Zero urnes, zero cues

"Aquesta vegada l'Estat no es pot permetre aquelles cues sobre la pista blava d'un poliesportiu de Gràcia que van convertir-se en el símbol del 9N"

"Si vostè posa una urna al menjador de casa seva i voten on aniran de vacances doncs és ben lliure de fer-ho", ha dit Enric Millo a Catalunya Ràdio... Poc a poc, subtilment, el discurs de l'Estat va derivant de la prohibició patriòtica i radical fins a la ridiculització del referèndum de l'U d'Octubre, amb acceptació implícita. El nou argumentari, recentment estrenat, diu que potser sí que hi haurà urnes, però què no serviran de res perquè no seran reconegudes des de l'Estat. En definitiva, una "mobilització social" amb diagnòstic d'ineficàcia compartit des del PP fins els comuns. Però la correcció del rumb arriba tard.

 

Perquè hi ha una diferència molt important. I és que aquesta vegada l'Estat no es pot permetre aquelles cues sobre la pista blava d'un poliesportiu de Gràcia que van convertir-se en el símbol del 9N. Mariano Rajoy, el seu govern i el règim en general tindrien problemes per sobreviure a una repetició d'aquesta fotografia. Certament, els polítics espanyols estan totalment blindats pel que fa a tota mena de comportaments indecorosos o delinqüencials, però no respecte al ridícul. I menys encara si es fa per culpa dels catalans. Així que aquesta vegada no els servirà el recurs del menyspreu; necessiten zero urnes i zero cues.

 

Madrid s'ha posat el llistó molt alt. Estúpidament alt. I això els fa més vulnerables, però també més perillosos.
Comentaris
Catalanosaurius Rex
Emulant una pel.lícula quin nom no recordo, l'ANC haria de vendre milers d'urnes, i hauriem d'anar a votar cadascú amb una urna. Fora divertit veure, l'1 d'octubre, els milers d'urnes passejant pels carrers dels pobles i ciutats de Catalunya. Quines requisaria la policia ? La meva ? La teva ? La del Pepet ? La de la Maria ?. Tot un espectacle ! Aviat seran ells que diran de posar les urnes per no fer més el ridícul. VOTAREM !
Pepone
Recordo als indecisos que la guardiola de les pensions s'ha acabat, i que l'estat espanyol ha hagut de demanar un crèdit per pagar-les. Què pensen fer els pensionistes el dia que l'estat espanyol no pugui pagar les pensions?
Jaume (Poble Sec)
A casa, el dia clau, anirem a on toca si o si, amb urnes o sense. Només depen de tots i cadascú de nosaltres.
Vosté sap alguna cosa
que els demés no sabem?
Jomateix
Així els va, acostumats a fer i desfer segons bufa el vent. I no només els blaus, recordeu que feien els de la rosa? Ah i ara cal sumar-hi els "naranjitus". Urnes? No !!! Què farem?
No Cal
Aquell dia els Sergei Bubka saltaràn el llistó.
DUI
Doncs hi haurà urnes, hi haurà cues, i guanyarà el Sí de forma aplastant. I llavors no hi haurà cap excusa perquè el Govern no faci una DUI immediatament, es prengui el control efectiu del territori, es faci saber al món el naixement de la nova República i als mercats internacionals que el deute espanyol és això, espanyol, i que Catalunya no en pagarà ni un cèntim. I ja s'entendran amb els seus creditors. Si la Troika no destitueix el govern Rajoy i hi posa un tecnòcrata, com va fer a Itàlia.
terrassenc
No hi han comentaris en cap article. Si el sistema està fora de servei, indiqueu-ho!
Tac
Això no pot ser.
JOSE
El Fernandez tiene las Urnas escondidas en su CLOACA ANTICONSTITUCIONAL ESPAÑA, CLOACAS DEL CRIMINAL RAJOY Y SU BANDA CRIMINAL DEL PP-FRANQUISMO Y COPE

envia el comentari