Honorables i dignes

"El vicepresident Junqueras i la resta de consellers empresonats, així com el president i la part del Govern que es troba a l'exili, s'han limitat a ser conseqüents amb el mandat que van rebre"

Una vergonya de dimensions continentals. És vital guanyar les eleccions del 21 de desembre, però ara queda clar que aquesta victòria només pot ser un instrument per donar la màxima força a les mobilitzacions que han de pressionar fins aconseguir la desestabilització del règim del 78. En ple segle XXI es van multiplicant els presos polítics i els exiliats, una trista constant històrica en les relacions entre Catalunya i Espanya. Madrid no donarà treva.

 

Ara pertoca als partits polítics i les entitats civils organitzar una resposta a l'altura de l'agressió. El vicepresident Junqueras i la resta de consellers empresonats, així com el president i la part del Govern que es troba a l'exili, s'han limitat a ser conseqüents amb el mandat que van rebre, primer de les urnes i, més tard, del Parlament de Catalunya. Tant ells com Jordi Cuixart i Jordi Sànchez són presos de consciència, persones compromeses amb un país que té un projecte democràtic ple de dignitat.

 

Des del restabliment de la Generalitat, el 1931, tots els presidents han patit persecució política per part de les autoritats espanyoles en algun moment de la seva vida, amb la sola excepció de José Montilla i Pasqual Maragall. Ara és la societat catalana qui ha de correspondre a l'honorable dignitat del Govern, l'únic legítim fins la victòria del 21 de desembre.

 

 
Comentaris
UE, NAZISME POPULAR DE LA HEIL MERKEL
GRACIES UE, GRACIES III REICH, gracies feixista MERKEL-JUNCKERS. UE niu antidemocrata, niu de nazional.socialistes PP-PS. Esperem que els Verds aturin al nazisme de la MERKEL I ELS SEUS NAZIS ESPANYOLS
Harta de fachas
Salvador, creo firmemente que esas elecciones tienen trampa. Entiendo que no se puede dejar de concurrir y entregar Cataluña a los fachas sin ponerles todos los obstáculos, pero debemos pensar en otras posibles medidas. A los fachas lo que más les duele es el bolsillo... Su corazón podrido de odio nunca les duele. ¡Seguimos! ¡Viva Cataluña libre!
CAIXA-BANK, tancament ja!
Davant que el Faine es va emportar el boti a España,. cal que tots els catalans ens emportem tots els diners de CAIXA-BANK, el banc que ha engarjolat al GOVERN LEGAL DE CATALUNYA. FAINE, es franquisme pur i dur, opus-deisme que nomes sap robar com bon catolic mafios i pepero
Isidre
Veient com va i ha anat tot, amb la violació de tot l'ordenament jurídic, sincerament, no crec que les eleccions siguin netes. Les convoquen ell, les organitzen ells i les controlaran ells. Hem d'estar molt segurs del que anem a fer, sobre pel que fa als controls en paral·lel, o estem perduts
josep
CaixaBank....Tancar tots els comptes Sabadell ....Igual Freixenet i Codorniu......Ni una ampolla Loteria Nac. Ni un euro. Ja tenim la Catalana. Boicotar tot el que es pugui. Totes les empreses que han marxat que aigin de tancar per necesitat. Catalans podem fer molt!!!
Harta de fachas
Ahí, ahí les duele. Bajada de beneficios de Caixa-Bank, caída del Ibex, huelga general... Con el alma en pena y el Gobern legítimo, los Jordis y sus familias y amigos en el reducto más cálido de mi ser, aquel donde guardo el amor, sólo puedo repetir una y otra vez que ¡seguimos! ¡Viva Cataluña libre!
Jordi Estelada
Qui ens garanteix que el 21D es comptaran bé els vots? De debò us penseu que l'estat caspanyol no s'estarà de fer trampes? Però si ja ha començat a moure's en aquest sentit!
Arafat
Joan Saura te qu'anar a Palestina a demandar suporte o a enviarlos a vagar a Pernambuco
La paperasa de les eleccions del 21D ja està en order?
diuen que no s'han fet públiques les regulacions i garanties.
Mol be dit Salvadó
Dons, han fet u que tenían ca fe, dons, pro la juez, dons també ha fet u que tenía ca fe, dons, tots contents, yo pensú que així ya está be, 15 anys pasas mol rapit, tu
Jordi Lògic
Si per fiscalia i tribunals fer un referèndum d'autodeterminació o proclamar la independència es pena (preventivament) amb 30 anys de presó per presumptament generadors de violència ... a cas la judicatura no està enviant el missatge de: el pròxim cop sigueu violents perquè, de tota manera, us ho farem pagar com si ho haguéssiu estat? GREU IRRESPONSABILITAT DE fiscals i jutges.
Jordi Lògic
Eleccions: A menys que ERC i PDCAT s'autocensurin, no es pot participar en unes eleccions amb els caps de llista empresonats. I qui sap si la CUP il·legalitzada per evitar una majoria absoluta independentista. Ja sé que la situació ideal seria repetir majoria absoluta independentista, però AIXÍ NO. A bada que el propi Rajoy les pot desconvocar si pensés que dita majoria es repetirà.
Narcís ( algú a hores d'ara té dubtes pel que fa a que som dins d'estat gens ni mica, ni poc ni gaire democràtic ?)
Ras i curt : així és .. ells per si mateixos no són ningú així qui és aquest estat per fúme'ls ( aquestes persones honestes, honrades, rectes, considerades, respectuoses, tot plegat, dignes fora mida, són tan sols " portaveus " / representants de centenars i centenars de milers sinó milions de catalans que els votaren , així doncs, per què els ' tanquen ' físicament , quan el pensament, el desig, la veu no es pot tancar .. i menys quan de la supervivència/ llibertat de nostra nació es tracta?)!

envia el comentari