El referèndum trampós del 21D

"La particularitat és que aquest referèndum, com qualsevol altre, pot ser guanyat pel sí o pel no, però en aquest cas només es considerarà vàlid si s'imposa l'unionisme"

La infitinud del cinisme de l'Estat espanyol es manifesta, pornogràficament, en el referèndum del 21 de desembre. Dic referèndum perquè a Madrid s'ho prenen així, amb crides desesperades als votants espanyolistes perquè vagin a votar i derrotin l'independentisme i, a més, amb la construcció d'un front polític espanyolista que no només coincideix a les manifestacions, sinó que té per objectiu explícit la salvació de l'statu quo del 78.

 

La particularitat és que aquest referèndum, com qualsevol altre, pot ser guanyat pel sí o pel no, però en aquest cas només es considerarà vàlid si s'imposa l'unionisme. Si el front patriòtic espanyol és derrotat, les urnes perdran la condició referendària i l'independentisme guanyador serà perseguit penalment, una vegada més.

 

L'independentisme s'ha vist forçat a jugar una partida contra un adversari que marca les cartes, imposa les regles i, quan perd, envia uns matons a estomacar i prendre ostatges. Però tot i així -com s'ha vist al carrer Marina- un torrent de llum és capaç de trencar les tenebres. Perdran, i aquest cop serà davant dels ulls del món.

 

 

 
Comentaris
Pep
No voteu per correu.
Ciutadana farta
Tot-hom a votar presencialment tot-hom l no falleu , hem de guanyar, ho fan en laborable perque no hi vagi tanta gent , pero no falleu , tot-hom a votar, derrotem el govern del pppsoec,s
MARBOSCH
Si han de sortir els resultats que el "Reino de España" vol, per què votam?
Narcís ( la descaradura, el desvergonyiment i el cinisme; l'abús, la prepotència i ser macarró; la negació, l'anihilació i l'espoli; les escopinades, pixades i befes; les fal•làcies, les infàmies i injúries; la misèria moral/ ètica i vilesa; el mal, el vessar sang i covardia .. “ s’han acabat “!)
L'amor, existeix; la veritat, el bé i el dret natural, existeixen; la raó, la correcció, la consideració i el respecte, existeixen; el món, les persones/ societat i llur perviure existeixen! Així, tot plegat, el ' mal ' té els dies comptats si tot allò anteriorment dit no defalleix, no afluixa i no es deixa espantar! PD: Déu existeix i sap que els catalans necessitem una pàtria àdhuc més que ningú (només tenim ca nostra i, per si no fos prou, violada amb tot el que implica fum massa temps!)!
perista
Que els partits indepentistes facin un recompte propi.
T'equivoques Cot
I no ho dic jo, ho diu Marta Rovira. Les eleccions (res de referendum) han estat reivindicades. Marta: “estem davant d'unes eleccions dictades i imposades que considerem il·legals i il·legítimes i que ens hem compromès a convertir en legítimes i legals amb la nostra participació”. Sabràs tu més que la Marta, Cot.
Victor
Si no accepten el resultat del 21D si guanya l'independentisme, estarem legitimats per ocupar les institucions per la força.
junqueras te ró
es una batalla del be contra el mal.
¿Referendum?
Nadie fuera del secesionismo ha considerado el 27S como un plebiscito. Nadie fuera del secesionismo está considerando el 21D como un referendum. Leyendo la prensa española no secesionista nada hace pensar que la frase "Dic referèndum perquè a Madrid s'ho prenen així..." no sea más que un delirio.
I després?
Els partits independentistes han de deixar molt clar en el seu programa electoral quin és el seu pla d'acció si guanyen les eleccions del 21D. Si el Govern d'Espanya no accepta el referèndum i Europa no es mou, com fins ara, quina és l'estratègia a seguir? La independència va ser declarada i s'han de retornar les institucions catalanes al poble de Catalunya perquè la pugui du a terme.
AT
no em fio del gobierno de ecspaña, han demostrat que son males persones amb voluntat de fer mal a persones i families.
indepe
Me gustaria saber si ganamos los independentistas como se soluciona esto , porque como bien dice el señor Cot solo es valido si ganan los unioistas .Y da mucho miedo lo que son capaces de hacer .
Cartanya
Perdran, i aquest cop serà davant dels ulls del món. I de que servirà això!!!!!!!!!!!!! el mon ja a vist apallissa a gent de la tercera edad , a dones estirant-las del cabells, hi a homes aguantan estoicament els cops de porra que aquella jauria va voler donar-lis, ara aquets fets son secret de Estat, i per mols ulls del mon que ho hagin vist, poca cosa han fet. No se que pasa al mon pero Catalunya sempre rep el mateix tracta: abandonada a la seva sort. Potser tindrem que canviar la tàctica.
Marta de Sabadell
El meu humil vot ajudarà a derrotar a la xusma espanyola
Jo no puc votar ahi. L ultima vegada que vaig estar empadronafa va a ser a canaries.Esteu al meu cor igual. Visc afora 23 anys. Tot sembla una trampa. Teniu que portar bsevadors internacionals perque no hi a garantia Te que haber un plan a b i c per el que pugui passar. Hi utilisaran eines que aillaran un sector del altre. A escocia van ser polacos i pensionistes que van tindre por. Som un poble assambleista i comunitari. Penseu plans per tots..els debils els nens la gent gran plans inclusius
EREP
Penso que no hi ha res ha "pelar"; si perden tornaran ha aplicar el 155; ho faran tantes vegades com faixi falta. Saben que son inferiors; hi no san saben avenir.

envia el comentari