Ros, l'heroi de 13TV

"La caverna mediàtica porta temps buscant una base social a l'unionisme i Ros sembla entestat a proporcionar-la-hi. Ni que sigui des del saló de plens i amb la boca petita"

Tota l'autonomia que intenta guanyar Pedro Sánchez respecte al PP en matèria social la perd el PSC en l'àmbit nacional. A Catalunya, els alcaldes socialistes estan sotmesos a una pressió brutal perquè col·laborin en la lluita contra el referèndum de l'U d'Octubre, una batalla que encapçalen Mariano Rajoy i el Tribunal Constitucional que, certament, amenaça amb deixar sense oxígen els molt soferts comandaments territorials del PSC.

 

Per això l'excatalanista Àngel Ros ha passat a ser l'heroi de 13TV, un canal en el qual els tertualins destaquen -dia sí, dia també- la "valentia" de l'alcalde de Lleida que, segons ells, s'ha atrevit a oposar-se, públicament, a l'hegemonia independentista. La caverna mediàtica porta temps buscant una base social a l'unionisme i Ros sembla entestat a proporcionar-la. Ni que sigui des del saló de plens i amb la boca petita.

 

L'unionisme català ha aconseguit una certa rendibilitat electoral -minoritària, però vistosa- tot i que no és capaç de treure una quantitat significativa de manifestants al carrer. Per això aquesta feina d'oposició a l'independentisme majoritari es fa des de les institucions. Tant se val el Tribunal Constitucional com l'Ajuntament de Lleida, la qüestió és trobar personatges sense escrúpols polítics que actuïn en contra dels ciutadans d'aquest país. I Ros ni tan sols s'ho cobra car.

 

