Al galliner

"Demano que no es doni temps a Gordó d’anar al grup mixt pel seu propi peu, i que sigui Junts pel Sí qui l’expulsi del seu grup parlamentari i l’enviï al galliner"

De tots els mantres sobre el procés posats en circulació pel tertulianisme unionista, potser el més ridícul és el de “cortina de fum per tapar la corrupció amb la bandera”. Els fets han demostrat exactament el contrari i parlen per ells mateixos: no hauríem descobert la fossa sèptica sobre la que es va aixecar l’edifici autonòmic si no hagués estat pel procés. En la seva obsessió per aturar l’independentisme fent aflorar la merda acumulada per la família Pujol i la Convergència autonomista, l’estat ha acabat fent-nos un favor a tots els catalans i, en el mateix acte, s’ha fet l’harakiri a Catalunya, perquè amb els seus mètodes de guerra bruta sense escrúpols ens ha permès entendre que, de tota la merda acumulada en la latrina autonòmica, la més pudenta és la seva.

 

Quan s’ho mirin amb perspectiva, els mateixos convergents valoraran aquesta etapa com a purificadora. Ells solets no haurien aixecat mai la catifa dels Pujol i de les corrupcions associades. En canvi, ara saben tot el que no han de fer mai més per tornar a ser el partit fort que volen ser i que el país necessita. Convergència té en el seu balanç coses molt bones, però si vol que la gent predisposada a recordar-les les torni a recordar, ha de fer net del tot. Les actuacions de Marta Pascal i la nova guàrdia del PDECat les darreres setmanes i ahir mateix són la millor prova que allà dins molts ho han entès, i només perseverant en aquest camí se’n sortiran. En la Catalunya que ve, la condició sine qua non per optar a guanyar eleccions serà tenir les mans netes, i és sobretot per això que ERC va davant en totes les enquestes.

 

