Amb el 155, per la Diagonal

"L'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ha convertit l'independentisme en un bloc cohesionat i decidit a tirar endavant sense vacil·lacions, amb els comuns decantats clarament -ara sí- cap al sobiranisme"

A Madrid no tenen cap pla per a una Catalunya espanyola, per això l'únic que se'ls acudeix és aprofundir cada dia més en la represàlia. Però és que tampoc no tenen una estratègia definida per a aquesta crisi. Ni tan sols estan segurs de l'ús la força, almenys des que diumenge U d'Octubre, cap a les onze del matí, van ordenar el replegament de les tropes de l'Imperi, un cop ja estaven incendiades les xarxes socials de tot el món per la repressió violenta contra ciutadans pacífics i desarmats. Des d'aquell moment, milers de policies i guàrdies civils s'han quedat tancats dins de la flota del Piolín. De fet, ells mateixos ja comencen a explicar als diaris de Madrid que les condicions són insostenibles.

 

A l'altra banda, l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart ha convertit l'independentisme en un bloc cohesionat i decidit a tirar endavant sense vacil·lacions, amb els comuns decantats clarament -ara sí- cap al sobiranisme. I, en canvi, ha submergit els alcaldes del PSC en un mar de dubtes, un cop s'ha acabat la primavera pedrista al PSOE, que ha retornat a la subordinació respecte al PP en un temps rècord. Ciutadans assetja Mariano Rajoy des d'un aznarisme renovat i al PP no se li acudeix res més que entrar amb el 155 per la Diagonal.

 

El moment és complicat i, de fet, amb un règim en minoria social i política a Catalunya l'única fortalesa de Madrid és el suport tancat dels altres estats de la Unió Europea. Però és una veritat universal que els ostatges sempre els prenen els febles..
Comentaris
A mi em sembla que ens volen ensarronar
Algú pot explicar perqué no es va proclamar la independencia?
Eduatd B.
Perque avui després d'haver demostrat que nosaltres som els volem disleg i les detencions dels Jordis, segur que ja hi ha més països que ens reconeixeran que no pas el dia 10. I després del 155, encara algun més.
Shark
El dia que el vaixell Piolin finalment salpi del port de Barcelona haurem guanyat la llibertat. I com bé descrius a l'article Cot, al personal allà confinat ja se'ls comença a fer llarga la mili, molt llarga.. Ánimo muchachos, a chuparla !
A mi em sembla que ens volen ensarronar
Evidentment ha quedat massa clar que no sóc independentista, ans un unionista simulant per mirar de sembrar dubtes i desànim.
Apallissats
Proclamem la República ? Si o no ?
Jeremies el de la Bíblia
Quin favor ha fet Lamela al secessionisme catalanet, oi Cot?. Així tots ens podem lamentar a gust, queixar-nos i produir vídeos emotius (i falsos) copiats d'Ucraïna i altres meravelles com presumir del pacífics que som mentre insultem i denigrem l'adversari. El secessionisme ha perdut totalment el nord i ja veiem quin projecte de futur ens ofereix: la misèria econòmica, moral i intel·lectual.
Piscis
Les males condicions dels del Piolín, són per atonyinar-nos amb més força quan surtin del vaixell! La meitat o més són voluntaris vinguts d'Espanya, plens de ràbia i catalanofòbia. La policia té "prohibit" donar cops de porra més amunt de cintura. En futures concentracions porteu protegiu-vos cap (casc) i zona de cor i esquena! Porteu una ampolla d'aigua i drap per protegir-vos de gasos (ulleres de piscina). Ja vau veure el que van fer. El vaixell té 3 plantes de pàrking.
Vist
...amb el 155, per la Diagonal: 2017=1939.
Carme
¿Queréis dejar de usar "Madrid" como sinónimo de Gobierno de España? Los territorios no mandan, encarcelan, ni siquiera opinan. Madrid tiene una población de 6.500.000 habitantes que ni han mandado a nadie a ningún sitio ni la están manteniendo, ni tiene posibilidades de ordenar el 155. Solo el gobierno de España en el que ninguno es de Madrid
Narcís ( tots sabem que dient ' madrid ' .. estem simplifican, abreujant, l'espanya violadora de nostre territori .. no debades allà hi són tots els venuts/ comprats i heretats ..!) ( llàstima dels dignes o persones de ' llei ' .. però són minoria així mai per mai manarien aquest estat!)
Què dius, Carme! A espanya, ser tothom pobre i desgraciat perdut, no li importa sempre que sigui madrid qui els robi .. sempre que ciutat artificial sigui sa capital súmmum .. sempre que jugui el paper de punta d'espasa de sa nació! Per contra, qui no els robà mai, qui no els robaria mai ( àdhuc el contrari!), qui els ofereix treball i ser un hom més de nostra pàtria catalana, pàtria que amb l'espoli manté àdhuc la fatxenderia d'espanya sinó mitja, ens/ la pixen i escupen!

envia el comentari