El 'señor Pusdemón'

"El règim que representa Soraya Sáenz de Santamaría té un suport residual a Catalunya, molt inferior a la legitimitat del Parlament de Catalunya o el Govern"

Cap idea nova des del Pla Ibarretxe; l'Estat continua aplicant l'antiga plantilla basca al conflicte que té, actualment, amb la societat catalana. Per això aquest dilluns la vicepresidenta Sáenz de Santamaría s'ha referit contínuament al president Carles Puigdemont com a "señor Pusdemón", evitant reconèixer-li el càrrec institucional i rebaixant-lo al nivell un ciutadà qualsevol. La segona part de la tàctica és singularitzar la part catalana en una sola persona, a qui se li atribueixen suposats vicis i defectes, com la prepotència o l'obcecació. Així eludeixen l'evidència d'una majoria al Parlament per reduir-ho tot a una dèria personal.

 

Però el procés català no és una obsessió individual. Tots els polítics catalanistes estan falcats per baix per una societat molt polititzada i conscient de què es juga el futur de les pròximes generacions. A més, el règim que representa Soraya Sáenz de Santamaría té un suport residual a Catalunya, molt inferior a la legitimitat del Parlament de Catalunya o el Govern. Evidentment, és l'Estat qui té la força. Però aquesta força només és efectiva si es pot aplicar selectivament.

 

No hi ha pla Puigdemont i, per tant, no hi ha repressió fàcil. L'Estat vol esclafar un referèndum que demana un vuitanta per cent de la societat catalana, amb centenars de milers de persones disposades a mobilitzar-se en un moment de crisi aguda provocada des de Madrid. Efectivament, el señor Pusdemón té una idea, però no està sol. Ni de lluny.
Comentaris
Bon profit Madrit!
Diuen que tenen la paella pel maneg però aviat comprovaran que només els queda el màneg. La paella ja es nostre.
Maria
Hi som! I ben a prop! No pararem fins aconseguir-ho.
||*||
Arribats fin on som, no defallirem.... persistirem, persistirem i persistirem!!!
Fede49
Si em arrivat a on som,ara no podem quedar-nos parats Referendum ja!!!
Narcís ( país veí botxí malvat fora mida .. sempre malparlant de la ' burgesia catalana ' i en l'endemig atracant-nos nostres rendiments i en l'endemig dur sa gent a l'emigració perquè aquella li doni treball/ visqui amb mínima dignitat!) ( mentre, sos manaies espanyols de ‘ gentilhomes’ ..!)
1. Si a hores d'ara no saben o volen vocalitzar ' Puigdemont ' ( fos mateix ' Puichdemón '!) .. quin català pot esperar-ne res decent d'aquests que diuen representà'ns-e ( renoi, a n' Angela Merkel si l'esmenten ' Anguela '!)! 2. Si som dessota espanya .. que si ens interessa, que si hi traiem profit àdhuc que si hi abusem, tot dient, " volen tenir casa ( espanyola), però tenint llur propi pis (català)"; i si volem ser lliures, mai més esclafats .. que si separatistes, que si colpistes!
Towerpower
Mireu si som solidaris. Dissabte a la final de la copa del rei, un guarda de seguretat va prendre una estelada a un espectador a la grada, prop on era jo. Quan marxava, una altre espectador li va aconseguir prendre d'una estirada. Unes 200 persones del voltant vam començar a cridar "hijo de p..." El guarda no va tenir pebrots de venir a recuperar l'estelada. I tot d'una, espontàniament vam començar a cridar i-inde-independència. El crit es va transmetre a tota la grada culer. No estem sols.
Ensenyament del Sr. Pusdemón
Haver posat a un pelacanyes com el Sr. Pusdemón al capdavant de la Gene té una molt bon ensenyament. És el descobriment que Catalunya no és com Dinamarca sinó com Itàlia: sense ningú que governi pot funcionar perfectament i fins i tot millorar l'economia. Chúpate esa, Soraya.
clotenc
no es el mateix que el 80% de la població catalana demana un referendum, que el 80% està d'acord en votar. No manipulen dades.
a.... clotenc
Quant es demana es perqué es vol votar, i si es vol votar es per això que es demana...no fotem el mec!!!!
@Ensenyament
hi ha una comparança mes lloada posar un bocacharco i un tap de bassa devant d,un pais i uns quants com ara tu votan.los i la mafia al seu costat eren una colla de aprenents, ells s,omplent les buxaques i tontos com tu apart que els hi buiden els voten (gran dossi de intel.ligencia)
Ramonet
El clotenc deu ser un clon de la Soraya.Dir que voler un referèndum no vol dir voler votar és tan ridícul com dir que es fa un referèndum per a no escoltar el poble.L'espanyolitat es cura?

envia el comentari