Contra el procés, guàrdies civils

"Inhabilitar càrrecs electes i intimidar funcionaris és l'últim recurs dels que no disposen d'arguments polítics, econòmics o, fins i tot, ètics"

No han entès l'editorial del New York Times. No només ha de quedar clar que a Madrid els convé que Catalunya es quedi dins del seu estat -cosa que és més que evident i ningú no en dubta- sinó que, sobretot, per aconseguir desactivar l'independentisme els catalans haurien d'entendre, majoritàriament, que a ells també els interessa continuar formant part d'Espanya. Perquè si l'Estat es limita a ser una llarga filera de jutjats i de casernes de la Guàrdia Civil, la independència és una pura qüestió de temps.

 

Inhabilitar càrrecs electes i intimidar funcionaris és l'últim recurs dels que no disposen d'arguments polítics, econòmics o, fins i tot, ètics. Interrogar treballadors públics a l'interior d'una caserna de la Guàrdia Civil pot generar/generalitzar una certa por en un determinat àmbit professional, de la mateixa manera que acovardir empreses que fabriquen urnes pot dificultar-ne l'adquisició. Però cap d'aquestes accions no aconsegueix la més mínima adhesió al projecte espanyol. I no hi haurà caserna que pugui contenir la voluntat de milions de persones.

 

Vèncer abans que convèncer és propi d'una època en què l'Estat no tenia límits i podia omplir de cadàvers els revolts dels camins i les tàpies dels cementaris. Però ara no tenen tanta por a l'abast i el compte enrere ja ha començat.
Comentaris
terrassenc
La campanya de la por pot estar bé per el que viu fora i no li pot passar factura, però per els que viuen aquí, ara, ja no ho tenen tant fàcil. Tots tenim memòria i el papus de la violència franquista el va matar Europa i la democràcia, A madrid, sembla encara no se'n han adonat, millor per nosaltres.
Carles Viñals Casado
I si a més s'hi troben amb polítics, alcaldes, funcionaris i ciutadans que, farts de la fatxenderia d'aquesta banda de delinqüents neofeixistes es neguen a contestar qualsevol pregunta relacionada amb el procés d'alliberament català, haurem passat d'una vegada per totes de les paraules a l'acció. No col.laborem ni un minut més amb aquest estat enemic dels catalans i de la seva llibertat. Contra el feixisme i per Catalunya, Catalans: INSUBMISSIÓ. !!
Si.....contra el Proces, guardia civil...
Contra la repressió antidemocràtica....Civils en guardia, i cap por, darrere un uniforma, hi ha un esser humà, que te lo mateix que podem tenir nosaltres.
Si que ho han entès
Perque els espanyols (el problema el tenim amb el poble espanyol, el seu estat sols és una representació) mai han tingut intenció de convencer els catalans. Per a ells mantenir l'status quo és ja una victòria. Volen que siguem la seva propietat a la força.
CATALA
ESPAÑA = DICTADURA ENCOBERTA = FAXISTES
bastó i pastanaga
Contra el procés, Guàrdia Civil fent de bastó i l'esquerra unionista de CSQP-PSC fent de pastanaga? No tenen llums per adonar-se que CSQP-PSC no ofereixen cap projecte factible d'encaix, només esperar fins que el setge a la cultura catalana aconsegueixi que no quedi cap català.
@ CATALA
JA TEHE DIT QUE QUEDES CURT CHICOT, Pero reconec que si es podes dir tot el que voldria, no tindria prou espai per expreser l'odi que sento per España. ( per els del P.P. i companya, puntualitzo )
terrassenc
Una altra forma de violència, meyns obvia però iguialemnt despreciable, és promoure el discurs de l'odi per falsos independentistes/catalanistes. Cal denunciar-ho.
carles
Adeu Espanya...ja tardem!
Narcís ( aquest estat n'és a mig camí entre la Inquisició i el desenvolupament!)
Això és espanya sinó seria una potència : quatre estacions climatològiques .. 4.000 quilòmetres de costa .. pesca .. agricultura .. ramaderia .. industria .. . . . . . però mai ho serà i, sens dubte , Catalunya ( esperem resta de nació / PPCC ) no es deixarà arrossegar per aquest estat, estat violador, anihilador i espoliador !)! PD: espanya són ells, i no se n'amaguen .. la hi quedin i deixin de delinquir, deixin de delinquï'ns-e!
Ramon
"Feixista", "fatxa", "faixiste". Ara "faxista". N'hi ha que es pensen que canviant-ne l'ortografia deixa de ser estupidesa.
...intimidar funcionaris és l'últim recurs dels que no disposen d'arguments polítics...
Lluis Llach: "En el moment que tinguem la llei de transitorietat jurídica, allò obligarà tots els funcionaris que treballen i viuen a Catalunya. El que no la compleixi, serà sancionat" [....] "s’ho hauran de pensar molt bé ( abans d'incomplir la norma). No dic que sigui fàcil, al revés, molts d’ells patiran".
FRANCO-OMELLA, la dictadura militar
Rajoy-Omella quan vindreu amb els tancs a matar als catalans que no volem esser espanyols por la GRACIA DEL CRIMINAL DIOS DE FRANCO, DEL RAJOY I DEL OMELLA, cardenal de la banda terrorista de la COPE-13TV? PAPA DE ROMA col.laborador de la banda terrorista de la COPE ETERNAMENT ESGLESIA CATOLICA, COM AL 1936, AMB EL FRANCO i usant les esglesies com arsenals del golpistes-anticonstitucionals i assassins

envia el comentari