Per desgràcia, a Germà Gordó no se’l pot obligar deixar el seu escó. Si ell s’entesta a conservar-lo el conservarà i continuarà sent diputat. Però, en coherència amb el que acabem d’explicar, no s’entendria que continués dins del grup de Junts pel Sí. Deixant ben clares les seves prioritats, ell mateix i el seu entorn van deixar clar que no plegava i que si calia se n’anava al grup mixt. Un acte inaudit d’egoisme i deslleialtat en un moment en que els seus companys del legislatiu i l’executiu s’estan jugant penes de presó per defensar la democràcia catalana. Davant d’això, com a membre setanta mil i escaig de la candidatura de Junts pel Sí, demano que no se li doni temps d’anar al grup mixt pel seu propi peu, i que sigui Junts pel Sí qui l’expulsi del seu grup parlamentari i l’enviï al galliner. Després de totes les proves d’estrès que ha superat l’independentisme, em fa l’efecte que ser-ne 71 en comptes de 72 és d’allò més assumible.
Comentaris
jere
Absolutament d'acord!
Ramon
ERC és de vòmit.
Ramon
Fa setmanes, que ja vaig dir que ERC només busca la coartada per poder donar per perdut el procés culpant-ne Convergència i reemprendre el camí col·laboracionista amb les esquerres sucursalistes que tant va omplir algunes butxaques i tant va buidar les finances de la Generalitat. A l'Ajuntament de Barcelona no els caldrà ni reemprendre'l.
A veure
Aquí els que rajeu d'ERC... que qui té Gordo imputat pel 3% és el PDECat, no ERC.
Joanot
@ Ramon : compte amb la rancúnia, és mala consellera.
la secta religiona d'ERC envia a l'infern al Gordó, amb la proclamació de mossen Tarda i el monaquillo
Noi, cada dia més junquerista o montyllista i d'esquerres com cal. No entenc com el Sr. Mas no demana l'expulsió immediata de les rates espanyolistes Tarda y su muñeco que es pensen que poden fer amb el PDECAT el que volen i els tracten com putes barates. Noi, el broquil s'ha acabat i ja es hora que el Junqueras deixi d'esser l'mmaculat i protegit per la fiscalia independentista per afavorir el seu estimat Junqueras. Proces per entronitzar al junqueas , NO GRACIES, germa de la congregacio maria
NO CAL LA INDEPENDENCIA AMB EL JUNQUERAS PRESIDENT DEL TRIPARTITO III, oi noi?
encara recordo com corria darrera el Carod-Montylla y sus toreros nazional.socialistes del Tripartit del Ausas i cada dia robaràs
Ramon
Recordo militants del PSUC admetent-me en privat que escollir Julián Grimau perquè reviscolés l'organització comunista en l'interior no havia estat una bona pensada, perquè tenia la cua massa feta de palla: qui havia estat torturador de txeca, no era la persona més indicada per vendre el missatge de la reconciliació. Trobo que ERC faria bé de comissionar el seguidisme de la guerra bruta d'Espanya contra Convergència, a algú que no hagués participat del festí tripartit.
al galliner dels JuntsxJunqueras NO GRÀCIES, partidista
al galliner va el proces. ERC nomes treballa per esfonsar el PDECAT Sou els que sempre heu estat uns traidors a Catalunya, montyllistes per la cartera Per cert jo soc independentista, pero vaig votar al Sr. Mas i ja no hi es, i el junqueras continua, gracies al pacte de vergonya erc-cup
Tens raó
Els espanyols volent tirar merda contra l'independentisme acaben carregant-se els seus propis agents quintacolumnistes.
El seu article....
comença bé, amb una gran benevolència cap a Convergència, sobre tot alava a la Marta perquè com a bona nena es queda atabalada davant tanta pressió de la guerra bruta, però vostè és tant hipòcrita com els altres. Hipòcrites els del PP amb tanta brutícia, el PSC-PSOE (els seus) ja veu; Roldan Filesa, Ere, Gal... Què dir de ICV ajudant al PSC i ERC a repartir motxilles a la Diputació de Barcelona durant el tripartit i les coses que no sabem. I ERC igualment hipòcrites interessats.
Com riuen....
a Madrid..... Els hipòcrites dels partits catalans els hi fan quasi tota la feina bruta mediàtica, sense necessitat ni de arremangar-se... No trobeu penós que en plena discussió de la "OPERACION CATALÑA" es doni tanta credibilitat als policies inventors, als fiscals de capsalera i als jutges espanyols de un determinat partit? Hipòcrites i interessats.
Narcís ( Voltas : “ qui estigui lliure de culpa, que llenci la primera pedra “ !) ( i .. on n’eren la CEOE .. la CEPYME .. empreses privades àdhuc públiques .. associacions d’autònoms .. i partits .. per a denunciar si no donacions, sí coses estranyes/ comissions . .?) ( “ anem’s-en jaaaaa “!!)
Verament no entenc aquest text, ço és, som dessota un ' estat soll ' així plens d' excrements de politiquers espanyols i .. cal netejà'ns-e nostra petita i pròpia brutícia quan país veí ens hi té inundats/ afogats amb sa immensurable ' merda '? PD: no podem perdre ni un segon en cosoneries ( cosoneries que no ho serien si fóssim lliures, si fossim Estat lliure!) ..no pas ara quan tot ajut i tota unió no n'és prou per treure'ns aquest botxí estat del cim! Nota: no ens n'esclafem entre nosaltres!
Aquests dies a Madrit brinden amb cava
I entre brindis i brindis s'exclamen, la nostra guerra bruta funciona de meravella, tant bé que em aconseguit que els independentistes es destrossen entre els mateixos, i mentrestant Mariano ben quiet, somrient es fuma el seu puro, llegeix al Marca com ha guanyat el Madrit i li diu a la Sor Aya, veus com tenia raó, sols calia deixar-los fer a ells mateixos.....
El PROCES per la beatificacio del Cardenal jUNQUERAS no té limits!!!
Junqueras al galliner amb el pollo Truhan!!
pep
Es normal que partits rivals es comuniquin a traves dels mitjans publics, pero el temas interns es renten a casa, ERC , Tarda, Junqueras, Pascal, Conesa i algun mes son uns autentics bocamolls, ara cualsavol desanllas sera dolent. Uns per interes partidista i la Pascal per asegurarse que mai sera imputade de res han aconseguit que avui estem una mica mes lluny del nostre objetiu. Per cert sobre el tema Gordo no opino, pero en queda clar que la operacio catalunya es un fet.

envia el comentari