Falange rebrà Puigdemont

"Preguntar al poble quan no s'està segur de la resposta no forma part de la cultura política espanyola"

Dilluns vinent, a Madrid, no hi haurà cap membre del govern espanyol per escoltar la proposta de Carles Puigdemont. Ni del PSOE. I menys encara de Ciutadans. El règim en pes es girarà d'esquena i es taparà les orelles per fer veure que ni Puigdemont ni la majoria dels diputats al Parlament de Catalunya no existeixen. Qui sí que rebrà el president català serà Falange, que ja ha anunciat que -igual com va passar fa uns anys a Blanquerna- organitzarà una protesta: "Nosaltres, els falangistes, no faltarem a aquesta cita", explica aquest partit legal, tranquil·lament, des de la seva pàgina oficial.

 

Espanya viu permanentment atrapada en l'ona expansiva de la Guerra Civil. Com si fossim als anys trenta, els falangistes continuen actuant pels carrers de Madrid per, segons ells, combatre els enemics d'Espanya: "Un cop més, separatistes i marxistes apleguen les seves forces com abans per mostrar el seu rebuig a Espanya i a tot el que representa. Un aquelarre en tota regla". Pablo Iglesias escolta Carles Puigdemont com les bruxes veneraven el boc negre satànic.

 

Urnes? Les urnes han de ratificar el que ja s'ha decidit prèviament, tant se val si és la Llei Orgànica de l'Estat de Franco de 1966 (amb un memorable 95,6% de vots afirmatius) com el de la Constitució del 78 (fins al 88,54% de paperetea amb el sí). Preguntar al poble quan no s'està segur de la resposta no forma part de la cultura política espanyola. Falange, en canvi, sí.
Comentaris
JordiP
Encara detindran en Puigdemont per provocar disturbis ciutadans.
Narcís ( sempre el mateix .. els espanyols mantinguts de l'estat sense importar-los d'on i com surten els diners i els espanyols pasturats/conduïts per aquests ' eixerits '!) ( verament nació catalana/ PPCC n’és altra cultura, economía, història, fesomia organitzativa i política .. identitat!)
Falange no fou protagonista o coadjuvant del ' cop d'estat ' que provocà una guerra de tres anys i postguerra de dècades ensems amb centenars de milers de morts de sang i milions pels seus efectes ? PD: i .. no n'és il·legalitzada? hi són a les paperetes en eleccions? . . . Europa ho permet?
Puigdemont és insuls
Ningú fa veure que Puigdemont no existeix, simplement passen d'ell i dels seus discursos. A Madrid donarà el mateix rotllo que a Brussel·les, oi?. Entre falangistes estarà a gust. Bons records del seu avi falangista.
Puigdemont és insuls
A veure si acabem amb aquesta farsa de la democràcia. Arriba España!
A "Puigdemon es insuls"
Ja sé que ets un troll per provocar a la gent de be, perp per aquells que tinguin dubte, el mostré president te mes estudioso parla mes idiomas que qualsevol dels presidents que vegeten per les espanyes. I obviament, tractar-lo de falangista... bé, aqui es on ja he pillat que eres un troll.
El insuls Puigdemont
Puigdemont i possiblement Imbroda (Melilla) són els únics presidents autonòmics, en l'actualitat, que no tenen cap titulació més enllà del batxillerat. També Urkullo està fluix: Diplomat en Magisteri. Els altres 15 presidents autonòmics i Mariano Rajoy tenen tots titulacions universitàries acreditades. Algun acusica parla per no callar.
El insuls Puigdemont
Tan és: acabarem amb aquesta insulsa democràcia, i restaurarem l'obra del nostre Caudillo. Arriba España!
xup
OSTIA EL MARIANICO TE DUES CARRERES UNIVERSITARIES! no m,esperabe que fos tant inutil, perque no l,hi serveixen de res, Federelista deixan endevinar quines son, l,una filosofia o dic perque un plato es un plato i un vaso, be no cal continuar, l,altre deu ser filiologia anglessa, apart domina el frances, alemany ah i l,esperanto perque quant parla no s,enten

envia el comentari