Felip VIè i la seva minoria radical

"Felip VI ha aparegut a la televisió per anunciar que les institucions catalanes seran arrasades per la força, de la mateixa manera que ho va fer el seu avantpassat Felip V"

Efectivament, hi ha una minoria radicalitzada molt perillosa. Es tracta de les elits de Madrid, un petit grup d'uns milers d'individus que són perfectament capaços de desestabilitzar Europa per tal de mantenir els privilegis que van rebre de les generacions anteriors i que esperen poder perpetuar en el futur. Són violents, com es va demostrar el passat diumenge i menyspreen, genèricament, els catalans. 

 

El símbol de tota aquesta gent és la monarquia, com a continuïtat transformada de la legalitat de 1939 i garantia estàtica d'un règim d'origen immoral. Per això FelipVI ha aparegut a la televisió per anunciar que les institucions catalanes seran arrasades per la força, de la mateixa manera que ho va fer el seu avantpassat Felip V. S'han acabat el pessebre, les vacances i les nenes rossetes. El règim mostra la seva essència ferotge quan se'l qüestiona.

 

La monarquia espanyola és tan agressiva que la República Catalana ens semblarà l'Atenes de Pèricles. Queda poc. El missatge de Nadal ja no el veurem.
Comentaris
Adéu Espanya
i passiu bé
Cara al sol...
Resumint el Rei de todos ha dit: A por ellos!!
Espanya Republica Monarquica i Fraternal Mesetocrática
El Rei del 4 en 1. Rei de Copes-Bastos i Espasses de todos los Oros estigui tranquil Espanya seguira intacta, no es trencara pas. Ja fa masses anys que ens vareu dir que Catalunya i els catalans no érem espanyols, per tant espanya seguira sent espanya però amb una colònia menys.
Jordi Català Sobirà
L'única de raó d'això que en diuen Espanya (en el fons Castella i pobles assimilats) és el manteniment d'una estructura estatal pensada únicament per al saqueig de les arques públiques a benefici d'una elit d'unes 400 famílies (entre les quals algunes de catalanes, de l'alta burgesia, en total connivència amb el Règim neofranquista). La nació espanyola és una ficció i el seu estat un estat de corruptes. I ja falta poc perquè s'ensorrin, perquè sense Catalunya faran fallida financera d'immediat.
pepeta
Molt bo Salvador Cot tens tota la raó
Andreuenc_Dani
Tenim pressa. Marxem.
Ocellet del Conflent
I els ferits borbó? i la violència borbó? i la repressió borbó?
Morton
El dictador Franco ens va deixar de regal al Juan Carlos i aquest va traspassar el negoci familiar al seu fill Felipe, que a l'agost va venir a fer-se fotos promocionals per a l'Hola amb les víctimes dels terroristes islàmics, però que en el seu missatge ni tan sols s'ha recordat de mencionar les més de 800 víctimes del terrorisme de l'Estat espanyol. Em fa l'efecte que Felipe VI, com a bon Borbó, te la mateixa estima pels catalans del 2017 que el seu rebesavi Felipe V pels catalans del 1714.
Fat Boy
Encara teniu diners al banc?.
B.
I a més de violents, són corruptes. Compte amb tots aquests dirigents del PP que van fent a consciència provocacions: són mala gent, i no convé caure en el seu joc. La naturalesa podrida d'aquest Estat ja es va evidenciar amb el què va passar diumenge.
Àlex
Bueno, pues molt bé, pues adiós
Mossegador
Totalment d'acord amb l'editorial. Veurem si aquells que no essent independentistes però sí REPUBLICANS s'uneixen a la causa que ens ha d'alliberar d'un estat caduc i corrupte
Observer
Ha quedado claro que este niñato mimado debe cambiar su nombre de monarca a Franco III. Franco II fue su padre. Herederos ambos del dictador asesino al que no consta que nunca hayan condenado sus crímenes.
Albert I el preparao
El Rei abandona al 60% dels espanyols... PP+PSOE+C's tenen 16.000.000 milions de vots en un cens total de 35.000.000 d'espanyols amb dret a vot. Ahir el preparao va deixar de banda als 19 milions d'espanyols que no han votat aquestes opcions. Un altre cop d'estat?
Llegint entre línies...
Que no digués res dels 900 ciutadans ferits per la policia espanyola era previsible. Però que no digués res dels polis ferits és una prova fefaent de què era una bola.
Catalanosaurius Rex
Síntesi del discurs del Rei: La mataré porque es mía.
Adéu, tirania
De fet, jo ja no vaig veure ni el missatge d'ahir. No puc esperar Nadal. Passiu-bé, tirans!
alejandro
Ya deberia de declararse el 1 de oct dia nacional para catalunya a los 800 heridos , martires de la independencia , me muero por escuchar la declaración de independencia , desde México , viva Catalunya , viva libre. Adiós a la monarquía ufana y soberbia.
Hola República!
Aquest senyor encara no sap que la majoria del poble català és republicà per les maldats que han comès els seus avantpassats borbònics?
Narcís ( allò dit ahir n'és conseqüència de ta " preparació " o d'interessos econòmics, potser, àdhuc a l'estranger .. o de pressions/ xantatge de politicastres i mateixos financers .. o de tos militars?)
Per començar .. deroga els ' decretos de nueva planta ' .. i si no ets capaç .. calla! Quan cobres a l'any .. 8.500.000 d'euros .. i a canvi de què .. d'ensabonar partit del gobierno? PD: on n'és ta funció de mediador , àrbitre .. àdhuc representant d'aquest malaurat estat ? També tens por dels " fàctics " i població de l'altiplà ignorant o/ i interessada espúria , a més de violenta de baixa estofa?
Anna Maria
No m 'ha sorprès gens el discurs de "el Preparao"... Què us esperaveu de un Borbón??? Res de bo... Jo no he tingut mai rei, en ser Catalana!!!
Salva.
No hi ha que donar-li tantes voltes a les coses. Es el moment de deixar Espanya i els borbons. Independencia ja
Roger
Els testicles em tallaria, per la calavera del reï!

envia el comentari