Les urpes de la Junta Electoral Central a TV3

"El PP pensa utilitzar a fons la Junta Electoral Central (JEC) de Madrid per assetjar els continguts i els professionals que els elaboren"

Un detall important: El PSC -al Cèsar el que és del Cèsar- va ser l'impulsor de l'esmena a l'article 155 que va deixar fora de l'abast de la Moncloa els mitjans públics catalans. Els socialistes catalans no tenen perdó de Déu, i així els està anant als ajuntaments, però he de dir que José Zaragoza va ser el principal impulsor d'aquesta salvetat que permet que TV3 sigui dirigida per Vicent Sanchis; Catalunya Ràdio, per Saül Gordillo i els oients d'aquest país puguin escolar Mònica Terribas cada matí.

 

Dit això, el PP pensa utilitzar a fons la Junta Electoral Central (JEC) de Madrid per assetjar els continguts i els professionals que els elaboren. És una altra versió del 155, per la via de les denúncies constants i les ingerències d'un organisme suposadament imparcial, però monitoritzat des de la Moncloa. La JEC ja va irrompre la campanya del 27S imposant aberracions com la compensació del temps d'informació sobre la manifestació de la Diada amb entrevistes quilomètriques als líders de l'unionisme.

 

La primera ofensiva és una peça escrupolosament equilibrada de l'InfoK que està rebent un atac concertat de tota la premsa de Madrid. Però en vindran més, moltes més fins el 21 de desembre. I aquí és on la ciutadania en general i les entitats professionals en particular -catalanes, però també internacionals- han de demostrar que són capaces de fer respectar la feina d'uns professionals que és servei a la societat i patrimoni de tothom.
Comentaris
Aljubarota
Tots sabem que fan aquestes eleccions per manipular-les i guanyar-les ells,els anticatalans,no n´hi ha un pam de net,tot està trucat,és una tupinada
Oh! Salvadó
Que tontu que eres, dons, fins i tot, tuntet
Moragues
Que serà així, no tinc cap dubte, però no entenc que ens marquem gols, avui no he sentit en cap moment la noticia de la detenció de deu guardies civis per narcotràfic, es pot saber per què? si hagueren estat Mossos, l'haurien passat mil cops i els media espanyols no pararien de fer sang, com és que nosaltres no explotem aquesta mena de noticies, i encara, com es que no es ni noticia?
Ramon
El PSC sap que TV3 és i ha set sempre anticonvergent. El PSC sap que TV3 adoctrina, sí, però en doctrina progre. El PSC sap que per tenir encara més a ratlla TV3 n'hi ha prou amb acusar-la d'independentista perquè a la cadena li vagi la vida a demostrar que no, que i ara! El PSC sap que, de cara als colons, que ni la miren mai, TV3 està prou estigmatizada perquè els hagi de fer cap por. El PSC també sap que els nostres ho fan com el cul. I que si mai hi duem algú bo, ja el captaran o trinxaran.
Ramon
I no pararan. El PP i el seu centralisme son el verdader gran mal d'Espanya, i TV3 es un perill que, àdhuc, parla en català. Inaudit; "a por ella".
Narcís ( n'és un estat sense " dignitat " o honor, amor propi, autoestima ni orgull .. sinó no s'hi amagaria en " el fi justifica els mitjans " així mitjans de joc brut, de brutícia i de miserable!) ( vegi’s només: continúen espoliant-nos i alhora amb nostres diners robats dir no comprar-nos!)
D'aquest estat què s'en pot esperar? .. no debades, i no fa tant de temps, fumeren ' un cop d'estat militar ', una guerra de tres anys .. cents de milers sinó milions de morts/ assassinats .. i postguerra sense comentaris .. i amb ajut d'aquella Alemanya, d'aquella Itàlia àdhuc del Magreb . . . ! PD: o .. n'és mentida que aquest estat mitjançant l'exèrcit i cia. n'és qui més ' espanyols ' ha matat al llarg de sa existència?
No engego la tele des del 27 d'octubre
En vaig tenir prou amb la retransmisió de la votació per la República. Els personatges escollits per comentar-la, tots menys un, unionistes. S'acabava de proclamar la república i només treuen gent que la considera il·legal, com si els altres no existissim. TV3 fa tant per demostrar que és neutral, que es passa a l'altre costat. Total, no li ha servit de res, la intervendran igual perquè el que volen és que esborri les idees de l'independentisme, com han fet les estatals.
EREP
Els "sociates" de aquí, amb lCETA de "ballarin pallasso", no podrà guanyar mai, encara que reculli les despulles de UNIO.
Pere Artigas
Tens tota la raó Salvador, pero..... fa fa més de 30 anys que el Parlament té competéncia per fer la seva própia llei electoral i els socio-vergents no ho varen voler fer mai perque ja els hi anava be la llei electoral espanyola. I així estem. Pur i miserable tacticisme. Així doncs la Junta Electoral Central de Madrid segueix manant en qualsevol tipus d´elecció -estatals, municipals i autonómiques- al nostre país. Aquest és el pecat original Malgrat tot seguim dempeus. Ni un pas enrerra.
Corresponsal de guerra
Esta be el que dius Salvador. I tambe esta be tot el contrari. En una situacio de guerra els dos bandols utilitzen els medis de comunicació per manipular i dirigir a la població (en aquest cas la tropa). En aquesta situació, els medis (Tv3 tambe) son una font permanent de mentides partidistes i desinformació.
Jordi Estelada
L'estat caspanyol és de mena trampós i farà tantes trampes, ingerències, intoxicacions i tupinades com vulgui per tal d'impedir el triomf de l'independentisme. Només tindrem els observadors internacionals per denunciar possibles tupinades o manipulacions del còmput a través de les empreses corruptes que treballen per al govern messetari.

envia el comentari