Ni "apoyaré", ni català a la intimitat

"Finalment, ha arribat la demostració empírica de l'equivalència política de la dreta i l'esquerra espanyoles pel que fa a Catalunya"

Els tres presidents espanyols vius -González, Aznar i Zapatero- han escenificat a Madrid un acord total sobre la negació dels drets polítics de la societat catalana. José María Aznar ha arribat a dir que té un 95 per cent de coincidència amb Felipe González i José Luis Rodríguez Zapatero -aquell que deien que era del Barça i va ser investit amb els vots d'ERC- diu que "la deriva de les forces independentistes és incomprensible, un viatge cap a enlloc". Tot plegat, tres personatges que van rebre el suport del catalanisme polític en ocasions decisives i que ara coincideixen a demanar repressió.

 

Aquests posicionaments públics indiquen, clarament, que cap dels tres estava realment disposat a reconèixer cap mena de singularitat política a Catalunya, per més que tots ells reclamessin els vots dels partits catalans per ser investits al Congrés dels Diputats. Van instal·lar-se a la Moncloa i van passar a gestionar l'Espanya de sempre, la que a ells els anava bé. Ni Felipe González, amb el seu vicepresident barceloní; ni José María Aznar, que parlava català a la intimitat; ni José Luis Rodríguez Zapatero, el de l'"apoyaré"... Cap d'ells és capaç d'expressar la més mínima comprensió intel·lectual cap al catalanisme que els va fer presidents.

 

Finalment, ha arribat la demostració empírica de l'equivalència política de la dreta i l'esquerra espanyoles pel que fa a Catalunya. "Si tu no hi vas, ells tornen", deia un famosíssim cartell del vell PSC zapaterista. Un bon eslògan que només seria realista per a l'U d'Octubre.

 

