El Prat, on tot és massa low cost

"Aena i l’Estat segueixen sense reaccionar de manera eficaç en el conflicte a l'Aeroport del Prat, camuflant d’incompetència el que més aviat sembla mala fe"

El que està passant aquests dies a l’Aeroport del Prat és del tot escandalós. I indigne. Les cues inacabables als controls de seguretat i l’anunci de vagues parcials i indefinides per part de l’empresa Eulen estan convertint aquests dies estiuencs en un infern per a tots aquells que viatgen en avió des de Barcelona. I curiosament, els problemes només s’estan produint a la capital catalana, tot i que Eulen està present en quasi una trentena d’aeroports de l’Estat. La solució no arriba, tot i que la Generalitat se n’ha fet un fart de reclamar negociació al govern espanyol, però la resposta ha estat ben poca i poc consistent.

 

Després de dies de perjudicis, no ha estat fins aquest dijous al vespre que Aena s'ha decidit a convocar una reunió amb el Comitè de Vaga i Eulen. I la situació empipa no només als turistes, sinó també als milers de catalans que es desplacen en avió per gaudir de les vacances. Tractar el Prat com un aeroport de segona no sembla una gran estratègia per seduir els catalans, per convèncer-los de la gran sort que tenen de pertànyer a un país com Espanya, amb un interès màxim i prioritari per solucionar un problema que els afecta de ple, en tots els sentits.

 

I això per no parlar de la Guàrdia Civil. Ja ho ha dit el conseller de Territori, Josep Rull: resulta paradoxal que la policia espanyola dediqui tants esforços a perseguir els preparatius del referèndum de l’1 d’octubre en comptes d’intentar agilitzar els controls de seguretat a l’aeroport de Barcelona amb l’objectiu de garantir el seu normal funcionament. I mentrestant Aena i l’Estat segueixen sense reaccionar de manera eficaç, camuflant d’incompetència el que més aviat sembla mala fe.

 

 

 
Comentaris
Moragues
No es pas que no reaccionin, es que és una de les seves reaccions per intentar frenar i desprestigiar l'independentisme, o es que algú es creu que això és casual, recordeu les vagues que li van muntar a Allende, doncs això recorda exactament el mateix
Narcís ( aquest estat sempre ha estat format, conformat, tot plegat, manat, per ' criatures jugant a cuinetes ' i, per si no fos prou, arrebossades de maldat!) ( diuen som espanya .. si fos així permetrien aquest desgavell tan agut i durant tant de temps? .. atès que ' espanya quedaria malament vers
N'és " pur sabotatge ", sia per madrid dir tenir més passatgers .. sia perquè viatgers agafant l'Ave cap allà a baix els hi fumin despesa .. sia . . . . . . . . . . i, sobretot, sense cap mena de dubte, desprestigiar la capital de Catalunya ( perquè no s'escolten aquests problemes en ' los madriles ' àdhuc en cap altre lloc? PD: com pot ser possible hagi éssers que no se n'adonin de ser tot plegat una trama més contra Catalunya així contra nostra ciutadania d'origen quin fos?
XX
És clar que és mala fe.
Fat Boy
El que ha de fer el Govern es enviar els Mossos i que prenguin el control provisional de l'aeroport fins que es resolgui el problema. O fins que convingui a Catalunya.
Josep Bruch
Només et manca dir una cosa per tal que tot quedi més clar: això és, sense cap mena de dubte, terrorisme d'estat en contra de Catalunya. Contra Catalunya tot s'hi val.
Josep
Si la direccio de EULEN molt proper al PP. AENA si es PP. El conflicta esta servit
Flipander
No és res casual. Ni el conflicte dels taxis, ni la vaga de zel de la policia en el control de passaports, ni el problema del control de seguretat Eulen. I el que encara haurem de patir. Van per nosaltres. "Por tierra, mar i aire". I encara hi ha gent que dubte
Albert P.
Com a punt aclaratori. Amb independència que Eulen gestioni més o menys aeroports AENA funciona per concursos publics independents en cada aeroport, on la direcció operativa de l'aeroport corresponent acaba decidint l'empresa adjudicada en base a uns plecs de condicions en un concurs public. La particularitat d'aquestes concessions és que el personal es subroga obligatoriament en cada nova adjudicació. Aquest personal té condicions laborals diferents en cada aeroport i comités d'empresa diferent
2017
Dais bastante miedo....
INDEPENDÈNCIA JA!!!!!
la casualitat no existeix.....l'estat espanyol està practicant terrorisme contra els catalans, independentment si som inde o no.
terrassenc
Fàcil. "Ahora les hemos jodido... el aeropuerto"
Se lo hemos
afinado.
Pepo
N´hi ha que van donant idees per veure com poden acabar amb el port !!! O fins i tot com poden acabar amb les autopistes !!! O potser com poden acabar amb totes i tots nosaltres d´una vegada !!! Carai noi quines ganes de voler´acabar amb tot allò que diuen estimar tant !!! Nosaltres tan educats, tan cívics sempre, els volem deixar sols perquè no tinguin cap més motiu de queixa i puguin viure més tranquils. Per això l´1-O votarem i engegarem màquines cap a la independència.
Catalunya es la clase mitja
més pobra o més rica contra un poder que ens vol de pobres i arruinats. Pero els valors i aspiracions dels catalans no son "la lucha obrera" com estil de vida. Si no el benestar que propicia l'educació dels fills i la cultura, que es en definitiva el que fa més por a l'autoritarisme i a les elits no productivas.
vell pesuquero
Oh OH OH comentaristes mooolts escarafalls però cap pregunteu pel silenci del Govern Català, ANC i Omniun a les cues de la gent al Prat. Per qué no informeu directamen a la gent de les cues del PRAT ?

envia el comentari