Bon Nadal!

"El bon Nadal s'emociona quan escolta la Marxa Reial, porta polseretes amb la bandera bicolor i segueix, escrupolosament, totes les convencions del règim, entre les quals hi ha expressar un rotund fervor monàrquic"

El discurs de Pep Guardiola ha fet més forat del que semblava. L'entrenador del Manchester City no tenia res a guanyar donant suport al referèndum i menys encara denunciant, davant dotzenes de càmeres, l'autoritarisme de l'Estat espanyol. És més, amb tota probabilitat tenia previst que tastaria aquest autoritarisme just en acabar el discurs. I així ha estat, perquè tot Madrid li ha caigut al damunt. L'odi contra el mal Guardiola s'ha fet usual, ordinari, banal...

 

La reacció contra Pep Guardiola ha estat primària, brutal. I, per contrastar-la, han trobat el revers positiu en Rafael Nadal que, el mateix diumenge, conqueria ni més ni menys que el desè Roland Garros de la seva carrera. El bon Nadal s'emociona quan escolta la Marxa Reial, porta braçalets amb la bandera bicolor i segueix, escrupolosament, totes les convencions del règim, entre les quals hi ha la d'expressar un rotund fervor monàrquic. Tant és així que l'agrupació local de Ciutadans a Manacor, desbordats per tant de patriotisme constitucional, no han volgut esperar a que el bon Nadal abandoni aquesta vall de llàgrimes per proposar que se li dediqui un carrer. Què dic un carrer, una avinguda! Per alguna cosa el bon Nadal és una imatge icònica de l'Ibex-35.

 

No hi fa res que a l'hispanomallorquí se li oblidés tributar per 56 milions d'euros. Hisenda en va tenir prou passant-li una factura per la diferència; no com a Lionel Messi, que va rebre un paper semblant -per menys diners que Rafael Nadal- però, a més, es va empassar una condemna de 21 mesos de presó. "¡Amos Rafa!", que diuen els constitucionals.

 
Comentaris
Favors que no es paguen amb diners, o com no trobar un cap de cavall al teu llit
Francesca Guardiola i Sala (germana d'en Pep) ha estat membre del Consell d’Administració d’ACC1Ó, en representació de la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, durant els anys 2013 fins al 2015. Entre els anys 2006 i 2011 va ser cap de Relacions Institucionals del Parlament de Catalunya. L'abril de 2017 fou nomenada delegada de la Generalitat de Catalunya als Països Nòrdics. Més clar, aigua.
Inadaptado
Hola Cot. Los amigos qataríes de Guardiola le envían saludos eh campeón?. Pero como Qatar es un estado democrático de primera línea, pues supongo que tampoco pasa nada. Entre demócratas va la cosa. Y España, un país autoritaria, sin duda!
Eloi
Para "inadaptado": Si lo de Guardiola escuece, "a jo..... y agua....". O ponte crema para que no escueza tanto.
TODOS LOS DEL PP SON LADRONES como la constitucion del 78 de Franco manda
No todos somos iguales para Hacienda: la diferencia entre Nadal y Messi Para Hacienda, no todos somos iguales. La tensión ha crecido en las redes sociales ante la designación de Rafa Nadal como abanderado español en los Juegos Olímpicos de Río. Diversos usuarios han recordado un artículo de El País fechado en 2012, donde se aseguraba que Agencia Tributaria obligó al tenista a cambiar el que fue el domicilio de su entramado societario durante seis años, situado en San Sebastián (País Vasco).
2017
La merda si la remenem fot una pudor que tomba de tos, el bastó de Guardiola ha remenat tota la merda i fins ací arriben els esquitxos.
Ramon
Rodó.
Gorg
Amb arguments com els d'aquests matats unionistes es demostra la desesperació dels caspanyols.
andreu sole i pla
aquets feixistas s´aburreisen llegint la premsa de seu cor pura escombreria y venen al MON DIARI PER VEURE EL QUE UN DIARI LLIURE I DEMOCRATIC QUE ELS MOQUI LA YAYA
Narcís ( n'és un reguitzell inacabable des de la jefatura de l'estat fins els manaies politicastres de torn .. tots plegats, com no, ejpanyols/ espanyolers/ espanyolíssims!)
Quan país veí/ espanya ha estat un estat digne?: -- què va passar amb Botin i .. homenatjat quan morí! -- què va passar amb Nadal i milions 15 vegades més que Messi i .. abanderat a les olimpíades? -- què va passar amb aquell parell de ' cuéntame que pasó ' i .. seguien a tv? -- què va passar amb . . . . . . . . . . tots aquells de la llista Falciani i no sabem qui eren? -- què va passar amb càrrecs polítics o familiars directes i .. molts encara amb funcions? -- què va passar amb . . . . .
QUATAR
Hola inadaptat. Els amics catarins de Raul Gonzalez blanco també envien salutacions. Però com Catar no és un estat democràtic doncs...nah , tant se val , ja hi estem acostumats . A més el rei emèrit , el papà del estaquirot , diu que són germans . I amb el demòcrata del Marroc també ...ah i amb el de l'Aràbia Saudí , també. Entre demòcrates va la cosa. Y Espanya?? Espanya és una democràcia consolidada, tant, que al cap de tres anys de la Constitució ja hi havia un cop d'estat.
Jordi
Els trolls estan nerviosos... anem bé. Un dia menys.
ui, ui, ui....q potser tot és teatre
..crec que el Nadal els hi ha sortit "rana"....molt i "mucho" espanyol però dur un rellotge (carissim) amb la senyera i unes estrelletes blanques amb el fons blau, regal de la seva xicota de tota la vida, la qual és sobiranista....ves per on.
TT
a mi el vamosrafa i tot el que representa per a la garruleria mesetaria em fot vomitar
Milcíades
ja varem veure la foto del caçador d'elefants paralítics amb el tenista donant-li la mà i fent-se pipí a sobre d'agraïment, si mes no aquestes fotos resten per a l'historial, per tant ell i els que "l'aconsellen" ja s'ho trobaran
Ricard
Els meus respectes al millor esportista espanyol de tots els temps. Dit això el comentari del "inadaptado" (com li escau el nick!) exemplifica la nul·la autocrítica que tenen els que tenen aquest sentiment tan cavernari contra qualsevol persona que es manifesti pro sobiranista. Si ets sobiranista i pagues una factura en mà... zasca!! Però aquests ultrapatriotes i qui els representa, cas Nadal i Cristiano, poden fer els que els doni la Reial gana amb la seva tributació mentre d'altres.. doblegada
Ramon
Perdona, Ricard, però el millor esportista espanyol de tots els temps és Messi.

envia el comentari