Ens arriba Espanya

"Ara no hi ha cap alternativa a la constitució immediata d'una República Catalana que s'haurà de defensar"

Els catalans hem perdut la democràcia en una decisió abusiva que ni tan sols permet recurs. I el més greu és que el responsable no és el PP, ni tan sols el govern espanyol, sinó tot el règim del 78, que avui s'ha tret l'última careta per deixar al descobert el que és: La successió política de la dictadura franquista. Els tres partits del bloc borbònic envien a Catalunya una administració colonial, que inclou la destitució de tot el Govern legítim, i paralitzen l'acció del Parlament, que queda captiu de les decisions arbitràries del govern del PP.

 

És la culminació coactiva d'un règim d'essència corrupta, que porta quaranta anys enriquint les seves elits a costa de l'esforç de les classes mitjanes. Rajoy i els seus no s'han cregut mai la democràcia, però fins ara en respectaven les formes. Ja no. Catalunya ha entrat en dictadura; ens arriba Espanya per la Diagonal.

 

Ara no hi ha cap alternativa a la constitució immediata d'una República Catalana que s'haurà de defensar. Ho faran el PDeCAT i ERC, també la CUP i, sense cap dubte, l'espai polític dels comuns. Hi seran els sindicats i l la societat civil del país, però també hi esperem els millors alcaldes del PSC, els que ja s'han compromès amb la llibertat dels presos polítics i els drets dels ciutadans de Catalunya en general. És el moment de segar cadenes.

 

 
Comentaris
Yara
VIA FORA L ´INVASOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Victor
Concepte molt interessant . Govern colonial. Tothom ho enten. Ja estem legitimats a fer la República i no hi ha volta enrere. Recolzament del Senat per partits que tenen ZERO senadors electes a Catalunya. Ja s'ens pot aplicar la legislació internacional per descolonitzacions.
Pere Gallerí
Ens arriba Espanya!
Carles Viñals Casado
República ara mateix i el poble al carrer per defensar-la. Via fora !!!
Els comuns???? En serio has dit el comuns??? Quan ho han demostrat fins ara??
Gran Canaria
Tíos, vivís en una dimensión especial, la dimensión indepe y separata. Que no va a haber independencia; que nadie os apoya; que estáis solos los indepes. Se acabó!
Georgiana
No taxation without representation! No paguem impostos sino tenim els nostres representats electes!
A Europa
sortiran uns quants estats petits a donar-nos suport. Amb tal barbàrie espanyola, ho tenen ben fàcil posicionar-se al costat de la democràcia!
Idaho
Tant de bo tinguis raó!, però hem de resistir. Serà cru
Pau
Al de Gran Canaria. Como dicen por ahí: mejor solos que mal acompañados. Os deseo lo mejor en Francoland. Un abrazo

envia el comentari