïble que la premsa de Madrid, que és la major factoria de fake news mundial, tingui la barra d'acusar a algú d'escampar mentides mentre, en paral·lel, s'inventen insídies sobre les escoles catalanes, els Mossos o TV3"

Té la seva gràcia que a Madrid es queixin d'unes suposades fake news que ningú no sap ben bé quines són però de les quals El País acusa ni més ni menys que a Rússia. No deixen mai clar de què es tracta, ni quines són les notícies falses que algun rus pèrfid se suposa que ha inventat a favor de Catalunya perquè, al capdavall, la campanyeta del que diuen que un dia va ser diari independent del matí té per objectiu insinuar que les pallisses dels policies del Piolín, l'ofensiva de les clavegueres de l'Estat i els empresonaments i confiscacions arbitraris són un invent propagandístic rus i no l'evidència que tot el món té davant dels nassos. Com en temps de la Francoland original, Rússia torna a ser culpable.

 

De fet, és increïble que la premsa de Madrid, que és la major factoria de fake news mundial, tingui la barra d'acusar a algú d'escampar mentides mentre, en paral·lel, s'inventen insídies sobre les escoles catalanes, els Mossos o TV3. Només amb el que s'ha escrit a les redaccions madrilenyes sobre l'InfoK es podria muntar un Nuremberg periodístic, sense parlar de la catalanofòbia ambiental que es fomenta, cada dia, des de tertúlies i articles d'opinió.

 

Però tot això els és ben igual. Ells diuen que Rússia ataca Espanya i contra qualsevol simpatia pels catalans sempre tenen el seu punt de vista pecualiaríssim, aquesta visión azul disposada a combatre la conspiració judeo-maçònica-comunista-internacional. L'or de Moscou contra Espanya, una altra vegada... Són ells i sempre seran així.

 
Comentaris
Pere10
lo de la Susana Griso i la Ana Rosa es algo demencial son veritables akelarres contra lo que no sigui el nacionalisme espanyol es realment vomitiu no se com tenan pevrots dedir el que diuen nomes faklta sentir que Cristiano no marca gols per culpa del independestisme i de la bruxeria de Puigdemont son uns impresebtables sense cap mena de dignititat ni vergonya ara dekl Florentino Perez ni paraula ni tampoc el peridoista de la sexta i la seva parella
Una fake-new
"Cataluña es una nación". Esto no lo vais a encontrar en la prensa madrileña pero los panfletos secesionistas catalanets hipersubvencionados van llenos de esta fake-new y de sus daños colaterales.
Molta rao Salvadó
Leyén las tevas paraulas es por aprasiá qque as astudiat a aquestas escolas c'aburregan als nois, dons, astá mol clá. El aburragamén ya astá asantat mes allá dels univarsitaris, dons
2017
jajajajajajjajajaja tiene demoles que usted SR. Cot hable de fake news
Pere
Cataluña es una nación y lo sabéis!!!
Joan
Els feixistes i el seu enemic rus! Són pitjor que els zombies!
Estan els fake news
I després està la gent que té una vida tan pobre i trista que la màxima satisfacció que tenen al llarg del dia és escriure insults als fòrums de diaris contraris a les seves idees. Podrien escriure a l'ABC i opinar i compartir amb gent amb la que estan d'acord, però els omple més l'insult anònim. Saben que ni enganyen ni convencen a ningú, però així consolen les frustracions. Quina llàstima de gent.
JordiP
Només hagués faltat que Israel s'hagués posat del costat del sobiranisme català. Ja tindríem el "contubernio judeo-masónico-comunista" de sempre. ¡Ozú, la virgen!
Sisco
Espanyols esteu malalts, jo vaig estudiar a la època franquista i soc independentista, perdó jo amb considero lliberalista, perquè jo vull alliberar-m´ha de Espanya per tant ja veieu el problema de l´escola Catalana que dieu que adoctrinen.
Narcís ( Barcelona, Catalunya, no pot prosperar amb llurs propis mitjans .. però als espanyols no els importa ho faci madrid encara que sigui amb mitjans no seus .. és clar, com n'és son representant, punta d'espasa .. tant se'ls hi en fum àdhuc acabessin tots com aquelles ' Hurdes '!)
Ja no n'és pas aquest estat no vulgui cap bé envers Catalunya i catalans ( que això rai!) sinó que ens cerquen màxim de mal, i per què? Molt senzill : saben tot allò que ens xuclen/ espolien , plagien i usurpen àdhuc saben que la capital natural seva seria Barcelona .. i com no volen/ poden d'acceptar-ho ' s'autoenganyen malparlant fora mida de nosaltres per a alliberar-se de sa malvada consciència ', així doncs, " com més s'hi aprofiten i diners treuen de Catalunya, més mal tracte!
Sofia
A qui s'autoanomena Molta raó Salvador, no acabo d'entendre si es comunica en Morse o en jeroglífics, costa d'entendre. Si hagués anat a l'escola catalana, pot ser estaria adoctrinat, però el que és segur, és que sabria escriure. Anima't, potser encara hi ets a temps.
Hammer
Estan malalts.no es normal,en un pais normal.per això hem de guillar urgentment.

envia el comentari