'Piolín' derrota Madrid

"La combinació de 'Piolín' amb la Guàrdia Civil fa una mica menys de por de la que hauria de fer. Tejero no hauria resistit Twitter ni dues hores"

Està clar que la repressió contra Catalunya que s'ha previst des de Madrid té més connexió operativa amb els tancs del general Yagüe que no pas amb les ciberofensives russes que, tan creativament, omplen cada dia les portades d'El País. El govern espanyol, com sempre, ha optat per enviar la policia i la Guàrdia Civil sense tenir en compte que la capacitat d'intimidació i l'efectivitat -avui, en ple segle XXI- també depenen de la legitimitat social que tingui aquesta allau d'agents armats a Catalunya

 

Per això el 'cas Piolín' és tan significatiu. El desplegament de milers d'homes armats té com a funció primària atemorir la població. Però el fet que, des de Madrid, s'hagi contractat un vaixell italià decorat amb els personatges dels dibuixos de la Warner ha inundat les xarxes de bromes, fins el punt que els comandaments policials han arribat a ordenar que el canari 'Piolín' fos cobert amb una lona negra, encara que això deixés els agents de dins del vaixell sense llum natural. La contraordre no ha fet més que incrementar exponencialment el ciberidícul madrileny.

 

En fi, que la combinació de 'Piolín' amb la Guàrdia Civil fa una mica menys de por de la que hauria de fer. Tejero no hauria resistit Twitter ni dues hores, és això el que encara no han entès.
Comentaris
Uh oh no tinc por
Berlanga i el mateix Torrente es queden molt curts.
JRRiudoms
Menys conyeta amb algú amb armes. Per a molts, ara, potser fot molt riure els moros que anaven amb les tropes de Franco... o els mateixos grissos. A tots aquests que tant s'enriuen, només un parell de coses: o no saben del què parlen, o són uns irresponsables. Vagi a saber si els vaixells d'en Piolin que ara fan tant riure a alguns palurdos, no serán utilitzats com a pressons (no seria el primer cop que l'Estat espanyol els utilitza així). Atentament
Orioll
Parles de milers d'agents. Segur? Columnes de furgonetes amb vidres tintats de les que no puja ni baixa ningú? Vaixells dels que ningú n'entra ni surt? Milers?
Algú pot fer un càlcul
de les furgonetes estacionades i la capacitat d'aquestes?
zarathustra
No heu pensat que potser esteu caient en el parany del govern espanyol al donar tanta publicitat a la seva propaganda intimidatòria? De moment no sembla que hagin enviat els efectius que diuen. El vídeos publicats no demostren res i son més propis d'algú que no té la força que vol aparentar.
Leslie
A mi em sembla que el cas Piolín ens ha vingut com oli en un llum als catalans. Ens serveix per mantenir el bon humor davant de les amenaces de jutges, fiscals i policies. Si això fos una 'revolució violenta', com la caverna mediàtica no para de bramar, no hauríem adoptat com a símbol un innocent personatge de dibuixos animats.
Catalunya la tenen perduda!
Els fills, néts i besnéts dels que van venir venir a buscar feina i a tenir un futur, ajudarem a Catalunya a esdevenir un estat!
dessdelaselva
Sapastres
Fat Boy
A saber si estan realment en els vaixells o amagats en algun quarter de l'exercit (Pedralbes?), de la GC o repartits en pisos de militants del PP, C's o PSC (o a cal Franco i el Coscubiela).
Snieg
Encara ens queda anar a votar i més enllà. No hem derrotat res.
Joan Horta
Algú ha vist quants policies hi ha a dintre del Piolín?. Algú ha vist embarcar al Piolín centenars/milers de policies en algún port espanyol?. Algú ha vist entrar aliments (en quantitat...) al Piolín?. Voleu dir que no pretenen "guanyar" la batalla de la por amb un vaixell buit?...igual que diuen que va fer el Cid Campeador després de mort a València...potser han portat 4 reclutes per baixar unes quantes furgonetes per intimidar-nos...però encara no els ha arribat al cervell que "NO TENIM POR".
Jordi Aldao
Recomano llegir la següent nota on s'analitza les contradiccions d'Espanya sobre la democràcia i mostra el tractament desigual de Rajoy en aquest assumpte. https://www.telesurtv.net/telesuragenda/La-democracia-de-Espana--20170915-0031.html
A POR ELLOS, asesinos de españa!!!
I els legionarios del A POR ELLOS, continuen tancats i ben preparats per matar catalans, com la constitucio i la fiscalia ordena. VIVA EL PP, VIVA EL GENOCIDIO, ARRIBA ESPAÑA Y SUS ASESINOS DEL PP
Narcís ( quina llàstima de país veí botxí .. es pot caure més avall?)
Diuen unes mamarratxades .. avui fent zàping he sentit he sentit un pobre llàtzer ( em sembla de r.n.e ) o vomitiu que no mereix ni ser esmentat dir ' es que puede terminar siendo un Estado narcotraficante .. o saudí .. o invadir españa .. porque dicen querer tener ejército " . . . . . Amb això n'és dit tot, ço és, mateix que ' El Paisano ' amb Rússia ! PD: no seria d'estranyar El Paisano només estigui preparant la catifa .. tot pensant Rajoy es veurà amb Trump!

envia el comentari