Els Mossos necessiten les urnes

"Els mossos no són una policia colonial, viuen aquí, porten els nens a l'escola del barri i -almenys quan hi surten- llegeixen El Periódico"

La campanya salvatge contra els Mossos d'Esquadra elimina una de les incerteses més angoixants que planejaven sobre l'U d'Octubre. No, a Madrid no compten amb la policia catalana per retirar les urnes per la força. L'agressivitat dels mitjans de Madrid -a partir de la col·laboració d'aquest Periódico crepuscular- és totalment incompatible amb la utilització dels agents i comandaments del cos de Mossos contra la població que tenen el mandat de protegir. Els mossos no són una policia colonial, viuen aquí, porten els nens a l'escola del barri i -almenys quan hi surten- llegeixen El Periódico. El 30 de setembre serviran a aquesta societat; el 2 d'octubre, també. I l'1 no faran una excepció.

 

Al contrari. La batalla contra la policia catalana demostra que aquesta institució -com TV3 o l'escola catalana, posem per cas- no té futur sense la cobertura política de les institucions catalanes. Els Mossos són una policia nacional perquè la majoria dels ciutadans d'aquest país creu que Catalunya és una nació, així de senzill. Sense aquesta creença no hi ha Mossos. I ha quedat molt clar que en la Catalunya que vol el PP, la policia catalana ha passat de destorb molest a obstacle seriós.

 

Les urnes de l'U d'Octubre són la garantia de supervivència d'una societat que vol decidir-ho tot, inclosa la pròpia seguretat. Per això Madrid desconfia d'un cos de qui no podrà exigir-ne el suïcidi social i professional.
Comentaris
Narcís ( quina millor pacífica defensa de la veritat, el bé i el dret, dret natural que urnes .. o hem d'esperar el cop de gràcia de braços plegats?)
Je je .. molt bona aquesta de ' Periódico crepuscular '! Només dir que a nació democràtica, a nació on l'autoritat de la llei la dóna el poble, tot plegat, Catalunya, el poble català .. mai per mai nostra policia el pot ofendre, faltar o ferir moralment i intel·lectual dient-li ' posar urnes ser il·legal '! PD: il·legalitats seran faltes lleus o greus o molt greus i, sobretot, delictes, sia penals, sia civils, sia . . que no pas escoltar nostra ciutadania davant l" atalaia que ens fum país veí"!
Jordi Estelada
Com s'ha fet palès a les darreres setmanes, necessitem tenir accés directe a l'Interpol i per això cal tenir un estat propi. Ha esdevingut un motiu més, entre molts altres, per guanyar la independència.
El que fa mes por a la Màfia es una Policia Honesta
Tots necessitem les urnes, fins i tot els nostres adversaris. La diferencia es que uns les volem omplir de Llibertat de Dignitat i de Futur, mentre que altres les volen omplir de Silenci de Por i de Vassallatge.
Es buscan valents: recompensa un futur digne
Necessitem ciutadans i vots lliures, necessitem premsa i polítics honestos, necessitem dignitat, necessitem FUTUR!!
Ja ho va dir la Camacho
Ella no crida els Mossos, crida els Nacionals o millor la Guardia civil....
Jordi Lògic
Em sembla que el nom de la Plaça Espanya de Barcelona el va imposar el dictador Miguel Primo de Rivera. Espero que amb el canvi de règim el canviïn. Li podrien posar Plaça Primer d'Octubre
Perepunyetes
Si a Roma tenen la Spiazza Spagna, perquè no la podem tenir a BCN?
Maripepa
Perquè tenim noms millors. Noms nostres. Que ens representen. Que ens fan sentir orgullosos com a país.
@ Perepunyetes
Roma es un altre Estat, quant ho siguem nosaltres, ja en parlarem que diu el poble, però Plaça Espanya per imposició, res de res.
Els polítics de madrid
estan en fase de ràbia per un motiu ben evident: han vist com la seva idea d'utilització dels Mossos s'ha fet miques. Primer: en veure que resolien amb eficàcia els atacs produïts a cambrils i barcelona. Segon: en veure que ja no poden venir a Catalunya, posar els Mossos al servei del Ministeri espanyol i donar-los ordres, davant la campanya de desprestigi que han fet (operació Catalunya continuació). Tercer: en veure que no poden retirar les urnes amb la policia d'aquí!
El boicot informatiu als Mossos
tenia l'objectiu de facilitar als terroristes? un atemptat a Catalunya abans del procés per desmuntar-lo, deixar malament el cos dels Mossos (ineptes si no resolien el cas) i imposar-nos el comandament policial o militar de Madrid a Catalunya d'una manera molt sibil·lina per evitar la votació de l'1 d'octubre! Més clar no pot ser! Si al 1978, va haver-hi cas Scala, què no faran ara! Idiotes no, gràcies!
L'imam, la peça clau del cas
m'ha desconcertat la poca informació que els mitjans unionistes i la policia espanyola han dedicat a l'imam? de Ripoll. No han donat gaire dades d'ell. Ara desvien l'atenció en les connexions internacionals d'aquest personatge però poca propaganda de la seva activitat delinqüencial a Espanya. Per tenir-ho molt en compte! Si era salafista?i havia estat a presó, com és que el deixen campar x Catalunya dins una mesquita? Es que havia estat un contacte policial fa temps?

envia el comentari