No és no, quan es tracta de Catalunya

"El Govern català ha aconseguit, almenys, connectar amb una part de l'esquerra espanyola"

"Nom som cap desafiament; som els representants d'un poble que vol expressar el seu futur a les urnes. No som cap suflé, ni una malaltia, ni fruit de cap transtorn emocional...", ha dit -ha hagut de dir- el president català a Madrid. Després de tres segles d'administrar Catalunya, les elits madrilenyes encara utilitzen aquesta mena d'esquemes puerils per tal de distreure la seva opinió pública sobre les causes reals d'un conflicte que els espanyols coneixen, però no entenen perquè és sistemàticament deformat pels mitjans de comunicació que consumeixen.

 

Ni suflé, ni malaltia, ni transtorn emocional. Ni puta, ni ramoneta, ni peix, ni cove. Políticament, el catalanisme ha evolucionat cap a formes de participació democràtica molt més evolucionades perquè el sistema clientelar s'ha esfondrat, en part -paradoxalment- a causa de l'acció, tant superficial com subterrània, dels poders de l'Estat. "Van prendre consciència que mai no havíem pintat res", diu Puigdemont, més enllà d'afermar un sistema abonat per a "les ineficiències, l'encreuament d'interessos i el fonament per a la corrupció. A Catalunya i a Espanya".

 

No és no, quan es tracta de Catalunya. Sempre. Per això aquest nou episodi de l'escolta Espanya acabarà com els altres. Però el Govern català ha aconseguit, almenys, connectar amb una part de l'esquerra espanyola i eixamplar, ni que sigui una mica, l'esquerda que acabarà ensorrant la bastida jurídicopolítica que es va muntar el 1978.

 

 
Comentaris
Sobretot ha connectat amb la CUP
Que també és esquerra espanyola. I de la cutre.
Narcís ( anem's-en jaaaaa .. ni ens mereixen ni, sens dubte, els mereixem!) ( Catalunya no pot seguir suplicant per sa existència .. no pas per estimar son pare i sa mare!) ( ens maltracten i diuen ser nosaltres i així amb ens insulten, ens escarneixen .. ens arresten i ens expropien!)
Només veient les mentides, enganys, falsedats i fal·làcies que llancen mitjans espanyols a sos ' espanyolets mil del carrer ' .. n'és dit tot! PD: i què dir-ne dels mots desafiament .. xantatge .. . . . quan n'és i sempre ha estat a l'inrevés o abús, prepotència i amenaça així com mateix vessament de sang!
.
VISCA JOAN JOSEP OMELLA I L'ESGLÉSIA CATÒLICA
DIU QUE EMB CONECTAT AMB LA C.U.P.
Mira nanu, el PSOE, junts am podemos, futaran una mocio de sensura, contra el P.P. ens afagirem els ERC el PDCAT. la CUP, i ja tidrem an Rajoy de cullons al sol. ¿ QUE FAREU LLAVORS ? ¿ Enviareu els tanks a Catalunya ? Votaren a casa nostra i farem el que el poble decideixi o sia LA INDEPENDENCIA DE ESPAÑA, QUE AQUI SI PLOU, I ADEMES I FA FRED. A.D.E.U.S.I.A.U. F.R.A.N.Q.U.I.S.T.E.S.
montabaur
El gruix dels votants que aguanten el PP i PSOE són bàsicament els jubilats. Es tracta de partits envellits amb discursos envellits i pensaments envellits propis d'una altre era. No cal ser gaire prespicaç per veure que a aquests se'ls cruspiran uns altres.
Sr. Cot
vosté es pot autoenganyar si vol, pero no vulgui que nosaltres ens els creguem. Apart de ser ideológicament inamovibles, son sobretot, económicament depenents. Espanya es insostenible sense els 16 M( potser un 30% més?) que "aporten" els catalans. Per ells es questió de supervivencia, sobre tot si volen sostenir el nivell de vida al que estàn acostumats.
@DIU
No se t'entén res. Potser abans d'escriure haurìes de deixar d'ingerir certes substàncies. Només una cosa. La CUP no s'unirà a la moció de censura de Rajoy per la senzilla raó de que no té representació en aquell Parlament. Sí la té en el català i gràcies al cupaires ha arribat JxSi on ha arribat, que tampoc és per tirar coets.
Lass
molt ben explicat,Cot.Es aixì.

envia el comentari