Els periodistes de la Moncloa

"Encara crida l'atenció la naturalitat amb què les elits madrilenyes fiquen dins del mateix sac a policies i periodistes, tots ells a les ordres dels lampistes del clavegueram de la Moncloa"

"Jorge Moragas és qui està movent els fils; mitjans de comunicació, serveis policials, etcètera, per intentar presentar els fets de manera nociva per al separatisme". La frase és de Pedro J. Ramírez i no pas en privat, sinó davant dels micròfons d'esRadio, l'emissora de Federico Jiménez Losantos. No és una sorpresa, naturalment, però encara crida l'atenció la naturalitat amb què les elits madrilenyes fiquen dins del mateix sac a policies i periodistes, tots ells a les ordres dels lampistes del clavegueram de la Moncloa.

 

Els policies i els periodistes, quan compleixen honestament amb les seves obligacions, són dos dels estaments que asseguren una societat lliure, democràtica, segura i amb criteri. Però quan se'n barregen les funcions, quan tant se val policia com periodista perquè tots plegats treballen a les ordres del govern, és aleshores que els interessos de l'Estat se situen jeràrquicament per sobre dels de la democràcia que, al capdavall, són els dels ciutadans. 

 

Pedro J.Ramírez comenta, tranquil·lament, que el cap de gabinet de Mariano Rajoy dirigeix les agressions coordinades dels diaris i els cossos policials contra el Govern català. I no passa res. Per això tanta gent anirà a votar l'U d'Octubre, l'única manera de deslliurar aquesta societat dels policies i els periodistes de la Moncloa.
Comentaris
Javi
I tu, com escrius?
Javi
Es nota molt que sóc un troll españolista?
s'ha acabat el maquillatge
el maquillatge en que l'espanya, en l'època de la transició, va posar-se per sembla demòcrata, ja s'ha li acabat. ara aquesta espanya resta al natural i tots (nosaltres i la resta de món) podem comprobar com els tics o no tant tics de dictadura, han quedat al descobert. això és el resultat d'una transició de paper i per tant una constitució que no val ni un ral. per sort, ja ens queda poc per estar amb ells. cadascú al seu estat estarem molt millor.
Bacoretta
Javi, escriu molt be. I a tu qui et paga ?, si es que et paga algú.naturalment.
YO NO ME LLAMO JAVIER
No hase falta desir nada más
jomateix
El conglomerat franquista segueix plenament actiu. El formen la justícia franquista amb la seua fiscalia (Audiència Nacional, TC, CGPJ et al.), els antics monopolis franquistes que ara dominen l'IBEX 35, els partits unionistes (PP, PSOE i la seva delegació a Catalunya i Ciudadanos), la policia franquista i els diaris franquistes editats a Madrid i Barcelona. Però España està arruinada i Montoro cagat perquè si un trimestre no paguem els imposts, España farà suspensió de pagaments.
Jordi Comasobirana
caspanya és un país decadent, demofòbic i on no hi ha separació de poders, controlat per uns poders fàctics, amb el rei franquista al capdavant, que només es preocupen de robar les arques públiques. Per això han de tenir entretingut el personal amb soflames nacionalistes i no deixar mai d'invocar la ridícula "unidaz" de la Caspanya. Trenquem ja d'una vegada les cadenes d'aquest esclavatge !!*!!
A aquestes alçades
del procés ja no ens poden manipular! Credibilitat del govern, justícia i premsa d'Espanya = 0 !
Jomateix
Com a tot arreu. Uns posen la cara i els altres treballen a l'ombra. El que passa es que alla no ho en saben prou i se'ls hi veu el llauto
ciutada del mon
cot de quina mena de circ has tret al pallasso dit comasobirana, quina mena de casting fas per traure als mes fanatics i radicals de catalunya, 3 d'on surten aquests fanatics cot, del ampurda osona, bages, de dins de la barretina de wifredo el wellos, en fi espere resposta cot, ah i que em publiqueu tambe, als fanatics adoctrinats, amics teus els publiqueu tot encara que sigan majaderies de un adoctrinat i fanatizat, perque a mi home de mon i cosmopolita no cot
Ricard
Veig que t'ho han publicat "ciutadà del món". Si et molesta que no et publiquin escrits imagina com pot arribar a molestar i indignar al 80% de la població de Catalunya que no pugui exercir el seu dret a vot sobre com vol que sigui el futur de la seva nació en relació a la nació amb la qual ha compartit recorregut els darrers segles. Alguns unionistes invoqueu de forma molt sospitosa la Constitució i la llei mentre us oblideu de la paraula democràcia en tot el seu sentit.
per el "ciutadà del món"
"por la boca muere el pez" ...tu déus ser ciutadà del món però per la part de les dictadures, sino estaries a favor de la Democràcia i demanaries com nosaltres, que l'ha exercís l'estat espanyol.
¡ ¡ PERO HOME ! !
¿ PERQUE CONTESTEU ALS TROLLS ? QUE NO O VEIEU QUE SON GENT CURTA DE GAMBALS, QUE SON POBRES PERSONES ( perdoneu lo de persones ) QUE APENAS SABE LLIGIR I ESCRIURE.......... DEIXEU-LOS QUE FAN PENA.
Narcís ( si us plau .. no fem publicitat d'aquests nyèbits .. fumen vergonya aliena!) ( el ' baixet aquest’ no fou qui digué haver respost a un fill ' si no parlo/ actuo així .. com creus pagaria tos estudis a Amèrica ‘? Amb això n’és dit tot .. cal més transparència d’allò que és aquest estat?)
Quins mitjans pul·lulen pel país veí botxí! PD: qui tingui orelles que hi senti!

envia el comentari