Vacances amb Mariano

"L'opinió pública catalana percep al PP com a partit radical i extremista en major mesura que la CUP, a qui es pot acusar del que es vulgui, però no d'omplir-se les butxaques a costa de saquejar els diners del contribuent"

El nou espantall és la CUP. Articles i tertúlies del magma mediàtic madrileny han disseccionat, disciplinadament, fins a l'últim ninotet del cartell dels cupaires i han predicat i profetitzat l'assalt al poder d'aquesta mena de brigada paraveneçolana que, segons El País, és "descarada, desafiant i fins i tot bronca". La divisió cuirassada constitucional arriba a permetre's el luxe de donar consells a Artur Mas i el PDeCAT -després d'anys de menysteniment i amenaça-, i recomanar-los, amb to benèvol, que abandonin les males companyies. Rajoy encara va més enllà i demana "als catalans amb sentit comú, seny i maduresa a que donin un pas endavant i aïllin als extremistes i radicals" i, per comunicar-ho, envia Garcia Albiol -se suposa que un català d'aquests del sentit comú, seny i maduresa- a dir-li de tot, en ple mes d'agost, a Carles Puigdemont al Palau de la Generalitat.

 

El seu problema és que el gruix de l'opinió pública catalana percep al PP com a partit radical i extremista en major mesura que la CUP, a qui es pot acusar del que es vulgui, però no d'omplir-se les butxaques a costa de saquejar els diners del contribuent. I és per això que els votants de Junts pel Sí accepten fàcilment els acords amb la CUP, però repudiarien frontalment qualsevol entesa amb el PP que no passés per fixar les condicions per a un referèndum acordat. A Catalunya, fa molt de temps que el PP s'ha convertit en un partit excèntric, amb una estratègia basada en l'insult i el bloqueig que satura per repetició. I amb aquesta calor encara més.

 

Per si fos poc, l'Estat ha fracassat reiteradament a l'hora d'intentar mobilitzar l'unionisme. Cada 12 d'octubre ha estat un desastre i invents som Societat Civil Catalana a hores d'ara no serveixen per a gaire cosa més que com a instruments judicials substitutoris de Manos Limpias. El problema que té Rajoy, justament, és que els catalans amb sentit comú, seny i maduresa han donat un pas endavant i ara estan decidits a decidir.
Comentaris
Maria
Oi tant que decidirem! Ja no ens enredar anar més. A per totes!! Endavant President i govern!!
Maria Teresa
I tant que el PP és un partit radical, nacionalista espanyol i capaç d'aplicar càstics antidemocràtics.I tant que votarem! Endavant amb les atxes que ens il.luminaran.
filipo
Sr. Cot, la CUP es un instrumento maravilloso en manos del CNI. tiempo al tiempo
Sr, Cot
Penso que te rao, jo no estic gens d'acort amb la C.U.P. amb els seus procediments, manera de pensar i demes actuacions. Amb son indiferents, pero lluiten a la seva manera, per una Catalunya lliure, per lo tant un respecte. En cambi els del P.P. vull dir el que penso, els odio, els desprecio, per la seva intrangigencia, per el mal que ens fan a Catalunya. Vaja, rebuix total a la seva politica franquista, i el meu desig, es perdels de vista vent lluny, Que estarem mes ve sense España.
Pako Jones Menda
Per mi l' infern, es al carrer Genova.
Ramonet de Salou
En qualsevol pais civilitzat, una organització criminal com ha esdevingut el PP, estaria prohibida.
Un lliri a cada ma
La CUP, des del meu punt de vista, al llarg d'aquest procés, en alguna ocasió ha estat molt desencertada, i fins ha donat la sensació d'estar treballant per l'unionisme, suposo que, sense ser-ne conscients. Ara bé. prefereixo cent mil vegades la CUP amb els seus encerts i esenceerts que aquesta colla de depredadors insaciables del PP, i espero que, pel bé de la gent d'aquest país, no ens arribin a gobernar mai. Amen.
es normal
Si la CUP es un espantall en mans de Madrid es pq els han donat totes les facilitats. A les CUP hi ha un 20% d infiltrats i un 80% d estupids, aixo es tot.
Sisco
La CUP ha de ser mes inteligenta perquè a partir d´ara seràn els dolents de la pelìcula, i els hi buscaran qualsevol moviment per acusar-los de radicals amb el perill de demanar que ja ho estan fent de prohibir el partit, "ojo al loro"
Narcís ( ara toca com mai sortir com un llamp d'estat que ens vol morts i ben enterrats que no pas ' cosoneries infantils ' .. rebels de garlanda!)
Vull creure que no, que la CUP no ' juga ' amb la independència, no fa negoci quin fos ( econòmic, moral, psiquiàtric o dolent- malalt ) amb la independència .. però les probes o el que fan i diuen delata el contrari! PD: JxSí així majoria aclaparadora de ciutadans pro la llibertat de nostre Principat necessita el màxim de recolzament/ suport per fer més ferma la consecució .. desempallegà'ns-e de país veí botxí, tirà fora mida contra qualsevulla cosa catalana!
observador
La CUP ha estat posant pals a les rodes desde que es van presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya. Quí ho va decidir i per què ?. Què han aportat i què han malmés? Mai ho posa fàcil, sempre dificil i recargolat, és una organització plena de inconscients fàcils de manipular per els infiltrats, professionals que fan la seva feina, ben pagada, a Arran i la CUP.
Atent
Jo també crec que la cup i arran provocaran accions radicals a mida que ens apropen al 1 de octubre. Objectiu: carregar se .la imatge pacífica del procés. Sens dubte, un cau de agents secrets espanyols.
Les cupaires han estat una temporadeta callades i hem pogut anar avançant. Una mica de paciència noies, anàveu bé, calladetes i sense emprenyar fins el 2 d'Octubre.I segur que ens en sortirem. Després feu el que us surti de... allà on sigui. El femení és per tal de fer-les contentes. A elles i ells.
Jordi Català Sobirà
Si només fos el partit PP! Entre la fauna dependentista també tenim els falangistes Ciudadanos, la sucursal servil del PPSOE i els Comuns pels segles dels segles indefinits (convenientment instrumentalitzats per la ICV camuflada). Malgrat totes les diferències, tots aquests grups volen impedir que es faci el referèndum, i tots són, en major o menor grau, nacionalistes caspanyols perquè no accepten que Catalunya sigui un subjecte polític sobirà.
PP, partit enemic dels catalans
Sóc empresari i el PP em fa infinítament més por que la CUP. Es dediquen a crear problemes on no n'hi ha, saquegen tant com poden, menteixen i intoxiquen, menystenen i maltracten tant com poden el nostre país, i per si fos poc, ens insulten cada dia.
Ramonet
Que la CUP està trufada d'agents espanyolistes és evident (recordeu el famós Garrobo,exmilitant d'UPYD),però és d'esperar que seran desenmascarats.Al pobre i admirat David Fernàndez li va tocar fer de ganxo El temps ja posarà la CUP allà on li pertoca (els que de bona fè la van votar perquè "aquests si que tenen clara la independència" no crec que hi tornin)....

envia el comentari