Rere la vaga hi ha una República

"Les entitats i els partits tampoc poden fer altra cosa que cridar a una vaga general indefinida aprofitant que els Mossos, encara sota comandament català, garanteixen que la principal força policial del país no es dedicarà a massacrar la ciutadania a qui serveix"

Si no hi ha sorpreses -que n'hi pot haver- el panorama, poc a poc, es va definint. L'Estat acceptarà, com a màxim, una aplicació selectiva del 155 i moderar les peticions fiscals als encausats per tal d'evitar, en la majoria dels casos, que ingressin a presó. "Accepteu la derrota i només perdreu els Mossos", em deia una font molt ben connectada dins dels cercles que prenen les decisions, ara, a Madrid. Això és el que hi ha, no cal enganyar-se.

 

Davant d'això, el Govern té molt poques alternatives a aixecar la suspensió de la declaració d'independència. En paral·lel, les entitats i els partits tampoc poden fer altra cosa que cridar a una vaga general indefinida aprofitant que els Mossos, encara sota comandament català, garanteixen que la principal força policial del país no es dedicarà a massacrar la ciutadania a qui serveix. Serà aleshores quan el govern espanyol haurà de decidir si envia les tropes imperials a fer saber al món, per segona vegada, per què els catalans necessiten, urgentment, la independència.

 

