El País i El Mundo entren per la Diagonal

"Aquest cap de setmana s'ha donat el tret de sortida a l'ofensiva propagandística amb què esperen justificar la repressió contra Catalunya"

Anem directes al xoc. Tant és així que des de les elits de l'Estat s'estan treient les màscares autonomistes per ensenyar el rostre colonial, el del poder que no només no raona, sinó que exhibeix que no necessita fer-ho. D'aquí que aquest cap de setmana s'hagi donat el tret de sortida a l'ofensiva propagandística amb què esperen justificar la repressió contra Catalunya. El País, malgrat tenir redacció a Barcelona, ha enviat un periodista des de Madrid -el colonialisme té això- per fer un reportatge de l'estil dels que descrivien el clima de l'omertà mafiosa, amb una dotzena de catalans oprimits -alguns d'ells ocultaven el nom, per afegir dramatisme i, de passada, donar llibertat creativa a l'autor- i un parell de figurants independentistes, un dels quals -ho destacava el text, ho juro- es fumava un puro. 

 

I si Catalunya és com la descriu El País, el que cal, lògicament, és fer el que reclama El Mundo. I són, bàsicament, dues coses. Acabar amb la "generositat" de l'Estat cap als catalans i ofegar "la delicada situació que arrossega la Generalitat" tancant -encara més- l'aixeta dels diners. A més d'això, l'editorial d'El Mundo també vol que s'apliqui l'article 155 de la Constitució "militaritzant la policia autonòmica". Ni més ni menys.

 

