...i Turull va dir no

"El conseller de la Presidència va demostrar que ell no s’arronsarà, i de retruc va posar de manifest que tampoc ho farà el nou Govern"

Amb una setmana n’ha tingut prou Jordi Turull. El nou portaveu del Govern i conseller de la Presidència -va ser nomenat divendres 14 en substitució de Nxeus Munté- ja ha marcat perfil. Turull tot just acaba d’aterrar al Palau de la Generalitat després d’una temporada al Parlament com a portaveu de Junts pel Sí, i tot i que dimarts passat demanava als periodistes que fossin indulgents amb ell en la seva primera roda de premsa com a portaveu del Govern, aquest dijous no li va tremolar el pols.

 

Mentre la Guàrdia Civil entrava al Parlament, a la conselleria de Justícia i al CTTI, Turull donava ordres que els agents de la policia espanyola que s’havien personat a Palau per requerir informació sobre Germà Gordó pel cas 3%, no entressin dins l’edifici i esperessin en una sala que hi ha a l’entrada, a la zona de les cotxeres. Pam! Sorpresa majúscula als mitjans de Madrid, que no s’esperaven aquest gest d’autoritat i fermesa del nou conseller.

 

Davant d’un comportament clarament teatral per part de la justícia espanyola, Turull va respondre amb un acte de dignitat: entregant la documentació requerida i col·laborant amb la justícia, però sense permetre cap humiliació a la Generalitat. El conseller de la Presidència va demostrar que ell no s’arronsarà, i de retruc va posar de manifest que tampoc ho farà el nou Govern nomenat per Carles Puigdemont.
Comentaris
El primo de Zumosol
L'ordre del TSJC a la GC era: "requereixin al registre de Palau el llibre de visites i les actes de les reunions del senyor Gordó mentre va ser secretari general del Govern de la Generalitat". Després de l'actuació de Turull es va presentar allà el fiscal José Grinda qui va demanar accedir a Palau i entrevistar-se amb algun responsable de Presidència. Turull, quan va veure la presència del membre de la Fiscalia Anticorrupció en els passadissos de Palau, es va esfumar i va enviar un subaltern.
gerard de sarria
Si, si, primito valiente. pero el titular va canviar......i més que canviaran
JCB
I és que aquest tal José Grinda sembla que està presumptament relacionat en cassos de pedofilia. Què es pot esperar d'un pressumpte depravat corruptor de menors ?.
No Cal
"Primo de Zumosol", pot-ser en conter de esfumar-se com vos dieu, també podria ser que no vulgues tractar amb una fiscalia subordinada als mandats dels grans corruptes de la nació espanyola. Tampoc hi ha que descartar res, no creieu?.
@l primo
Turull ja havia dit el què havia de dir. El fiscal tampoc va passar més enllà que els mamarratxos encaputxats: 8 hores a l'habitació de fusta adjacent a les cotxeres de Palau, sense les armes i vigilats pels mossos. La única diferència és que el pederasta del teu fiscal es va moure amunt i avall amb total frustració només per constatar que a les demés institucions els mamarratxos amb insígnia del feix romà (també són nostàlgics d'en Benito) estaven avinagrats en la mateixa situació.
Susana Rodríguez-Vida
El "primo de Zumosol" menteix, perquè al fiscal tampoc no li van permetre passejar pel Palau. Es va haver d'esperar a les cotxeres, custodiat pels Mossos, igual que els guàrdies civils prèviament desarmats. I el mateix tracte van rebre a la Conselleria de Justícia i al Parlament. S'han acabat les prepotències castellanes a Catalunya.
@JCB
Ja que això de Grinda ve majoritàriament d'informacions de La Gazeta, Intereconomia.tv, democracianacional.org, 13tv i així no tindràs inconvenient també a reconèixer, admetre, creure i difondre lo que aquests objectius mitjans opinen sobre Puigdemont, Junqueras, la Mare Superiora , el Prusés en general i les votacions de l'1-O en particular.
Turull diu que va dir NO
Cal contrastar les versions. Normalment els herois no escriuen la seva pròpia crònica. En aquest cas hi ha més versions i diferents de la de Turull. Què va dir Turull en realitat?.
@Susana Rodríguez-Vida
Ya te gustaría que hubiera sido así. Pero no lo fue: Turull se meó encima y la Guardia Civil se paseó lo que quiso por Palau, Parlament, CTTI y más que hubiera habido.
Elisa
Anem bé.. els trolls estan nerviosos, aquesta Susana, es veu que sap molt bé el que es pixar-se al damunt...ho deu fer sovint... doncs espereu que tindreu molts motius per pixar-vos, encara que de moment ho feu fora de test....
Morgan
Susana lo que afirma es mentira Se lo dice uno que estava dentro Fue una humillacion para la GC y su sequito
P.I.
"Ya te gustaría que hubiera sido así. Pero no lo fue: Turull se meó encima y la Guardia Civil se paseó lo que quiso por Palau, Parlament, CTTI y más que hubiera habido." De debò: no sé què cony hi fot al cafè del matí tota aquesta colla de fanfarrons acollonits que ronda per aquí, però la veritat és que els hi senta fatal, al.lucinen en colors, no se'n adonen que ho fan i perden tota vergonya i sentit del ridicul. Què esperen fer i com esperen que se'ls tracti del 2-O endavant ? Amb guà de seda?
Susana Rodríguez-Vida
Ei! Que el que diu aquestes mentides no sóc jo, Susana, sinó l'espanyolista que em contesta com "@ Susana".

envia el comentari