Lamentablement, la negociació que es planteja des de Madrid és entre que els catalans hi perdin molt o que ho perdin tot. Davant d'això, guanyem-ho tot. La República ja és a tocar.
Comentaris
Volem el pa sencer
No ens sotmetrem al règim neofranquista! DONEC PERFICIAM!
Jm
Una vaga general indefinida seria un fracàs.La gent està ,molt i miolt cansada. Si no s'aconsegueixen més victòries almenys que no es cometin més errors.
Maria
Som-hi! Vaga general indefinida! I després República!
jonas
Si de debo voleu ser estat cal ser un filldeputa. Els tontets del lliri a la ma sel's berenen en una migdiada. M'has entes, Carles?
jonas
En altres paraules "Si vis pacem, para bellum" Si no vols que et trenquin la cara has d'estar disposat a partir-te-la tu pel que creus. I passeu de Tusks i demes putxinel.lis, ens respectaran si ens fem respectar.
JCM
Potser aquesta vegada no ens trobaran pacíficament amb els braços enlairats i les mans obertes. Potser ara ens trobaran amb el mocador tapant el rostre i amb el puny alçat. La dignitat i la llibertat tenen un preu i a mi no em tornen a humiliar més . Penso vendre cara la meva pell.
Dignitat Pau i Futur
Conillet de vellut ets el meu escut. Tranquil·lament al carrer, em protegiré amb ell conillet de vellut del meu fill, i aguantaré per que vull un futur digne per ell. Es la revolta per els pares dels avis, per els avis, per els fills dels avis i per els nets i besnéts dels avis. Conillet de vellut ets el meu escut.
Ei
Ei Jonas brother! Poses tu les armes, els explosius, els tancs i els avions? Per què ells en tenen, i nosaltres no. O només ets un unionista simulant ser indepe, que intenta fer veure que els indepes ens tornarem violents?
Gat Moix
No només perdrem el Mossos, sino també les Escoles, el Català, una xifra raonable per despeses d'ocupació afegides als 16.000.000.000 € que ja surten cada any, TV3, Catalunta Ràdio, i no se quantes coses més. Per tant, anorrearan el nostre estimat Pais al no res. No cal violència, però si resistència pacifica constant.
Quim
Amen. Donec perficiam.
Joan
A tots els que diuen que la gent está cansada...perleu per vosaltres , soms 2.000.000 o més amb BANDERA NEGRE , DESDE AVIS FINS A GENT AMB CADIRES DE RODES. Feu el favor de seguir al sofá i calladets que els autentics catalans demócretes us treuran les castanyes del foc...COVARDS I CALLATS ESTEU MÉS GUAPOS. DONEC PIRFIAM BANDERA NEGRE SOM-HI GENT DE BÈ I VALENTA
Jm
Massa hiperventilació ... que no aportarà res de positiu a l'autogovern de Catalunya, tot el contrari.
Enrica
Una vegada li vaig preguntar com és que l'oncle es va quedar a casa i no va fugir a l'exili sabent que els feixistes havien guanyat la guerra. L'home va ser afusella al cap de tres mesos. Ella em va respondre, ningú es pensava que fessin el què van fer.
Òskar
Les guerres d'avui, són de comunicació, I econòmiques. La primera la guanyem, la segona és parar el país. Veure com per la Jonquera no pasa cap camió, i esperar a veure q diu en Macron. Parar el port i a veure q diu Europa. En 15 dies estan sentats tots a taula. Fins q no s' arribi a un acord, vaga.
XX
"Davant d'això, guanyem-ho tot." Gran frase! Depèn de nosaltres que es faci realitat.
almogaver.cat
Estic d'acord amb el Sr. Cot. La vaga general és/potser, nostra millor batalla. És necessari lluitar si volen sobreviure com a Nació. En Tsun-Zu (un clàssic de moda) Un axioma seu fou: "Evita allò que siga fort. Ataca quan/allò que és dèbil" VAGA GRAL i les que facin falta i en menys de 4 setmanes tindrem espanya enllustrant nostres sabates. Ets sorprendries lo servil que és el poder quan ets fort.
almogaver.cat
Estic d'acord amb el Sr. Cot. La vaga general és/potser, nostra millor batalla. És necessari lluitar si volen sobreviure com a Nació. En Tsun-Zu (un clàssic de moda) Un axioma seu fou: "Evita allò que siga fort. Ataca quan/allò que és dèbil" VAGA GRAL i les que facin falta i en menys de 4 setmanes tindrem espanya enllustrant nostres sabates. És sorprenent lo servil que és el poder, quan ets fort.
Cridarem fins que ens escoltin
Prou de robarnos el poder de decisió.
Sana
En primer lloc molta culpa de que s'agi anulat la independencia es artur mas , ell no vol la independencia i es el que mou els fils de puigdemont, artur mas una vegada més traeix catalunya i només vetlla per els interessos empresarials, i penso puigdemont on es la teva dignitat que ara sembla que el que mana , que el president es artur mas? el poble català no perdonarem mai aquesta traició , aquest artur mas que surt més als mitjans de comunicacio per fer boicot a la independencia
Pepo
JCM troll absolut. A la mínima que el Poble aixequi el braç per ferir estarem perduts, perquè a banda d´estar actuant il.legalment segons la Constitución i tots els seus amics europeus, ens afegiran que ens hem violentat. Ni un brot de violència per part nostra, ni un de sol. Ens feriran? segurament sí. Es passaran de la ratlla? de ben segur que també. Però de la nostra part, només queda la defensa pacífica i no combativa. Sóc conscient que és una bestiesa però és així i només així com guanyarem
Narcís ( gràcies, Cot!)
Som-hi!!
Montserrat
Deixeu els polítics. És el poble que hem de prendre la decisió. Ho aturem el país, però ben aturat O se'n riurant de nosaltres. Una vaga a la Francesa. Aquí no passa ni Déu, ni camions, ni avions, ni trens.... Aturem el país. Sabeu la millonada que suposaria? Incalculable! Avisar amb temps pels que tenen malalties i avions que no els prenguin. S'ha acabat aquí la tonteria. Indefinida. Tots al carrer ens organitzem com hem fet fins ara, ens tornem. La unió fa la força. Ho aconseguirem companys!
Joana
Si cal, vaga general indefinida. Per dignitat.
Joan
Recordeu la guerra dels balcans???la puta europa no va moure un dit i eran els seus veins...si volem la inde l'haurem de lluitar i no sempra podrem estar amb les mans i braços alçats..
David
Si ,és la solució pacífica del poble ,la que farà guanyar la Independència. S,acolloniran si veuen tot el poble fent vaga indefinida , el poble català paralizante-ho tot. Així guanyem per collons.
Jordi Estelada
Una cosa és seguir insistint en el diàleg fins al darrer moment davant una roca que mai escolta i una altra és estar desaprofitant el moment històric per tirar pel dret i alliberar-nos d'una vegada dels seus jutges, fiscals i altres esbirros, peti qui peti. Quedar-se dins aquest estat repressor i venjatiu seria un suïcidi col'lectiu! Si cal fem vaga indefinida.
300 anys de presó
els nazis no deixen vives les seves víctimes, l'odi els porta a acabar amb elles

envia el comentari