No hi ha fissures a la llotja del Bernabeu. Tot ha de continuar exactament com està, ells dalt i els altres a baix. I als catalans se'ls ha de donar una lliçó cada cinquanta anys.
Comentaris
John Smith
No crec que passin d'Esplugues.
Espectador
I això serà molt eficaç ?......
El Reprimendum
Mentre nosaltres preparem urnes per el Referèndum en nom de la democràcia, ells preparen Jutges i periodistes per el Reprimèndum en nom de la dictadura constitucional nacional-catolicista i feudal.
Sly
Toca acampar als carrers, paralitzar l'economia i ingressar els calers a la hisenda catalana. Quines ganes tinc de República per veure'ls enfonsats espiritualment i identitaria. Sí: per veure'ls patir, lamentar-se, estirar-se els cabells i prosseguir amb el seu país de merda amb la mirada baixa i l'esperit enfonsat. Què bonic seria veure'ls canviar humanisticament o ensorrats més que mai, a la seva elecció...
Esteu tan pendents de la Diagonal
que giraran per l'AP7, entraran per la Meridiana i us agafaran a tots mirant a la Meca.
Joan Benet
Se'ls ha acabat el viure a còpia de parasitar-nos, però encara no se n'han adonat.
les amenaces ens esperonen més....
Cap por, de fet estem esperant que comencin, per fi podrem desfogar tanta paciència acumulada....
Josep Mª
Un interessant efecte secundari de l'independència serà que aquesta premsa haurà de canviar d'ase dels cops; amb els catalans fora del seu abast, qui serà el culpable de tots els mals del que quedi d'Españñña?
Josep-Lluís
Recomano que abans demanin la ViaT, o semblant, per poder pagar els peatges. Previ permís, per escrit, del comandament de l'OTAN.
ricard roch
Es pueril creure que posan la tapadera al cub de la brossa ja en hi ha prou per tapar el mal olor. Podran parar el referéndum. Podran castigar alguns funcionaris, però el procés continuara. El problema de Madrid és creure que lo del soberanisme no és més qu"na febre passagera i que donat un antibiotic, tot queda arreglat. calmem el galliné i apa tornem a la normalitat. Catalunya té un arma molt poderosa. El deuta public. El més minim soroll de botes i Espanya va directa al rescat.
RHC
@al de estar pendent de la diagonal, li diria, que la Meca mira a LLevant, Aqui troll de CNI, diem que de Ponent ni el vent ni la gent. Tb et diré de fons ben informades des de Madriz, (militars clar) que el exèrcit pañol no te diners ni per possar gas oil als tancs. O sigui que menos lobos "caperucito"
Fan venir
ganes de vomitar. Sempre aquest feix que em de portar a l'esquena.
2 setmanes
La seva arma és la por i el cansament. Quan comenci el conflicte de veritat, tot es resoldrà en un parell de setmanes, podrem aguantar?
Tancs i Omelles el franquisme etern de l'esglesia catalana
El Omella de la COPE, capitosta durant anys i panys del racisme i odi predicat des d'aquesta emissora terrorista-episcopal BENEIRA ELS TANCS QUAN ENTRIN PER LA DIAGONAL A MATAR CATALANS, com la COPE, EL OMELLA I EL SEU PP VOL OMELLA de la COPE-BANDA TERRORISTA, que fas a CAtalunya?
Narcís ( un estat que amaga/ silencia la veritat, pitjor, que la tergiversa, sia en història, sia en efemèrides i , què dir-ne, en economia .. mai podrà ser ' estat de res ' que sí quadrilla, brivalla pro interessos espuris escudats en violació de territori de nació aliena a la seva, a sa Castella!)
A hores d'ara és possible : 1. romanguin ciutadans de ca nostra que no vegin ' mai per mai se'ns prendrà com espanyols si no deixem de ser catalans '? 2. no se n'adonin Catalunya no la hi prenen com part que formi/ conformi aquest estat .. que sí com " propietat de país veí ", que sí com " possessió seva " ? 3. aquest estat ' democràtic ' n'és extensió d'aquell sanguinari .. d'aquí posar a mateixa alçada nostres PPCC amb províncies i/ o regions seves mitjançant sa ' ley electoral general '!
No calen tancs
Ja està qui ha de ser a Diagonal 666. Per què emprar més mitjans?. Això només és Catalunya.
Xauxa
Aquests dos diaris podrien fusionar-se, veient l'afinitat ideològica que tenen, i dir-se "El País Inmundo"
Cesc
Salvador Cot, t'has deixat un mitjà: TVE-Catalunya. A partir d'ara incrementarà la desconnexió en català per combatre en la mateixa llengua el discurs secessionista (sic) de TV3.
Mama, Catalunya se'n va....
A mesura que els va caient aquest decorat que porten impostat de poder i força , aquesta façana ufanosa i superba, es va veient realment què hi ha al darrere: Éssers empobrits i necessitats, temerosos i dependents, acovardits i acomplexats. Ara s'hauran de fer grans i forts tot solets.
JLM
Jo porto estalviats 758 euros pels dies de vaga que calgui fer. Si me'n sobren estan a disposició de qui els necessiti. Prepareu el cotxe per quan calgui col.lapsar alguns accessos específics de l'Ap-2 (Martorell, la Roca, la Jonquera) Suposo que l'ANC i Òmnium deuen haver parlat amb els sindicats de mestres. Si els mestres hi són, la resta ve després. Visca els mestres! Per mi ja poden anar enviant tancs i fer tanta comèdia i desgastar-se tant com vulguin. Me'n refot.
Clar
Es exactament el que van fer per justificar el cop d'estat feixista del 36, alias el Glorioso Alzamiento Nacional, que despres recollia molt be la Enciclopedia Alvarez. Per fi es veu el que es el Pais, que tants anys ha estat el catecisme dels progres Barcelonins. Quina presa de pel. Aixo sol passar quan els filofalangistes castellans es fan progres (Cebrian).
ALERTA a la maniobra dels "comuns"!
Els "comuns" actúen com si el Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) hagués de substituir el Parlament de Catalunya i el Govern (i/o una futura Assemblea de Càrrecs Electes)! Cal denunciar-ho! La iniciativa correspón al Parlament i al Govern, representants legítims de la voluntat majoritària del poble català, abans que al PNR, eina important, sí, però no electe, i que només té sentit si serveix al que els catalans van votar majoritàriament al Parlament, mai per entorpir-ho!
Maria
Més que omplir carrers, que també, foto internacional de la repressió i bloqueig del port, de les exportacions, de les fronteres... Se n'enriuen de les nostres manifestacions, hem de fer mal a la seva imatge i butxaques amb boicots de ressò internacional.
Tramontana
Com es farà la independència de Catalunya? LA DATA DEL REFERENDUM? = 10 DE SETEMBRE DE 2017. Sinó el deixen fer es convoca a tothom per l’endemà 11 DE SETEMBRE a Barcelona, davant del Parlament, per declarar la INDEPENDÈNCIA UNILATERAL!. Passa-ho!
coma
Quan dius "ells a dalt" suposo que hi inclous tots els col·laboracionistes que durant els darrers 40 anys han anat venent-nos el regionalisme del peix al cove i que, encara avui, critiquen que es posin urnes sense el vist-i-plau de la cort madrilenya. Perquè aquí, com sempre, n'hi ha uns quants que viuen, i molt bé, d'eternitzar el conflicte i qui dia passa, butxaca omple.

envia el comentari