La claveguera ha perdut la tapa

"A José Grinda, el fiscal que investiga el Cas 3%, se'l considera un col·laborador del CNI i per aquesta causa hauria disposat d'un blindatge efectiu contra qualsevol investigació que pogués perjudicar-lo"

El fiscal que ha ordenat l'entrada de la Guàrdia Civil a les institucions, José Grinda González, és un personatge molt connectat amb les zones de penombra de l'Estat. Un exfiscal de l'Audiència Nacional de Madrid, Ignacio Peláez, i l'excomissari del Cos Nacional de Policia José Manuel Villarejo -un fix de l'Operació Catalunya- acusen el fiscal Grinda d'haver maniobrat -amb èxit- per aconseguir arxivar dos suposats delictes de pederàstia que l'afectaven a ell, directament. Peláez fins i tot ha aparegut obertament a un plató de televisió donant dades concretes d'investigacions de pornografia infantil que haurien anat a parar a l'ordinador del propi José Grinda.

 

Segons han publicat diversos mitjans de Madrid -amb línies editorials que van des de l'extrema dreta a l'esquerra- a José Grinda, el fiscal que investiga el Cas 3%, se'l considera un col·laborador del CNI i per aquesta causa hauria disposat d'un blindatge efectiu contra qualsevol investigació que pogués perjudicar-lo. Tot això passa, recordem-ho, a l'interior de la Fiscalia Anticorrupció.

 

Tot plegat un fangar des del qual, paradoxalment, s'intenta caracteritzar les institucions catalanes com un cau de corrupció a partir d'escenificacions com la d'aquest dijous al Parlament i el Palau de la Generalitat. L'Estat espanyol comença a semblar una simple extensió de les seves clavegueres.




Comentaris
lo pau del tarròs
L'Estat español està en estat de descomposició des des que Felip II va fixar la capital a Madrid. L'actual monarca, un altre Felip descencent d'aquell Felip que va donar nom a la comuna o cagadora és d'una alçada considerable i no deu notar la fortor. La prensa venuda al poder fa el que pot per tapar tota corrupció que no vingui de Catalunya i el poble tan content. L'esquerra sommiatruites es posa colonia barata per tapar la pudor prometen que ells tenen la solució: NO al referendum!
MFX
Sort que aviat votarem i deixarem enrere tota aquesta merda.
observant fredament ...
... merda i més merda, i merda sobre merda... aquest és el seu "estat de dret"
ANDREU SOLE I PLA
PROU DE SONRIURES MOSSEGUEM FORA LA GUARDIAL CIVIL DE CATALUNYA I TOTS EL TRIBUNALSFORA DE LA ESPANYA CORUPTA JUTGES I FISCALS FORA
Jordi Català Sobirà
L'estat caspanyol "només" existeix en tant que estructura al servei d'una casta de lladres dedicats als saqueig de les arques públiques; la podrimenta abraça tots els estaments de dalt a baix, començant per la monarquia, seguint pels polítics, la judicatura venuda al poder, la fiscalia, la policia, l'exèrcit, els ajuntaments (sobretot els governats pel PPSOE), les diputacions, les federacions esportives, etc. etc.
Luis2
... y encima de todo con mis impuestos le pago un buen sueldo o mas de uno... Colau para cuando piensas que ya habrás reformado a este pederasta? El único cambio posible es marchar. 1-O + SI!
Georgiana
Tantes persones per anar a buscar informació? i amb armes? i amb motxilles?. Per un "pendrive" que cap en una butxaca. Que hi duien a dins les motxilles? No ni havia prou amb un? Quin desbaratament de fons públics, la Guardia Civil deu tenir un gran presupost que no li vé d'un per pagar tants sous, o pot-ser poca feina.
Siscu
Ara ja sabem que una de les trames del Nit i Dia no era ficció.
Serà per la tapa
No sé la resta de Catalunya però Barcelona fa pudor. Vagis on vagis fa olor de urinari públic com a mínim.
Un lliri a cada ma
Baixa tantíssima merda, que les clavegueres ja no poden engollir-la, ja no donen més de si. Això s'ha convertit en un femer de proporcions estratofèriques. L'única possibilitat de regenarió és la independència i començar de cap i de nou.
federalista
hahaha indepres no nomes no fareu mai el referendum unilateral de M de indapandenchia, sino que ademes acabareu quasi tot el ramat indepre al menys els pastors a la gabia, a can brians on de darrere les reixes i amb una estelada dins del cul o fora com vulgau cridareu inda indapandenchia pel 2784 hahahahahqa
Susana Rodríguez-Vida
Com sempre, els del CNI molt de "hahaha" amb el seu "català" esperpèntic, però tots tenen cara de cul quan surten a les fotos. Per què serà?
N
4 mesos més tard de l'aparició de Pelaez a "el cascabel " fent declaracions contra Grinda, mort de càncer.... #pederastiagate

envia el comentari