Madrid, contra el 75% dels catalans

"L'Estat s'ha autocompromès a aplicar mà dura contra uns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix"

"Ningú al PSC vol l'aplicació del 155", diu Miquel Iceta. Descomptats, doncs, els simpatitzants i votants del PSC, el suport a la supressió de l'autogovern quedaria limitat a un 26,5% dels que van votar en els últimes eleccions catalanes del 27S, que és la suma de PP i Ciutadans. És a dir que la coacció de l'Estat té un suport aproximat d'una quarta part dels ciutadans de Catalunya. La resta, hi estan en contra.

 

Presumiblement, aquesta franja favorable a Madrid deu ser encara més escassa als col·lectius professionals directament atacats per la intervenció de l'Estat. No sembla, per exemple, que hi hagi gaire treballadors de TVC, Catalunya Ràdio o l'ACN que comparteixin la percepció sobre la pròpia feina que tenen Mariano Rajoy, Soraya Sáenz de Santamaría o qualsevouns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix. I això, en un context de suport social molt escàs. Tot plegat una jungla, més que un jardí. Ells ho han decidit.l dels ministres del PP. Entre el personal docent és difícil trobar simpatitzants de la Moncloa, com passa entre el personal sanitari, de seguretat o d'emergències.

 

En resum, l'Estat s'ha autocompromès a aplicar mà dura contra uns professionals que, en general, estan orgullosos del servei que donen a una societat que els valora i els reconeix. I això, amb un suport social escàs. Entren en una jungla, més que un jardí. Ells ho han decidit lliurement.
Comentaris
De veritat es creuen que deixaràn TV3 i Rac oberts?
Que no ho veieu que van a totes? No hi haura res a defensar. A veure si deixen de fer el pallaruf donant una cobertura desmesurada als enemics de la seva feina i d'aquest pais i defensen els drets dels ciutadans fora de la mentalitat autonomista indefensable.
Georgiana
No tan sols professionals, sembla que el PP ja està intimidant amb el 155 altres autonomies on el PP és minoritari i no governa. El partit del PP el que no guanya a les urnes vol guanyar-lo a cops de porra, decrets, ordres judicials, multes...i sembla que ja estan atemorint amb "el 155 para todos".
No calen les teves palles mentals, Cot
El Periódico dóna, en una enquesta, un 66,5% d'entrevistats a Catalunya que no volen el 155.
Victor
Si el PSC no vol el 155, que no hi doni suport i que es planti davant les èlits franquistes del PSOE. Mentre no faci això, no serveix de res el que diguin els seus dirigents.
PSC = Franquisme
No em sembla correcte l'article. El PSC, o sigui el PSOE, menteix, com sempre. Són enemics de Catalunya, i per les seves obres els coneixereu.
Lass
El PSC es = a PSOE,per això actuen igual. Hem de parar la mala llet d´aquesta gent,fent inaplicable el 155.Només nosaltres,la gent ho podem evitar.No tenim res més.La gent,nosaltres!!
pels seus fets els coneixereu!
el psc ja no existeix, l'Iceta, el Ros i el Ballesteros són uns venuts, tots han quedat dins el pp2 (abans psoe)
PereB
A veure si les branques no ens deixen veure el bosc. El PSC que molts tenen al seu imaginari ja no existeix. Els dirigents històrics que van lluitar per treure Espana del franquisme són morts o jubilats o són fora del PSC. Al seu lloc s'hi han quedat els vividors de les poltrones indtitucionals, covards sense escrúpols i personal que pensa que l'estratègia és mes important que les conviccions. Com voleu que amb aquesta fauna el PSC s'oposi al 155. Em jugo un pinyol que en Monti votara si.
Narcís ( i diuen governar-nos passant pel cim de nosyra ciutadania/ votants, de nostre Parlament i de nostra Generalitat? ( els delinqüents han de ser fora de Catalunya, i més si són aliens a ca nostra i força més, si s'amaguen en ' constitucionalitat ' gens ni mica, ni poc, ni gaire constitucional
Com pot ser possible que C's ( 25), PSC ( 16) i PP ( 11) que sumen àdhuc 10 escons menys que Junts pel Sí ( 62) .. facin i desfacin al seu capritx el Parlament català? Però és que a més, per si no fos prou, mateix Junts pel Sí guanya en percentatge de vot aquests tres junts ( 39'59 contra 17'90 + 12'72 + 8'49 ) ! PD: n'és obvi aquests tres partits .. ni són polítics, ni són democràtics ni són de dret, de cap dret ( no pas ja de dret natural .. que ni tan sols de dret legal! ) !

envia el comentari