 
Comentaris
Puaj. Traïdor. No li deu sonar allò del plat de llenties ni les trenta monedes. El pagarà Roma? Està segur?
tics autoritas
Els ajuntaments donen subvencions i cedeixen espais fins i tot per una exposició del colibrí tricolor amb bec ganxut en l'època de zel. Què s'han cregut els Balmon, Parlón i Ros per negar els espais a convilatans que es compten per milers encara que no tinguin la majoria del consistori quan la Generalitat que som tots els ho demana?
Ramon
El millor que pot esperar Àngel Ros de com la Història de Catalunya el recordi, és que no el recordi.
Pitxolí
Subtítol: «La caverna [...] porta temps buscant una base social a l'unionisme i Ros sembla entestat a proporcionar-se-la.» «Proporcionar-se-la», en català, vol dir proporcionar-la a si mateix. La manera correcta és «...entestat a proporcionar-la-hi» (la: «una base social a l'unionisme»; hi: « [a] la caverna mediàtica»)
pronoms febles
"Proporcionar-se-la" sona terriblement catanyol.
Ciudadanos el tenen agafat pels collons, i ja sabeu lo falsos i inventors de problemes que son.
¿ NO ES PÒT FER UNA MOCIO DE SENSURA ?
¡ ¡ LLEIDATANS ! ! ¿ No teniu vergonya de que us mandi un renegat catala, comb el vostre alcalde ? ¿ Que espereu per demostrar que CATALUNYA vol l'independencia, i els ciutadans de Lleida tambe la voleu, en contra de aquet SOCIALISTE RENEGAT I BOTIFLER QUE TENIU A LA ALCALDIA ? ¡ ¡ ¡ ROS, NO TENS VERGONYA ?
Ramon
Entenc que hi poden haver raons per les quals un català no acabi de decidir-se per la independència -tot i que quan la tinguem se'n farà creus d'haver-ne tingut dubtes-, però posar-li el cul a Colono's en relació amb la llengua de Catalunya, això senzillament fa perbocar.
Idroj
Madrit no paga traitors.
Josep
Molt bon article Sr.Cot ! D'una forma clara i concreta fa la descrpció del personatge Sr. Ros i de la seva actitud que provoca rebuig, pena i vergonya aliena. El més penós es que tenim molts Sr.Ros a les nostres contrades.
Les rates nostrades
A mi em fa molta pena el Ros aquest. Com el Millo, i l'ICeta... Què han d'arribar a fer per viure com a reis!!! Quina manera de prostutuir-se i de degradar-se!!!! Vendre sa mare i el país, per ves a saber què. Però, tal faràs, tal trobaràs. Tot té un final.
Vigia
Voleu un "home de principis": Àngel Ros. Era el màxim catalanista del PSC fins que li van donar la presidència perquè no fes una escissió. Era un gran demòcrata fins que va caldre donar suport a la retirada de plaques franquistes.
Esteve Guàrdia Mas
Ni és àngel, ni és ros... senzillament un traïdor a la pàtria catalana.
Ros: alcalde de Lérida desde enero de 2004
Elegido una y otra vez democráticamente. Algo habrá hecho bien por la ciudad. El PSC ha gobernado Lérida con éxito desde 1979. Sólo en el período 1987-1989 goberno CiU que, por su pésima gestión, fue sustituida prontamente por el PSC. Y así hasta hoy. Como dicen los castizos: a cascarla a Parla, secesionistas.
JM
Ros, absolutament més despreciable que els Pujol.
Jocana
Lleida té el que han votat els seus ciutadans que no han pensat amb les conseqüències de a qui votaven, quina llàstima! A veure si a partir d'ara n'aprenen una mica!
gat
Pel chaquetero Ros la seva patria és la butxaca i per omplir-la està disposat vendre el que sigui i la seva anima i la seva mare i el futur dels seus fills i nets.
Jordi
Fa ben pocs dies que vàrem saber que l'ex-alcalde de Sabadell, l'inefable senyor Bustos, havia rebut propostes poc decents per fer d'espieta de la Sra Forcadell i família, amb la intenció de trobar-li draps bruts. A canvi, es rebaixava la pressió sobre els seus temes personals. No podria ser que el Sr Ros... Vaja, segur que no, segur que tot ho fa per convenciment, oi?
Ramon
Un post anterior afirma que Ros és "més despreciable" que "els Pujol". Entenc que "els Pujol" es refereix als fills de Jordi Pujol i que ho diu fent miserable seguidisme de l'Operació Catalunya. Entenc per tant que no inclou Jordi Pujol dins "els Pujol". Perquè en cas contrari, és a dir, afirmar que Àngel Ros és més despreciable que Jordi Pujol, seria ridícul de tan obvi. Tipus com dir que Carmen de Mayrena és més lletja que Alicia Keys. Home, sí, és clar, gràcies per descobrir-nos-ho!
Ramon
Dir que Àngel Ros és més despreciable que Jordi Pujol ve a ser com dir que Jack l'Esbudellador fou més criminal que Pilarín Bayès.
BS
àngel ros es una rata de claveguera, al mateix nivell que l´execrable homenet millu
Fidriko
No dubto de les conviccions socialistes (al partit des de 1979) ni del seu oportunisme polític. Té un currículum professional i altre desenvolupat en diverses administracions que ja voldria jo en alguns ministres i consellers. Les conviccions són lloables però l’oportunisme, no. En la batussa i desfeta del PSE de Pere Navarro, el 2014, va lliurar el seu darrer alè catalanista i, amb Izeta al cap, l’ha enterrat. Per a la reencarnació política Ros precisa del suport i dels tics de C’s i del PP.
francesc de sants
l'alcalde de lleida ens ha demostrat qu'es un botifler i un cara dura al seu pais, pro l'historia ja el jutjara.
Sixtus
Sóc de Lleida, i estic aprenent a admirar al Sr Ros. Tot i que sigui des del epicentre del independentisme més visceral, no ha de resultar agradable llegir aquestes grolleries pel fet de mantenir una opinió diferent de la dels qui manen a Cataluya., I perseverar en el compliment de la llei. Bravo, Àngel, fins i tot aquí alguns ens atrevim a dir el que pensem.
Eusebi
Visca la llibertat de cadascú dels ciutadans d'aquests terra pensin el que pensin i sigui el sigui el se vot. Ros endavant amb els teus criteris, com subjecte polític lliure, tens tota la llibertat per portarlos a la pràctica. Te nassos, Sr. Cot, parlar de caverna mediàtica, s'ha vist vostè al mirall?
xup
per aquest Sr te criteri? o segons bufa el vent va fent e Sr Sixtus? Caligula tambe era un bon gobernant, l,unic que no escoltaba el poble, per cer habiam si dintre de poc tindra que fer de temporer
ons
Ros es veu que amaga quota de brutícies, no ho sé, valdria la pena investigar-ho, que darrere del perdó o prescripció de multes potser hi continuen altres hilillos de plastilina. Res és per què si, ni casual, ni insòlit.
ROS-OMELLA, el franquisme de sotanes d'españa
L'amistat del nazional.socialista Ros, amb el franquista Cardenal Omella Jefe Nazional de 13TV es coneguda per tothom. OMELLA-ROS son la parella de feixistes i franquistes que faran tot el que puguin contra els catalans
Narcís ( els catalans necessitem una pàtria i, a més, la tenim .. fos només per supervivència de nostra afinitat comunitària/ col·lectiva al llarg de segles, tot plegat, nació!)
Ras i curt: 1. aquest tipus té mare i/ o pare catalans ( encara que poguessin ser franquistes!) .. i tant se li'n dóna tot el que ens fa i tot el que ens llança país veí pel sol fet de catalans? i 2. per què no se'n va a viure a sa espanya com ciutadà anònim a veure si troba treball mínimament decent que no d'esclau àdhuc a veure si el troba a institucions públiques! PD: que senzill anar d'espanyol, quan no t'esquitxa per català al ser a ca nostra àdhuc fent-ne ' negoci polític ' via vots ..!
Sixtus
Narcís, jo en cinc generacions que controlo, no tinc cap cognom que no sigui estrictament català. I estic orgullós de ser català. Però no hi veig per enlloc la necessitat de trossejar encara més la humanitat.
Narcís no siguis tontet
Ros ja viu a Espanya. Viu a Lleida.
Ramonet
Salvador,fas servir el tò exacte que es mereixen els cara-girats:conyeta perquè només mereixen el ridícul.Com en el teu article al Punt Avui sobre els regidors fatxes roba-estelades del Pp.
ILUSIO
ROS SI TE FA FALTE QUELCOM,FAS UNA TRUCADA AL VIRREY I HO TINDRAS RAPID,TOTS DOS DEFENSEU LO MATEIX. UNA GRANDE LIBRE

envia el comentari