Diada vallenca

"Les elits de Madrid necessiten algun grau de violència als carrers de Barcelona que justifiqui una repressió camuflada de retorn a l'ordre"

Aquest divendres, el portaveu del govern espanyol apel·lava a "la prudència del poble català" per evitar incidents violents de cara al referèndum de l'U d'Octubre. A Madrid, la jerarquització entre l'Estat i els mitjans és una característica essencial del règim i, de fet, l'afirmació del ministre Méndez de Vigo -sorprenent, escoltada des de Catalunya- responia a una campanya perfectament planificada en els últims dies. Les elits de Madrid necessiten algun grau de violència als carrers de Barcelona que justifiqui una repressió camuflada de retorn a l'ordre.

 

Per això anuncien aquesta violència des dels progres de la Sexta ("esto va a acabar con violencia y tensión en las calles") fins als carques de l'ABC ("el fuego de la calle incendiada por los radicales de las CUP"); des de la modernitat digital ("las calles estarán solo controladas por la CUP, lo que deja al Gobierno catalán en manos de los radicales, que son quienes modularán la tensión ciudadana") fins a les firmes de claveguera ("Objetivo del Gobierno: evitar un muerto antes del 1-O")... Necessiten contenidors bolcats per salvar el seu règim.

 

Van muntar la gresca del Parlament per començar a desgastar la imatge pacífica i democràtica del procés català i ara ho intentaran al carrer... En fi, sort de la poció màgica vallenca: "Passi-ho bé, passi-ho bé...". O sigui que bona Diada. Pacífica i festiva. Com sempre.

 

 
Comentaris
Bona diada!
Els Vallencs ens han mostrat el camí. Cants i flors: la nostre força, la clau que obra la porta de un futur millor. La repressió: la força dels que no tenen cap raó.
Bona diada
Passi-ho bé! Absolutament genial!!
JordiP
Doncs, tot i això, TVE escenificat un conat d'agressió al càmara que rodava el pacífic i festiu show a la porta de El Vallenc: el càmara ha empés desconsideradament a una manifestant que passava pel seu costat i aquesta se li ha tornat. Obviament, la imatge no ha mostrat la primera part de la pseudoagressió. És d'esperar que la presentadora i el càmara rebin felicitacions del Sr. Ministro. Ja comencem. Cal tenir molt de cuidado: si cal es crida els Mossos denunciant una situació d'enfrontament.
Prenem nota d'això de TV1
els vostres mòbils i càmeres seran les "armes" per desemmascarar provocacions, infiltrats i "coses rares"; ailleu i allunyau-vos dels que vulguin fer actes violents!! Bona Diada!
Més
Exacte els vallencs! Un respir i un tip de riure.Gràcies Tots hem de ser així d'intel.ligents
Som-hi totes i tots,...com un sól soldat per la pau...
Si us plau i per favor, feu moltes, moltes fotos de tot allò que cregueu sospitòs, deixeu constancia de qui no vagi pacificament, les nostres "armes" no tenen de deixar de "disparar", només aixì els mantindrem a ratlla,..i un altre cosa, a les Quatre puntes de la creu humana, cal que hi hagin cotxes policials entrevesats com a protecció, que es poden anar desplaçant conforma arribi més gent. Ja no els hi resten gaires dies per trobar la violencia que buscant, ull viu, avui pot ser un dia clau.
Narcís ( el mal n'és capaç de tot .. de tot el que hom permeti fer als malvats!) ( ull viu .. molt de compte .. sembla mentida a Europa hagin estats com aquest !)
Anem-hi amb cura : aquest estat n'és capaç de qualsevol canallada : si ho és amagant imatges de darreres manifestacions .. si ho és ' informant ' de vertaderes falsedats contra nostra .. si ho és avançant ' coses ' que poden passar mai passades .. si ho és " torejant " son estimadíssim poble espanyol .. si ho és . . . . . . . què no procurarà fúmer ? PD: ja digué Margalló ( excuses, Margallo ) d'haver-hi ' complicacions l'agost i septiembre '!

envia el comentari