 
Comentaris
Maria
Quina colla de desgraciats. Aquests són els que donen lliçons als ciutadans? Au va! Home ja! Us estic pagant el iot d'estiu cada ant i me ne cansat i he dit prou... Us el pagueu vosaltres!
Catalanosaurius Rex
El Felipe González, el de "La Otan de Entrada No", eslogan dislèxic pensat per enganyar les masses analfabetes. L'Aznar, el que no sabia que a l'Irak no hi havien armes de destrucció massiva, però ens va ficar "un poquito" en una guerra ilegal i injusta que ens va costar la massacre dels trens a Madrid. I el Rodríguez Zapatero, el del No Estatut i la No Crisi, l'inici de la reforma laboral i la modificació exprés de la Constitució.
Els tres Reis Mags de Ponent
Gracies a ells, amb la seua gran saviesa, mestratge i generositat intel·lectual estem a menys de quatre mesos de la llibertat. Per tant una mica de respecte i agraïment per aquest triplet d'àngels de la guarda de la pau mundial.
Sam
Vivillus!!
Que ens torni els diners
Carles Viver Pi-Sunyer va ser designat al febrer de 2013 per presidir el Comissionat per a la Transició Nacional de Catalunya. Si la llei del referèndum, les LTJ i altres xorrades que surten a la llum són obra seva, diguem que és el perpetrador intel·lectual, doncs que el facin fora i ens torni els diners. Una bona reputació devorada i digerida pel prusés.
Anna Armendares
El mes corrupte, González, el mes fill de sa mare, Aznar i el mes tonto, Zapatero. Un trio patètic. Enlloc d`ajuntar-se per ajudar a Rajoy a fer una proposta mitjanament coherent que faci pensar que a Madrid hi ha politics, s`ajunten a fer unes declaracions miserables i vergonyoses. Aquest es el nivell de la politica espanyola.
epaña, del gal i del manicomio zp
2 criminals professionals i un tarat mental, es l'españa criminal i dement de sempre España, presons pels assassins i manicomis pel Zpedo, sino españa va directament a la merda pura i dura
Miserables i misèria
Gonaález = GAL, calç viva, iots i vida de luxe, tot molt socialista. Aznar = guerra al Mitjà Orient; les seves ànsies de grandesa, comparables a les de Hitler, van ocasionar una catàstrofe humanitària les conseqüències de la qual encara causen centenars de morts cada dia a l'Orient Mitjà. Rodríguez Zapatero = mentider compulsiu. Això és Espanya. Només ens pot aportar miserables i misèria. De debò us hi voleu quedar?????
ramonb3
tanta corrupció, tanta monarquia corrupte, intolerable. HEm de marxar. JAAAAAAAAAAAAA . REPUBLICA CATALANA. dignitat individual i col·lectiva.
COPE I LA SANTISSIMA TRINIDAD DE FRANQUISTES CRIIMINALS I PEDERASTES
La Santisima Trinidad de la España criminal, assassina, feixista, franquista i amb sotanes de la criminal COPE-13TV obispos pederastas de España. España es aixó, es Omella un espanyol pocavergonya que odia als catalans i que paga el macarronic-criminal Carlitos Herrera de sexo copero
Ramon
El govern Rodríguez va fer de tot, contra la consulta d'Arenys de Munt. Van enviar-nos-hi falangistes amb l'esperança que generessin incidents violents. Els sociates es van fotre perquè no n'hi va haver. Però a la vicepresidenta Fernández van servir-li per posar-nos dins un mateix sac extremista amb aquella fauna.
Doña Delirios Rajoy es legal?
Doña Delirios Rajoy, gallega i insultora de narcotraficants criminals amics seus, s'ha tornat loca per españa, o sigui per la seva GURTEL una maquina de cosir que fabrica bitllets per forrar lladres constitucionales del PP-COPE Doña Delirios Rajoy, ARRIBA ESPAÑA, ARRIBA CORINHA,
@ Doña Delirios Rajoy es legal ?
En Santiago de Compostela sabemos perfectamente que Rajoi es GAY, i dire mas Fraga le obligo a casarse si no LO HECHABA DEL PARTIDO, Este es el presidente de la España desgraciada, que no tiene cojones para deshacer el prblema de los catalanes. VAYA TODO UN INUTIL I UN SINVERGUENZA.
Un lliri a cada ma
S'ha oblidat de dir que el Zapatero i el cap de l'oposició al Parlament, el senyor Mas, van pactar, amb nocturnitat i traidoria, l'estatut que després va ser ribotat pel Guerra i, en acabat d'una campanya salvatge en contra per part del PP, el TC el va acabar de desfrossar.
J.M.
Fixeu-vos, a Espanya cada vegada es degenera més en el tema de presidents: Suárez, González, Aznar, Zapatero, Rajoy....cada vegada pitxor!!!! Podem pronosticar el següent president español? Més baix ja no poden caure!!!!
Narcís ( qualsevol adjectiu d'allò més pejoratiu d'aquesta patuleia es quedaria curta!)
-- En ' Felipillo ' n'és aquell que anava amb traje de pana .. sortint a piset .. i fotografiant-se davant el taulell de petitíssima cuina? -- L'Ansar n'és aquell que deia solucionar la bestial corrupció i degeneració del govern PSOE? -- En ZP n'és aquell que jugava a comprensiu, entenedor i ' legal ' economia de la qual n'era a la ' champions '? PD: el reguitzell d'ineptitud/ no aptes, ineficients/ ineficaços i inútils ensems amb bones peces d'allò més .. seria inacabable ( això és espanya!)!
El mite de l'Estatut de 2010. Es va retallar molt poc
L'Estatut té un preàmbul, 223 articles dins de 8 títols i quatre tipus de disposicions que incorporen 22 preceptes. L'Estatut del 2006 (Congrés Esp) conté correccions del de 2005 (Parlament Cat). Posteriorment el TC va considerar inconstitucionals la totalitat d'un article i 13 més parcialment. També que no eren inconstitucionals però calia interpretar-los d'acord amb els fonaments jurídics (FJ) que s'indicaven en cada cas, 9 articles, 14 més parcialment i 4 disposicions.
Jordi
Suposo que parlem dels tres EX-presidents. El quart encara està viu, que jo sàpiga, i desgovernant
Ramon
Un post ens recorda que Artur Mas va defensar el text estatutari del 2006, davant el govern espanyol. És cert, Sí que va fer-ho. És el que s'ha fet amb tots tres estatuts. Per lamentables raons òbvies, cap dels tres no s'ha pogut aplicar directament tal com havia sortit del Parlament. En aquell cas tenia més pecat, perquè el President espanyol, Zapatero, ho havia promès explícitament. Però això que els sociates menteixin i ens enganyin tampoc no significa cap singularitat. També és l'habitual.
Ramon
La novetat, la raresa, la singularitat del 2006, per tant, no fou la negociació en si mateixa sinó el curiosíssim fet que un dels que eren al costat espanyol de la taula, i el primer de tots a enarborar el ribot!, fos escollit immediatament després President de la Generalitat amb els vots de les esquerres sucursalistes i em volta pel cap que d'algun partit més. Allò sí que fou remarcable. Allò sí que fou quelcom sense precedent.
Josep M.
Felipe mister X dels GAL criminal, Aznar, el milhomes amb aires de grandesa, la seva gran feina; 200 morts a Madrid com a resposta a la seva bogeria i criminal per endegar una guerra a base de mentides, aquella guerra encara dura amb milers de morts fins ara. Zapatero, un sabata que va "veure" brotes verdes a la crisi quan aquesta només feia que començar. Tots tres més el de los "hilillos" del Prestige, veritable "Marca España" Fotem el camp ja d'una vegada.
Jordi Estelada
Caspanya =país de zombies i mòmies franquistes. QUIN HORROR DE PAÍS!!! Això per no parlar de la incultura de molta de la seva gent, del seu menyspreu pels que són diferents a ells i fan servir altres llengües, la seva prepotència i dogmatisme, etc. Què es pot esperar d'un país forjat en la Contrarreforma i la Inquisició, l'imperialisme i més tard el feixisme? Per sort, naltros no som d'eixe món (i més ens hagués valgut no haver-ne format part); portem 300 anys resistint a la castellanització.
catala progresista
efectivament fanatic jordi estelada nomes un fanatic tribal por posar-se aquest nick, tu i els 4 frikis fanatics adoctrinats a la madrassa burguesa indepre no sou de ningu mon, sou robots adoctrinats que matarieu, per la merda de doctrina, i amb la merda de cervell que teniu i que us dona el pastor lladre burgues a la madrassa,la resta de catalans som del mon hispanic i d'espanya de fa 5 segles, i amb orgulls de ser iberics i formar part del estat, els 4 fanatics sou 4 subnormals res mes.

envia el comentari