No recularem fins el No-Do

"No tenen ni idea del que és Catalunya, és evident. Però és que encara coneixen menys els meus companys de les redaccions de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN. Són gent professional, compromesa amb l'ofici i amb aquest país"

Fa anys que menteixen sobre TV3, de la mateixa manera que calumnien l'escola catalana o els Mossos. Per això mai no donen cap dada concreta, ni ningú mínimament professional ha tingut els nassos -amb el conseqüent descrèdit- de fer un informe que sostingui alguna de les acusacions genèriques que es fan contra els mitjans públics d'aquest país. Saben perfectament que no enganyaran la societat catalana, però ho fan per aconseguir que l'opinió pública espanyola es mantingui majoritàriament en peu de guerra contra Catalunya.

 

No els importa TV3. El que volen és que a l'Espanya espanyola la gent es cregui el que ells diuen que fa TV3. Perquè això justifica dues coses: Primer, que els catalans no tenen ni criteri ni raó, sinó que un d'entre les dotzenes de canals que es poden sintonitzar als seus aparells els ha rentat el cervell. I, en segon lloc, això deixa les mans lliures a les elits del règim borbònic per aplicar una repressió exemplaritzant contra la disidència. La catalana, d'entrada, però la intimidació també val per a qualsevol altra oposició.

 

