Ara és l'hora

"A partir d'ara, les represàlies de l'Estat es converteixen en repressió i la campanya de l'U d'Octubre en l'únic projecte polític que hi ha sobre la taula"

Si una cosa ha demostrat el debat d'aquest dimecres al Parlament és que l'unionisme no té cap mena de projecte per a Catalunya. D'aquí el lamentabilíssim espectacle de filibusterisme parlamentari, amb interrupcions constants i tota mena de recursos d'obstaculització, que deixava a Ciutadans, PSC i PP amb l'únic -i últim- recurs de discutir els articles del reglament. Al final, Inés Arrimadas ha anunciat una última martingala dilatòria en forma de moció de censura impossible de guanyar. Però tant se val, al capdavall un súbdit mai no pot tenir més projecte que el del seu senyor.

 

Al marge d'això, el que quedarà per a la Història és que dimecres 6 de setembre de 2017, a dos quarts de deu, el Parlament ha recuperat la sobirania de Catalunya. A partir d'ara, les represàlies de l'Estat es converteixen en repressió i la campanya de l'U d'Octubre en l'únic projecte polític que hi ha sobre la taula. Els catalans, per si mateixos, han recuperat uns drets als que no s'ha renunciat mai en les quinze generacions que ens separen de l'Onze de Setembre de 1714. Que tremoli l'enemic de la democràcia.

 

Les institucions catalanes han fet honor al seu mandat. Però, això sí, només poden apel·lar als ciutadans, al poble que els va donar la confiança... Ara és l'hora, tothom ha de ser-ne conscient.

 

 

 

 
Comentaris
Marc
Visca Catalunya Lliure! //*//
ona
Fantàstic!!
Lástima que las leyes aprobadas sean nulas
La deliberada omisión de la Llei "catalana" 2/2009 del Consell de Garanties Estatutàries implica que, una vez solicitado el dictamen por quienes se hallan legitimados, el incumplimiento de este requisito convierte la ley aprobada en nula. Lástima, otra vez será.
Josep C&C
Lástima que las leyes aprobadas sean nulas. El consell de Garanties Estatutàries és un òrgan consultiu gràcies al TC. O sigui que les seves recomanacions , son simplement recomanacions sense obligació de compliment.
fent amics
si si lo que tu digas.
Bas
El que escriu en castellà a veure si aprén la seva llengua ja que el català pel que sembla no el sap. Es hayan i no hallan,
Jordi Lògic
Crec que tan imprescindible com l'aprovació de la llei del referèndum és l'aprovació d'una llei que constituexi un poder judicial català des d'ara mateix, perquè una llei pot dir el que vulgui però en cas de conflicte qui decideix són els jutges. I NO EN TENIM perquè els que hi ha es deuen al poder judicial espanyol. Des d'avui a l'1O ens cal un poder judicial propi per fer front a les acutacions de jutges espanyols que manaran als cossos policials espanyols a actuar com ara segrestar paperetes
Ja tenim les paparetes!!!
què fa la policia político-franquista a Constantí?
el teu
"Ara és l'hora" ... ¿otra vez? Ese lema ya me suena ;)
joan c.sebe
Patètic el capteniment de l'oposició. Negació del parlamentarisme. Manca total d'arguments. Els espanyols a Cat estan més sols que la una. Els catalans amb il·lusió i esperança, esperant anar a votar el 1-O. Gràcies President, gràcies parlamentaries/parlamentaris. Un 10 per a la Marta Rovira. VISCA CATALUNYA NOU ESTAT.
Ara S¨Í
Si, tenim por! Por de seguir en un estat gobernat per maltractadors i poders factics mafiosos. Si, tenim por! per aixó anire a votar SÍ, per deixar de tenir por.
Un lliri a cada ma
Avui i sempre, VISCA CATALUNYA LLIURE!
Toni
És curiós que els mateixos que no volen que votem l' 1-O tampoc van votar ahir al Parlament, quin problema tenen amb votar, és al·lèrgia, és demofòbia, o serà que quan no guanyen volen punxar la pilota com els nens petits.
John Smith
L'enrenou del dia a dia ens impedeix a vegades ser del tot conscients del que estem vivim. Som uns afortunats de poder viure i ser protagonistes d'aquest moment somiat per 15 generacions. Què hagués donat qualsevol d'aquests avantpassats per poder estar al nostre lloc?
catala progresista
indepre john smith, que fas que no ets amb pocahontas, i estas aci a catalunya vertint odi i bilis supose que saps d'on ve el teu nom encara que els indepres sou poc llegits i amb un cervell feble, adeu smith i ale amb els indis i els demes dues pedras indepres i a cascarla.
Enmienda a la Ley de transitoriedad juridica
En caso de no poder celebrar el referendum por accion del gobierno español esta ley entrará en vigor.automaticamente. Fin de la cita
Narcís ( de quan ençà un referèndum, damunt, a hores d’ara, per pura supervivència, pot ser falta de cap classe, i què dir-ne delicte de res,a Estat civilitzat? .. Només ho pot ser pels qui són vertaders delinqüents morals i materials, vertaders fantotxes, fatxenders i criminals!)
Ens n'anem .. s'hi ha acabat el bròquil .. es busquin altre hoste qui parasitar, embrutir i matar! PD: aire, que vol dir vent .. cadascú a ca seva i Déu a la de tothom!
Roc SMS
Els marroquis van avançar cap el Sahara i no els van poder aturar. Els catalans som molt mes, ens hi podran? només si ens acollonem

envia el comentari