Gràcies, Deep Purple

"És de justícia l'agraïment de Carles Puigdemont, que els va adreçar un missatge d'afecte, en anglès, via Twitter"

Els Deep Purple no són un grup de rock, són una llegenda. Els principals components (Ian Paice, Roger Glover i Ian Gillan) voregen la setantena i no tenen res que demostrar, més enllà de l'evidència que encara són perfectament capaços d'oferir un concert extraordinari i de què, es faci al lloc del món que es faci, tindrà les entrades venudes. Per això és tan d'agrair que aquest dissabte, a Santa Coloma, tinguessin la deferència de regalar uns quants compasos d'Els Segadors que van impactar, d'entrada, al públic i, més tard, a tots els mitjans de comunicació, inclosos els de Madrid.

 

Ho van fer perquè van voler. No hi guanyaven res, menys encara quan el següent concert de la gira els portava a Madrid. O sigui que és de justícia l'agraiment de Carles Puigdemont, que els va adreçar un missatge d'afecte, en anglès, via Twitter. Bons reflexos, per cert.

 

Ha plogut molt des d'aquells primers "bona nit Barcelona" de Bruce Sprengsteen, que sorprenien al públic barceloní, acostumat fins aleshores a salutacions en castellà i referències toreres. Aquest cap de setmana els Deep Purple, grans entre els grans, van fer un gest que ens fa un país normal. Gràcies, Deep Purple, pel que sou i perquè hi sou.
Comentaris
cansat
Quants anys fa que dura aquest debat?
Arnau Sabastida
Ja els veig avenir acusant la Gene d'haver pagat aquest grup per tocar els Segadors. Hahahahahahahaha, patètics més que patètics el Flabiol, el MilloPillo, l'IZ, l'Arrimanyes i restants personatges dependentistes.
Ramon
El gest és tant d'agrair, que es mereixien una lloança. Després de donar-hi voltes i més voltes, per fi n'he pensat en una: van ser millors que Judes Priest!
Los Deep Purple son unos pelotillas
Donde van se hacen los simpáticos. Hace unos días en el Bilbao Exhibition Centre de Barakaldo el grupo se animó a interpretar el himno del Athletic de Bilbao para regocijo de los presentes. O sea que los Deep Purple igual se creen que Els Segadors es el himno del Barcelona. No hay que dar tanta importancia a estas cosas.
caesar
el T.C. se reune de urgencia para inhabilitarlos ....
Per cansat
No és cap debat , és una lluita , i fà 303 anys que hi dura . Només finirà quan siguem independents. Si la lluita et fatiga , descansa. És el que fa qualsevol mesell.
Josep
Ara surten els de sempre que es queixen de que varen tocar uns acords de l'Himne Nacional de Catalunya. Fan pena ! Els hagués agradat més l'himne d'españa, que per cert no té lletra, o si, però com que és de caire feixista l'amaguen i l' han canviat per unes estrofes que canten : lala,lala,lala ,que fan petar de riure. Son patètics !
Narcís ( que amb nostres diners hagim de mantenir mitjans espanyols que falsegen constantment la realitat .. n'és el súmmun !) ( verament aquest estat és vomitiu .. com enganyen sa gent , sa gent espanyola, i se'n diuen espanyols!)
Defendre la veritat, el bé i el dret, dret natural del poble català a ca pròpia , ço és, nació que defensa la llibertat d'un botxí catalanòfob fora mida .. verament els honora! PD: país veí amagat sota mot geogràfic físic peninsular vagi's-e a fúmer , a mentir i a robar on vulgui ( sens dubte a Catalunya s'ha acabat !)!
Els nord-americans
tenen molt més clar que els espanyols que la Independència de Catalunya arribarà!
Pepo
Hi va haver un boig unionista que va respondre a la piulada del President amb una frase definitiva ... "no tevan a entender en catalán" ... o portava un parell de tripis o mostrava el nivell de la mitjana unionista.
Fat Boy
Al Pelotillas, potser si que es creuen aixo pero no els passa com al Bush que creu que la Republica d'Espanya es a Sudamerica... quan es a l'Africa!.
No
No costa gens ser millors que els Judas Priest. Davant uns gegants com els Purple, fins i tot vells i delmats, la música insignificant dels Priest apareix com el que és:pur "mercadillo".
PEp
Tinc entes que es un gest que solen tenir els del grup, que quan van a un lloc a tocar es solen interesar per la cultura i per si tenen algún imne, i l'interpreten a la seva manera. SEgons tinc entés a Mallorca tocaren un tros de la Balanguera

envia el comentari