Els periodistes de TVE-Catalunya no poden elaborar les informacions polítiques a Sant Cugat. Han d'enviar les imatges en brut per a què les editin des de Madrid els comissaris polítics del PP. Ho han denunciat reiteradament fins i tot els professionals de Torrespaña, en un gest que els honora. I ara els pocavergonyes han decidit que TV3 es comandarà des de la Moncloa... En fi, no tenen ni idea del que és Catalunya, és evident. Però és que encara coneixen menys els meus companys de les redaccions de TV3, Catalunya Ràdio i l'ACN. Són gent professional, compromesa amb l'ofici i amb aquest país. I tenen el suport de la societat a qui serveixen. Ens agrada massa el futur com per permetre'ls fer-nos recular fins el No-Do. Força, companys, hi som tots.
Comentaris
Manel Sarrau i Galí
Un comentari molt precís, Salvador.
Jordi Estelada
Un cop proclamada la República caldrà una mobilització permanent en defensa de les nostres institucions i, ara sí, ja s'ho podeu posar al cap, també caldrà resistència activa, que vol dir desobediència a tota ordre que no sigui la del poder català legítim; i en això importa molt que la desobediència sigui massiva.
almogaver.cat
Fantàstic Sr. Cot "No recularem fins el No Do" Perquè és precisament els que es proposen amb la seva injusta i manipulada justícia i els seus; Movimiento Nacional i Democràcia Orgànica; Contraste de Pareceres i per cirereta, a l'esperpent, posant al tanoca reial, com al Sant Crist gros de la processó. En fi una mostra del que ens ve damunt serà reeducar a espanya "dentro del orden" els seus redreçaments de la Catalunya desmadraa. https://youtu.be/4M0Lgq0a0Uk
Georgiana
Quan els nazis vingueren pels comunistes, no vaig aixecar la veu. Jo no era comunista, Quan empresonaren els socialdemòcrates, no vaig aixecar la veu. Jo no era socialdemòcrata. Quan vingueren pels sindicalistes, no vaig aixecar la veu. Jo no era sindicalista. Quan vingueren rere els jueus, no vaig protestar. Jo no n'era, de jueu. Ara vénen per mi. I no queda ningú que aixequi la veu. - Martin Niemöller, 1947.
Vamos a contar mentiras Tralara...
Aquest globus mediàtic que estan inflant mentida rera mentida els petara als morros i a les hores quedaran en evidencia davant dels seus adoctrinats. Ara a Catalunya, a Europa i a la resta del mon ja els coneixem. Son manipuladors compulsius.
Cosa
Sense imatges i notícies fresques ens debiliten. Cal filmar-ho tot desde balcons, cotxes, arbres i llocs difícils de trobar. A la GC els frena molt el fet de poder ésser filmats. Cal estar preparats a partir de divendres per filmar-ho tot a tot arreu (pobles grans i petits) i organitzar una web que indexi la informació
Els que no anomenen
Els que no anomenen són el problema per nosaltres. Justícia, exèrcit, mosos del règim, etc...
mediterrani
Jo vaig veiure gairebé 40 anys a Andalusia: als nens se´ns rentava el cervell a les escoles i universitats (parlo dels anys 80-90 i començament dels 2000), ens adoctrinaven en l´odi contra tot allò basc i català, especialmente contra tot allò català (la llengua, més que res). Els mitjans de comunicació a Espanya són propaganda nazi-onalista espanyola casposa. Els espanyols estan zombies, com els alemanys als anys 30 i fins 1945; viuen en la paranòida constant, enverinant d´odi als nens.
"Cazurros" indocumentats, ja us ho trobareu
L'estat espanyol ha obert les portes de l'infern. No saben on s'han posat, i tindran el seu propi Viet Nam.
federalista
s'acabo la basura informativa i manipulacio indepre ja n'hi ha prou de una tele indepre al servei de la minoria indepre 48 per cent tv3 nomes era una manipulacio i mentida pro independencia ni tan sols pro referendum, i aixo srs meus en una democracia no es pot fer, si voleu una tv goebbels us la pageu vosaltres ramat indepre, pero no amb els meus impostos entessos, en fi pareix que ja s'acaba el malson.
Marc
-fins al no-do. No "el"
Tancament de les seus del Gobierno Criminal de España a Catalunya, ja!!
Fer agafar por als funcionaris espanyols residents a Catalunya per eliminar.nos es una necessitat urgent. Sense obligar.los a marxar ja, no farem res de bo
Aquesta vegada SI
Tots junts, periodistes, bombers, mossos, mestres, personal sanitari, polítics, estibadors, estudiants, col·legis professionals, alcaldes..... Tots junts. No ho pararan. Amb el 155 s'han suicidat politicament.
Jaume
Nosaltres no parem de preguntar-nos com ens ho farem però seria més pertinent preguntar som s'ho faran. No estan davant uns governants radicals que han dut el seu poble al precipici, estan davant, precisament, d'un poble autoorganitzat i decidit. I això, amics, no ho entenen i aquest és el nostre gran avantatge perquè les decisions que prenen són sempre errònies perquè parteixen d'una anàlisi incorrecta. A veure com s'ho faran davant una resistència generalitzada i pacífica.
albiol
.Senyor cot, voste mai ha tastat res, ho sento no pot esser periodista.. Si vol feina a Endesa l´hi donem.
Sr. Cot, la democracia mort a la foscor, no perpetúan la política de resistencia que ens volen fer empasar.
Les accions del govern de deixar empresonar als Jordis, ara la volen repetir amb el president enviant lo al senat. D'aquesta manera desbanquen la societat civil i el líder que podría proclamar l'independencia. Estar clarisim que desde pdecat i sectors de erc dins del govern no volen que es decalari l'independencia i faràn totes les marranades posibles per evitar ho. Volen un govern de concentració per anar allargant la mentida, pero mai mai l'independencia. No siguin cómplices d'aquest engany.
Cartanya
Una de les coses que este que fer, es no tornar al 36. Si tot va com a de anar, res de senyalar a ningú, tots atens a tot pero res mes, ni una sola iniciativa de tipos particular, tots a lo que ens diguin les nostres autoritats. PER FAVOR !!!!!
Narcís ( hem de sortir disparats d'aquest " anticrist d'estat " .. fos només perquè l' han dut a la fallida econòmica munt de cops i, no diguem-ne res, de llur intent d’anihilació nacional i física a no ja pas a espanya sinó a ca pròpia així a Catalunya,a País Valencià, a Illes Balears . . . . . . .
El modus de fer de país veí botxí .. sempre ha estat el mateix : mentides, enganys, falsedats, fal·làcies .. infàmies, difamacions .. injúries i calúmnies, ço és, només cal llegir qualsevol premsa d'allà, escoltar qualsevol ràdio d'allà, veure qualsevol tv d'allà àdhuc parlar amb munt d' espanyols, sia per ser interès espuri, sia per ignorància supina/ crassa i, allò pitjor, maldat !PD: el ' rentat de cervell ' ha estat sempre defora i salvatgement .. només cal veure que tots pensen el mateix !
Zas
molt bé,Cot.Tot el meu suport.No pasaran!!

envia el comentari