No hi ha regles

"Apareixeran dossiers nous i cauran condemnes estratègicament col·locades els dies clau"

No hi ha regles. L'Estat ha decidit pitjar a fons l'accelerador per aconseguir demostrar -a la seva opinió pública, però també a Europa- que és capaç d'impedir que el Govern català posi les urnes a l'abast dels ciutadans. I que pot fer-ho sense haver de passar per les incomodíssimes fotografies de policies armats coaccionant les meses electorals i, si és possible, sense recórrer a mesures excepcionals, com la suspensió -ni que sigui parcial- de les institucions catalanes.

 

Per aconseguir-ho, les clavegueres funcionaran al màxim. Els serveis d'intel·ligència espanyols fa temps que collen, amb la vella eina del xantatge, qualsevol que pensin que pot aportar informació sensible contra els líders del procés català. Apareixeran dossiers nous i cauran condemnes estratègicament col·locades els dies clau. Els mitjans de comunicació de Madrid justificaran, dia a dia, les accions de l'Estat i mantindran el convenciment de l'opinió pública espanyola en què les conseqüències de qualsevol crisi només afectaran, quirúrgicament, als catalans.

 

I una novetat. La Fiscalia ja s'ha posat al costat de la reclamació de Societat Civil Catalana perquè Artur Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs acabin responent amb el seu patrimoni personal per haver organitzat el 9N, una acció que podria extendre's als funcionaris. L'estratègia no és nova, ja han confiscat diners a l'ANC i Òmnium i ara, simplement, es tractaria d'amenaçar també a les persones.

 

