Ningú al món mereix tant votar com els catalans

"La Guàrdia Civil i la policia espanyola han destrossat les portes de les escoles, han arrossegat la gent, han robat les urnes i les paperetes i han fugit miserablement"

Ara ja no es tracta dels independentistes, es tracta dels catalans. Avui a tots els pobles i a tots els barris, sense importar si són zones urbanes o rurals, el poble català -sí, el Poble Català- ha sortit al carrer, massivament, per exercir la democràcia. Aquella majoria silenciosa a què apel·len, cínicament, els polítics i mitjans de comunicació de Madrid ha volatilitzat, de cop, perquè sempre havia estat una entelèquia. No era una mentida més, era la gran mentida.

 

Contra aquests ciutadans l'Estat ha llançat els seus policies -armats amb porres i pistoles-, que han atacat, violentament, els centres de votació i les persones desarmades que els defensaven pacíficament. La Guàrdia Civil i la policia espanyola han destrossat les portes de les escoles, han arrossegat la gent, han robat les urnes i les paperetes i han fugit miserablement. Espanya és un estat policial i la seva violència, avui, és la notícia principal a tot el món.

 

L'atac a les escoles catalanes ordenat des de Madrid connecta, històricament, amb l'assalt de Barcelona del 1714. I ho fa amb el fil roig de la violència. No hi ha poble del món que mereixi votar més que els catalans. Quina gran República, amb aquests ciutadans.
Comentaris
Jordi (Català i Suís)
L'assalt a Barcelona l'onze de setembre del 1714, l'entrada de les tropes de Franco el 26 de gener del 1939 a Barcelona i l'assalt als llocs de votar no han pas estat fets per un conglomerat del poder de l'Estat Espanyols. Hi torno: foren els Espanyols el 1714, el 1939 fins a finals dels 70 i continuen els Espanyols ara el 2017. Els Catalans que encara no han entès que són SOTA OCUPACIÓ DELS ESPANYOLS i no pas d'un govern del PP, haurien de despertar. SPANIARDS GO HOME ! I no torneu mai més !
Adriano1967
Vaga General, DUI i que es mengin el Deute sencer. Visca Catalunya Lliure !!!!
Carina
No se que em penseu, pero jo no vull ser de la UE ja veieu quins mandataris tenen en majoria. Pero si vull repubica independent catalana. Vull tenir aliats que quan passi algo com el dia 1 ens donin un cop de ma em demano el pais vasc i frança vergonya de ser veins i no dir res al respecte

envia el comentari