L'infern dels unionistes

"L'unionisme català és una minoria política i social que intenta bloquejar el dret a decidir del conjunt de la societat catalana"

"No protestin, si cal defensarem la llibertat fins que es congeli l'infern", afirmava, contundent, Alejandro Fernández, el portaveu del PP al Parlament de Catalunya. La frase -ho recordava Quico Sallés- té origen en la crisi dels míssils de Cuba, quan Adlai Stevenson, l'ambaixador dels EUA a l'ONU interpel·lava directament Valerian Zorin ("Estic disposat a esperar aquestes respostes fins que l'infern es congeli...") mentre aquell rus escorredís continuava negant el desplegament ofensiu del seu país al Carib.

 

El que amagava Fernández és que ell no reclama unes respostes que ja té sinó, simplement, ha volgut continuar negant, com aquell rus de la Guerra Freda, una realitat que no vol reconèixer, i és que l'unionisme català és una minoria política i social que intenta bloquejar el dret a decidir del conjunt de la societat catalana. Tant és així que una gran majoria dels ajuntaments catalans ja han fet públic que donen suport al Govern català i que, en conseqüència, desobeiran la carta intimidatòria que se'ls ha enviat des de Madrid.

 

Els centenars d'alcaldes que posaran les urnes i els centenars de milers de ciutadans que aniran a votar no caben en les presons del règim del 78, que ha deixat de ser legítim per a una àmplia majoria dels ciutadans d'aquest país... Aquell 1962 l'infern no es va congelar a l'ONU, com tampoc no ha passat al Parlament de Catalunya. I Adlai Stevenson va tenir ocasió de col·locar una altra frase als llibres de cites: "El temps de parar una revolució és a l'inici, no pas al final".
Comentaris
francesc
Visca la llibertat de Catalunya !!! Això és imparable!! IN-INDE-INDEPENDÈNCIA!!!
En aquests moments
podríem dir amb una exactitud del 100% que UNIONISME (PSC, PP, C'S + fRANCO & cOSCUBIELA)= FATXENDERIA, MALA EDUCACIÓ, BARROERIA, RÀBIA, ETC.
RAMONET
No entenc els unionistes:defensen el dret dels catalans a no tenir dret de decidir.Aquests monàrquics...
terrassenc
Aquestes darreres 48h hem presenciat com en el Parlament els polítics unionistes es mutilaven davant les càmeres la seva capacitat de decidir per ofrenar-la al país veí. Cridaven. Ha de fer mal, segur. Entenc que els seus votants són més intel·ligents.
catala progresista
home minoria minoria cot un 52 per cents dels vots 63 diputats, els 52 absents de tot i els 11 dels comuns que han votat en contra de la llei de transitorietat, i s'han abstes del referendum il.legal, minoria minoria hahaha home cot molt democratics no sou per lo vista aquest dies al parlament, pero home negar la realitat i ser periodista no esta be cot cal ser mes honrat, pot ser indepre pero honrat cot i reconeixer la realitat, espero que m'ho publiques com fas amb els teus amics indepes
Narcís ( renoi .. si un-a català-na parlés català a ' autonomies ' foranes!) ( som a Catalunya, som a Parlament català i .. ni aquí respecta nostra llengua!) ( altra cosa seria no tenir-hi facilitat idiomàtica, però, què menys, amb humilitat disculpar-se'n!) ( n'és obvia l'absència de coneixença i d
Ja m'estranyava aquest bordegàs tingués aquest ingeni! PD: sembla mentida si n'és fill d'emigrants .. no sigui el primer que desitgi nostra llibertat ( o es tracta de ' com ell ja hi va bé .. la col·lectivitat/ comunitat catalana, tot plegat, nostra nació acabi com la seva, ço és, emigrant o espoliant al veí?)!
Unionista Sense fronteras
Cot sempre superan-te a tu mateix.Catalunya no es dels indepes nomes, això no es el pati de l'escola, on podeu fer el que us roti.aqui hi viu molta gent, que pensa diferent, que tu,que jo, etc.i que jo sàpiga, fins el dia d'avui teniu poc mes del 48% dels vots, peti qui peti.aixi que menys creure-se el senyor feudal repartint carnets de bons catalans.
Josep
A l'unionista sense fronterAS. Si un és i se sent alemany,suec,italià,portuguès, etc. oi que vol la independència del seu pais ? Aleshores si un és i se sent català es legítim que vulgui la independència de Catalunya. Si no vol la independència no serà que només se sent espanyol ? cosa totalment legítima ?

envia el comentari