Tot això cal tenir-ho clar i denunciar-ho. En especial perquè, en paral·lel, continuarà activa la campanya que exigirà una polidesa exquisida a les institucions catalanes per a cada moviment en direcció al referèndum. No hi ha regles.
Comentaris
Ramonet
Qui no voti independència votarà atado y bien atado,a l'estil més castís...
i qué podrem fer?
Si "España está por encima de la verdad" (Felipe González) i "des de les clavegueres també es defensa l'estat" (Felipe González), si hi ha una polícia política creada per Fernández Dias-Jorge Moragas disposades a fabricar dossiers que la premsa madrilenya no tindrà escrupols en publicar i una fiscalía que aprofitará aquests fals dosssiers per ordenar registres i que la GC practiquen detencions? No podem fer res mes que seguir endavant i sortir a votar passi el que passi facin el que facin.
terrassenc
A l'hora de repartir actius i passius ja s'ho trobaran.
COMISSIÓ DE VENÈCIA... ELS UNIONISTES NO S'EN ASSABENTEN!
Qui es nega de manera recalcitrant a atendre la recomanació de la Comissió de Venècia de negociar el referèndum d'autodeterminació és el govern espanyol, capsigranys! El govern català porta (i continúa) demanant negociar-lo des d'el primer dia! Per la qual cosa, si el retrògrad govern espanyol continúa tancat en banda, com ja ha quedat palès a ulls del món, la via unilateral esdevé més que expedita i justificada: és obligada (en compliment del mandat del poble català)!
A nadie se le puede obligar a compartir un proyecto que no comparte
Los catalanes mayoritariamente ya no comparten proyecto con el reaccionario estado monárquico español heredado del franquismo. Su proyecto es otro, mucho más dinámico y esperanzador: proclamar una República catalana democrática y social avanzada, sin someterse al permiso del retrògrado y regresivo estado monárquico español (que, como era de esperar, lo prohibe, de acuerdo con sus rancio abolengo franquista).
Aurembiaix d'Urgell
Els editorials d’avui de La Vanguardia i El País son una mostra de acceptació de la realitat, de resignació. Finalment també li donen la culpa de la situació a Rajoy . Es la demostració de que ja no queden més palanques indignes per activar. Res ha servit per desinflar el soufle i aturar el referendum. Els editorials son la manera espanyola de dir "venga va", vamos a hablar. Si no hi ha tancs, ja hem guanyat.
XX
Si tot això acaba sense independència, hi haurà milers d'exiliats. Jo, un d'ells. Ja no vull més manifestacions "festives". Si volem democràcia i alliberar-nos del jou feixista, haurem de sortir a aturar l'economia i aguantar. Que els surti cara a ells també la seva tirania.
Narcís ( aquest estat mai per mai serà polític ni democràtic ni pro DDHH ni . . . . que sí fals/ farsant, fatxender i delinqüent!) ( el mardid n’és bon paradigma del modus de ser o consecució de trofeus ..tot sigui per vanar-se’n de llur museu aprofitant-se’n del desconeixement visitant!)
El sant i senya d'aquest estat n'és obvi ser el ' brut joc ' .. exemples a dojo ( l'estat de dret per aquests tipus n'és ' jo sóc l'estat ' i faig allò que em surt dels nassos així ' penalitzar drets i llibertats ' de sa mateixa constitució! )! PD: i de sos mitjans .. què cal dir que no sapiguem ( són d'una vergonya d'altri .. d'una manca de mínima intel·ligència i bona consciència que clama al cel!)!
Lord Nelson
Són patètics. Ja poden difondre calúmnies i atacat Mas, Trias, Pujol o Gibraltar, que no els està servint de res. Bé sí, per a que creixin els indepes i el Pais, La Vanguardia i El Periódico perdin vendes a tot drap. El Titanic espanyol s'enfonsa i ells vinga insistir a fotre galletades d'aigua. Vamos Robledales, con más cojones. Sí mi sargento, hago lo que puedo. Adéu Espanya, glu glu glu.
pep
Una gran veritat, si us plau envieu una copia a a ERC, can Tarda i can Junqueras. Depas tambe al PDcat amb especial enfasis a la tonteta Pascal.
Catalunya primer. Ells sí que tenen merda!
Per molta merda que ens aboqui l'estat espanyol, el més podrit d'occident, tot s'ha de dir, per a mi Catalunya sempre serà el primer. Ni cas al que digui l'enemic. La porqueria autòctona, que n'hi ha, és cosa dels catalans, no pas de cap país estranger.
Premsa col·laboracionista
Jo fa mesos que no llegeixo la premsa espanyola editada a Catalunya. Ni al bar, que és de franc. Ja en tinc prou amb les mentides fabricades a Madrid.
1410
Per a un espanyol dictador un referèndum d'autodeterminació és un cop d'estat i un cop d'estat és una guerra i un decret (segle XVIII), un "pronunciamiento" (segle XIX), un alzamiento (segle XX).o l'imperi de la llei constitucional (segle XXI).
Hi ha regles i por
El secessionisme s'ha posat a tremolar, transversalment, amb Gordó. Tots d'acord en sacrificar-lo. Cap presumpció d'innocència. Què hi ha darrere?. Aquest article tracta de Gordó i de Mas no del govern central.
A
A pep: ets el mateix f de p qie es va alegrar de la mort de desenes d'immigrants al Mediterrani, inclosos nens? O dic perquè t'hi assembles, per imbecilitat profunda. Les clavegueres s'han inventat moltes coses (Trias, Mas...). Amb em Gordó només han hagut d'aprofitar els actes il.legals d'aquest autonomista.
federalista
n hiha un indepre fanatizat fins la nausea que diu que sino n'hi ha indapandenchia se exiliara aleluya pero ben lluny,tu i els fanatics indepres minoritaris com tu , al pacific sud propose que busqueu una illa deserta, nova catalonia al mig de pacific sud, ah i no torneu mai mes sisplau deu meu quina alegria.
IONA
HEM D'ESTAR TOTALMENT IMPERMEABILITZAT DE TOT EL QUE PUGUI CAURA A SOBRE I A DAMUNT DE QUALSEVOL DELS NOSTRES POLITICS I PER FAVOR NO FER EL JOC NI ALS UNIONISTES NI AL GEVERN DE MADRID.
Anton
Aquest moment que vivim es històric x Catalunya no perdem el temps en que diuen els espanyols i tinguem cura de fer bé la feina a casa nostra, si els catalans volem i creiem, la victòria serà nostra.

envia el comentari