Estudiants adoctrinats, de cop, des de Madrid

"Madrid ha creat la primera generació de la unanimitat, la dels estudiants que surten a defensar l'escola on aprenen, assetjada per la Guàrdia Civil"

Adoctrinen als estudiants catalans, efectivament. La repressió de l'Estat crearà una generació sencera alliçonada en la consciència política i la resistència ciutadana, unes persones que tindran una percepció molt clara del que significa estar sotmès a les institucions espanyoles i del cost que haurà tingut desempallegar-se'n. Els estudiants que avui són al carrer són conscients que tindran la responsabilitat de tirar endavant un futur de plenitud política, però també de què la societat catalana s'ha hagut de guanyar aquest privilegi a través d'una lluita que travessa les generacions.

 

Rajoy, Sáenz de Santamaría, Zoido, Maza, Pérez de los Cobos... I totes i cadascuna de les instàncies de poder que controlen les elits de Madrid, amb especial atenció als seus mitjans de comunicació, han deixat molt clar a aquests estudiants quin és el projecte de futur que tenen previst per a les pròximes generacions de catalans, que passa, exclusivament, per la submissió i la dependència. Són tota aquesta gent, tan ufana i tan superba, els que els han tret al carrer, no pas el Govern català ni el Club Súper 3.

 

Madrid ha creat la primera generació de la unanimitat, la dels estudiants que surten a defensar l'escola on aprenen, assetjada per la Guàrdia Civil. Adoctrinats, de cop. De cop de porra.

 

 
Comentaris
Pastoret
Visca el jovent català! Visca la terra!
Narcís ( com alcaldes o PSC no empenten, es mullen pro la llibertat de Catalunya, quan saben que defora politicastres àdhuc seus o PSOE se n'han fet un fart de dir " volen ser espanyols per seguir abusant d’espanya tot volent aquesta com sa casa i, a sobre, Catalunya com llur pis “!)
El cinisme, desvergonyiment i descaradura d'aquesta xurma clama al cel .. renoi de bestieses que ens hi han fumut i a quina més grossa, damunt, constantment a mitjans d'abast estatal així com d'abast territorial/ regional i provincial ( si mateixa SER estatal d'aleshores jugava a ser més amesurada .. en ses/ les desconnexions massa de sos responsables fumien unes oratòries o llaunes catalanòfobes de por!)! PD: com és possible persona digne (?!) vulgui ser dins/ trepitjat per aquest estat?
Quan veieu estudiants amb banderes tornant a casa
feliciteu-los i digueu-los: molt bé nois/es, sou el futur de Catalunya, com jo he fet avui!
Més val que estudieu
Molt bé, nanos. Heu solucionat el problema. Ja podeu dormir tranquils a casa de la mama. Els talls de circulació m'han solucionat molts problemes avui, i tot funciona millor. Recordeu de participar en la casserolada, que també soluciona tots els problemes. I sobretot, no llegiu cap llibre, i feu cas a tot el que diguin a la tele. Petons, wapos!
almogaver.cat
Es curiós que aquesta revolució la facin classes mitjanes (no sols) però són majoria. Joves i no tan, catalans de parla castellana (la llavor d'en (P.Candel ha germinat) Els EUA (l'EU no tant a excepció d'Irlanda i Regne Unit) està meravellada d'una revolució portar per gent de classe mitjana professors i estudiants; botiguers i empresaris. És un fenomen que en el futur s'estudiés. Com una classe mitjana desarmada però acurçada cultural i civicament s'ha tornat invencible. Tots a Votar!
Nuria de Mèxic
A vegades el jovent sembla que viu despistat, inmers en la seva cofoia necessitat de passar-la be. Pero quan els joves entenen que els hi va el futur i que se l`han de guanyra, si cal amb sacrifici, les coses comencen a canviar: a Mèxic ho sabem des de el moviment i els morts del 68, i ara ho estem visquen ams els estudiants d`Ayotzinapa. M`ha emocionat veure que els joves catalans sortien al carrer decidits a agafar el futur en les seves mans i a contribuir al canvi i la llibertat.
No volem ser una regió d'espanya...
Pel carrer, ens saludem cantant i de seguida ens abracem encara que no ens hagim vist mai abanç.. Ells admiren molt les meves aracades, el penjoll , els braçalets, el rellotge i les vambes amb estelades, fruit de dècades de manifestacions i fires independentistes, jo per altra banda admiro la fresca alegria i la determinació de la nostra preciosa jovent i trobo que ara finalment sí que som invencibles i que ho tenim a tocar de debó!!!
Més i més
És així. I han sortit de forma magnífica col.laborant i ajudant als més grans. Amb ells podem entreveure un futur millor
Un lliri a cada ma
Visca el jovent, visca la terra!!!
entranyable
Ahir quan més de 50.000 estudiants van arribar a la Plaça dels Països Catalans en manifestació van organitzar picnics improvisats per reparar forces, en un d'ells va apareixer perduda una ampolla buida de plàstic, quan la van detectar ràpid la van dipositar en una bossa de deixalles, el que vol dir que la netedat brillava arreu, un detall més, no menor, quetan bé parlar del nostre joven. Salut i felicitat
ferran
Quan un pamflet com «la Racion» escriu que Puigdemont utilitza nens com escuts humans vol dir que la gentussa del règim està desesperada...Quan un règim putrefacte i corrupte deté i manilla a gent innocent vol dir que està a punt de caure...No tinc cap dubte que la democràcia escombrarà les lleis hereves del franquisme feixista que impedeixen la llibertat de Catalunya.
crazy mountain man
Encara teniu diners al banc?. Despres no us queixeu quan Espanya us monti el corralito.
@ FERRAN
Estem d'acort totalment. La Razon, amb el seu comentari, demostra ser un diari FAXISTE. No es donen compta que, an perdut Catalunya, que marchem de aquesta España que viu al secle XVIII, ...AMIC FERRAN, TINC LA PERCEPDIO QUE, LO QUE ESTA PASSANT A CATALUNYA, LI COSTARE AL RAJOY, LA PRESIDENCIA DEL ESTAT CORRUPTE.... Espero no equivocarme.
Viscan als nostre xoves
Pudem prasumí de tení els xoves mes aburragats dal mon. Quina grasia fa veura als nostres fils am cuatra ains cridan par la llibartat. samblan subnormals pro da molta amusión

envia el comentari