Si no fan por, fan el ridícul

"La desconnexió ja s’ha produït, perquè ja no fan por ni a presidents, consellers, diputats, alcaldes... ni a la gent del carrer"

El Parlament aprova la Llei del Referèndum i el Govern en ple signa el decret de convocatòria de l’1-O. Hores després l’Estat ho suspèn tot. Sense matisos. Tot i així, l’endemà el Parlament torna a aprovar una nova llei de desconnexió: la de Transitorietat Jurídica, que és de nou recorreguda pel govern espanyol. I mentre aquest avisa els alcaldes catalans que no poden cedir espais per l’1-O i que han d’impedir iniciatives dirigides a la consecució del referèndum, més de 670 ajuntaments ja hi han donat el seu suport.

 

Sense por. Ni la majoria independentista del Parlament, ni el Govern ni els alcaldes en tenen, de por. Ho han demostrat en aquests darrers dies. Per si algú en dubtava. Però es que ja no fa por ni la Guàrdia Civil, que s’ha passat dos dies fent guàrdia davant d’una empresa d’impremta i escorcollant cotxes de treballadors -i d’empreses de la neteja!-. Por no; ridícul, molt. I en aquest context arribarem a l’11 de setembre, que es preveu del tot massiu, en vigílies de l’1 d’octubre i sota les contínues amenaces de l’Estat. 

 

La desconnexió ja s’ha produït. Ha arribat el moment en què ja no fan por, ni tenen cap efecte les seves amenaces a presidents, consellers, diputats, alcaldes i... tampoc a la gent del carrer. Ho demostren les més de 360.000 persones que ja hi ha inscrites a la manifestació de la Diada i les que previsiblement inundaran d’estelades els carrers del centre de Barcelona el proper dilluns.

 

“En política es pot fer de tot menys el ridícul”. Aquestes paraules del president Tarradellas han estat citades aquest divendres pel portaveu del govern espanyol. Amén, senyor Méndez de Vigo.
Comentaris
Narcís ( ens hi hem queixat .. demanat .. reclamat .. demandat .. manifestat .. per tot el que ens han llançat continuament i constant i, què dir-ne, ens hi han fet i continuen fent-nos i .. només serví perquè se’n fumessin I ens fumessin més, així doncs, adéu-siau, s’ha acabat!)
Sempre han fet el ridícul, sia amb por, sia sense por .. si la ignorància és molt atrevida, què no serà ensems amb complexes i maldat tot ben arrebossat de primitivisme/ cap honor / estima pròpia vers si mateixos que sí només pro la fatxenderia, per acabar-ho d'adobar, fatxenderia d'allò més artificial així falsa i farsant! PD: gràcies, alcaldes i alcaldesses per facilitar el poble que representeu pugui votar .. així dir la seva d'una vegada per totes !
Pako Jones Menda
El gobierno espsñol, ha embogit, prohibirien fins i tot vetarien el suport al PP si vingues de Catalunya.
Poco Tocino
El intelecto humano, cuando se complace en una cosa (ya porque sea generalmente admitida y creída, o porque cause deleite), obliga a todas las otras cosas a ser confirmadas y estar de acuerdo con ella; y por más grande que sea la fuerza y el número de las pruebas en contrario, o bien no las observa, o las desprecia, o las quita de en medio y rechaza valiéndose de un distingo cualquiera y ello no sin grande y pernicioso perjuicio, con tal de que sus primeras conclusiones permanezcan invioladas
Bacoretta
I als pobres guardies civils els hi fan fer el paperot uns politics corruptes.
GLC
Fixeu-vos si és així, que fins i tot ens fan llàstima els guardes civils!
Isabel C.
Em fa l'efecte que alguns aneu una mica massa amb el lliri a la ma. Aquí guanyarà el que faci més por, el que mostri més poder de coerció per fer complir amb la llei que considera legítima. I de moment els catalans no ens en estem sortint massa bé. La llei 19/17 deixa fora de joc el TC i nosaltres què fem? Res, permetre que la GC, la fiscalia i el TSJC continuïn ignorant la llei catalana per imposar l'espanyola. O els obliguem a complir la llei catalana o val més que pleguem.
Isabel C.
Pobres Guàrdies civils? Pobres de què? A la PN i GC de tot l'Estat hi ha cua per apuntar-se voluntaris per venir a Catalunya a reprimir-nos i a rebentar el referendum. Pobres de res. El qe hem de fer és detenir-los, empresona-los i intercanviar-los en un futur per la retirada de les sancions que s'imposin o ja s'hagin imposat als nostres. O aprenem aquestes coses o no arribarem ni a la cantonada.
José Maria
Tienes razón! Ahora los que dan miedo son la gente como tú.
Sóc l'única persona
que Hisenda espanyola no li ha retornat els pocs diners que em deuen de la declaració de l'any passat? Mai m'havia passat! Podeu investigar periodistes? Crec que tenim un altre boicot en marxa. Potser no ens volen pagar per si fotem el camp! A la repartició d'actius i passius això també ho haurà de tenir present el govern de la Generalitat!
Isabel C.
Doncs, José Maria, pots anar acumulant la por justa i necessària que cal tenir si el que pretens és conculcar la voluntat majoritària del poble de Catalunya representada al Parlament i executada pel Govern. La por que a tota democràcia cal tenir si ve algú d'un altre Estat a vulnerar drets i llibertats fonamentals dels ciutadans i empreses d'aquest país.
Toni ||*||
En resposta al comentari sobre "El intelecto humano..." del Sr. Poco; veig en el seu escrit com descriu perfectament el règim del 78, la constitució espanyola i en definitiva la seva idea arcaica del que és Espanya i com rebutgen de pla tota iniciativa que vingui a canviar l'status-quo que tant els delecta i complau, menyspreant qualsevol demanda del Poble Català quan surt al carrer i vota . Es molt trist veure la palla en l'ull dels altres i no veure la enorme biga en els seus.
Claud
El nivell del ridícul ja es internacional
Maresmenc
Jo no crec que la gent es foti dels nois de la G.C. que no fan res mes que obeir, i que potser maleïda la gracia que els fa haver de muntar aquest numero. La conya va contra dels qui els hi ho han manat.
passi-ho bé
En aquest sentit, el vídeo del "Passi-ho bé, passi-ho bé i moltes gràcies" és impagable. Busquen que algú respongui a la provocació (no pas urnes, busquen, sinó això) i la gent se'n riu
Isabel C.
Sembla que la por ha fet efecte no només en la diva espanyola Colau. També al diari ARA, que es nega a acollir la propaganda institucional del referèndum i estafa així als milers de subscriptors sobiranistes que formen el gruix principal que els ha estat donant suport. Vergonya de col·laboracionistes.
Sisco
SI s´ha aprovat la Llei de transitorietat i el Tribunal Constitucional ja no pinta res, que fem que deixem que la G. C. entri a casa dels nostres conciutadans, aquesta policia ja no ens representa es del estat veí, o caixa o faixa.
Anna
Sobre Hisenda i la Renda: a mi tampoc m'ho han tornat. L'any passat ho van fer el 30/12.... aquest any, possiblement s'ho voldran estalviar. Aquest timestre ingressaré 0.1€. Ho tinc decidit. I si guanya l no, plego el negoci i demanaré la renda mínima.
Toni2017
La Isabel C. ara es dedica, després de temps d'haver-nos estat cansant amb les seves dèries unionistes, a induir-nos a pensar belicosament parlant fins i tot d'agafar presoners. Què fort, com se supera, la noia...
Toni2017
Isabel C., reina, deixa els diters quiets que fas llàstima, intentant-nos dividir.

envia el comentari