Els serveis pengen d'un fil madrileny

"La represàlia col·lectiva és una vella arma colonial que busca la submissió, però que, al final, sempre acaba s'acaba trobant amb la insubordinació"

El vicepresident Junqueras s'ha atrevit a dir-ho: "El govern espanyol comença a cometre greus equivocacions". El fet és que no és un sol error, és una categoria. Madrid ha entrat de ple en el càstig col·lectiu, el de la caserna i l'escola franquista. Si algú signa un paper relacionat amb les urnes es represaliarà, també, tota la seva família per la via de la confiscació i la ruïna econòmica, sigui un membre del Govern, un alcalde o un funcionari de la Generalitat.

 

Però és que, des d'aquest divendres, l'onada repressiva ja afecta la totalitat de la població catalana, castigada col·lectivament per haver col·locat una majoria de 72 diputats independentistes al Parlament. L'Estat ja ha anunciat que el préstec del FLA és graciable i que es tallarà si hi ha alguna partida que els homes de negre de Montoro consideren dubtosa. Els hospitals als quals van els catalans, hagin votat la CUP o el PP, pengen d'un fil madrileny.

 

La represàlia col·lectiva és una vella arma colonial que busca la submissió, però que, al final, sempre acaba s'acaba trobant amb la insubordinació. En política, la dignitat és una força temible.
Comentaris
Sempre poden fer fallida
i aixó també penja d'un fil. Per aixó FT estar tant preocupat.
Fat Boy
Tancament de caixes?.
Els serveis pengen del Govern Puigdemont
Ja ningú es recorda de quan les farmàcies finançaven, involuntàriament, la sanitat catalana; o quan els proveïdors de la Generalitat no cobraven; o quan tampoc rebien els fons deguts les residències de gent gran. Això passava encara en 2016. El FLA es va crear el 2012 i Catalunya és la regió que més diners a pres del fons. Els serveis de Catalunya depenen d'una colla d'il·lusos, ineptes i fanàtics comandats per un molt poc honorable Puigdemont.
¿ QUE VOLEN ?
Que ens ajonellem debant dels franquistes. NO HO FAREM. Els Catalans som un Poble una Nacio, i com a tal volem decidir el nostre cami. No usarem la violencia (no crearem una E:T:A: comb ells els agradaria ) pacificament farem el que calgui, per que la nostra Patria Catalunya , quedi lliure de mal factors, antidemocrates, franquistes, i comb diuen a españa, desgracida, " gente de mal vivir ". Volem la llibertat que ens an robat massa tems. volem CATALUNYA INDEPENDENT, REPUBLICANA I LLIURE.
Recordando a Artur Mas
La Gene entró en en el FLA de la mano de Artur Mas. Mas exigió que el FLA no tuviera condiciones políticas. Fue inútil: el reglamento era suficientemente claro para que cualquier comunidad supiese que su autonomía financiera quedaba mermada al adherirse al fondo. Desde 2012, las finanzas catalanas se han integrado en el FLA. ¿Prescindir del FLA? No a corto plazo. La Gene tiene cerrado el grifo de crédito internacional desde hace bastantes años debido a su propia mala gestión financiera.
@ Esl serveios pengen de Puigdemont
¡ Ni Fla ni ostias, !..SI ELS CATALANS DESPOSSESSIM DELS DINERS QUE GENEREM, I NO SELS QUEDESSIN A MADRID, ¡ ni fla ni osties ! ens valdriam per nosaltres mateixos i seriam lliures de fer amb ells, el que convingues a Catalaunya. DIGUEU EL QUE VOLGUEU ¡ ¡ MITJA ESPAÑA VIU DEL DINERS QUE GENERA CATALUNYA ! ! I AIXO SE ESTA ACABANT QUE FA MASSA QUE DURA. ¡ ¡ ¡ REPUBLICA INDEPENDENT ! ! !
Insumisa
Els impostos que pagem el catalans van a Madrid. Dons que el deixin a Catalunya i nosaltres ja pagarem el que toqui. No tenen cap dret a segresta els nostres diners!!!!!!
alerta
Recordeu les indicacions del Vicepresident Junqueras, refredem primerament l'economia una semaneta a veure que dira el gallec de torn ( collons sempre ens tonca ballar amb gallecs) i la seva cort de llepaculs
No Cal
Massa orgull per aprendre dels errors. Van perdre Cuba, Filipines, Puerto Rico i el seu " protectorat" del Marroc. A Cuba van enviar un militar, no a negociar, a reprimir, al de Filipines el van empresonar i el van pelar, a Marroc , com als demés llocs, morts a cabassos., tots ells estan ara estan fora de l´abasts dels espanyols, que encara no han paït la seva pèrdua. Repetició rera repetició. Sempre igual i foten els nassos allà on no els criden, com a Venezuela.
Pepo
Estic del tot d´acord amb en Cot, però vull apuntar un detall. En el moment que això es fes efectiu, sortiria a la llum la magnanimitat espanyola del Gobierno de su graciosa Majestad. Això no vol dir res més, que farien exactament el mateix que van fer el 2014, amb el Plan de Pago a Proveedores, que vol dir que amb els mateixos diners són ells que paguen i no la Generalitat. La imatge és molt potent. El Poble no s´ha de deixar enganyar. O sigui que no seran tan bojos de no pagar. Independència!!
Fins els ous dels feixistes espanyols
Tancament de caixes i DUI. I que se'n vagin a remenar el cul amb l'IZ, per no dir una altra cosa del cul.
@ els serveis penjen i a @ recordando
Ho habéis creido buenas propias mentiras. No son molinos, su majestad!
Hisenda catalana
La major part dels recursos generats a Catalunya venen de empreses petites i mitjanes que avui dia es veuen obligades a enviar els impostos a Madrid. Si la Hisenda Catalana es posa en marxa, nomes que el 50% d'aquestes empreses dipositi els seus impostos a Catalunya enlloc de Madrid, el Gobierno Español ho tindrà molt magre per escanyar la Generalitat. La insubmissió comença per aquí. I a pel referèndum de l´1 d'Octubre.
caesar
en madrid están aterrorizados, son muy conscientes de ser intervenidos por la UE y el FMI al proclamarse la República Catalana, saben que entran en fallida total ( Default ) y el palco del bernabeu se va a quedar vacio .....pero que muy vacio...
caesar1
aterrorizados porque sus fieles votantes al PP/ PSOE/ C´S/podemitas , se darán cuenta del engaño de la frase "Catalunya vive del dinero de los españoles " , pensarán .. ya que se han ido, tocaremos a mas, viviremos mejor... y se darán cuenta que era al revés.......espero que en ese momento "ajusten las cuentas" a sus dirigentes... aunque será mucho pedir, ya que tendrán a su nueva victima el país vasco....

envia el comentari