David Pérez, dimissió

"Acusar el catalanisme polític de xenofòbia contra els assassinats per la dictadura franquista equival, moralment, a considerar les càmeres de gas una "anècdota de la història"

David Pérez ha de plegar. No importa per quin partit hagi estat elegit, ni tan sols de quin parlament democràtic sigui diputat. Pérez és un negacionista, una persona que intenta ocultar, amb arguments estrambòtics, la terrible catàstrofe humana que va significar la tirania de Franco. Acusar el catalanisme polític de xenofòbia contra els assassinats per la dictadura franquista equival, moralment, a considerar les càmeres de gas una "anècdota de la història". I Jean-Marie Le Pen va rebre una condemna penal per aquella frase.

 

Al marge de les consideracions morals, el cinisme polític de David Pérez és espectacular. Sobretot si es té en compte que aquest diputat milita en un partit que forma part substancial del règim del 78, l'únic sistema democràtic d'Europa que manté els privilegis als responsables dels crims de la dictadura, com la llei de punt final de 1977, el manteniment amb diners públics del mausoleu del dictador al Valle de los Caídos o els incentius fiscals als donatius per a la Fundació Franco.

 

Pérez està per sota de la democràcia. I només es pot permetre el luxe de fer unes declaracions d'aquest tipus perquè és ciutadà espanyol. Potser per això defensa tant el règim que manté soterrats els ossos de centenars de milers de persones com si fossin gossos als revolts dels camins.

 

 
Comentaris
un de tants
Ser escoria no l ha privat de viure dels nostres impostos durant 40 anys.
XX
Jo vaig flipar bastant quan ho vaig sentir. És la mena d'acusació retorçada que ni un pepero tindria la barra de fer.
Vigia
Totalment d'acord amb la petició de dimissió. És una persona indigna de ser diputat per cap partit.
Algú dubta del que ve ?
Hi ha algú que encara no s'adoni de la baixesa personal i de pais en la que caurem? I aquests quant es lleven al matí poden viure amb la seva propia miseria moral?
Joan
I que farà pobret . Porta 30 anys vivint del momio en el PSC , en la mes absoluta mediocritat... Treballar, treballar, no ho ha fet mai. Pot ser en Ribera el farà seu.
Piferrer
El fet que aquestes afirmacions surtin d'un membre del PSC donen la imatge del nivell de baixesa on ha caigut aquest partit...
PSC envàs, on vas?
Com a deixalla en que s'han esforçat esser i amb l'ajut final del tal Pérez, cap al contenidor, sigui el que sigui.
Ferran
Dimissió !. Aquest personatge és indigne d'estar a la Mesa del Parlament Català.
Partit Sense Criteri
PSc dissolució. Aquest succedani de partit polític, sense criteri ni principis(al que mai s'inscriuria el Sr Groucho Marx) ja no te mes funció que mantenir nòmines dels seus "afectos" a la secta.
Roc
La qualitat dels defensors i/o admiradors del mes gran covard de la història moderna, Franco, és tan reveladora que fan avergonyir-se de co-habitar amb aquests personatges. Quin honor: quatre exercits ben pertrexats per masacrar un poble desarmat. I encara es vanten i els justifiquen.
EX-PSC del GAL I DEL NAZI Adolfito Perez
Com vols que dimiteixi un feixista que no sap a on caure mort. El que es greu, que el Jefe Nazional de la Falange-PSC un tal ICETA no hagi expulsat al NAZIONAL-SOCIALISTA del partit dels nazis espanyols residents a Catalunya
Un lliri a cada ma
La indignitat i baixesa moral d'aquest individu és esfereidora. I dieu que es dipu...què?
Quantes fosses s'han obert a Catalunya?
El Parlament va aprovar el 2009 la primera llei de l'Estat sobre fosses comunes, l'objectiu és dignificar i localitzar les restes de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i la dictadura, i que obre la porta al fet que el Govern sufragui l'exhumació de les fosses que autoritzi un comitè tècnic. Algú sap quantes fosses s'han obert des de llavors?.
TT
no es la primera vegada que l´execrable i despreciable indivifu perez vomita exabruptes, sempre contra la catalanitat. Potser ja sería hora que li fotem la patada a aquesta rata que fa mes de 30 anys que viu dels nostres diners...
Narcís ( però .. com se n'aprofiten de Catalunya, se n'aprofiten dels catalans .. i, aquest, n'és un ‘ Il•ltre. Sr.?) ( ‘ paradigma ‘ de gens ni mica sentiment català ni de bé ni dret o justicia!) ( com pot ser possible éssers humans puguin votar aquest ‘ no partit- partit no ningú ‘?)
Pobre llàtzer .. si n'és del partit dels Ibarres, Leguines, Vares, Sultanes, Belloches, Guerres, Gonzaleces, Pacos ( excuses, Patxis), Vasqueces, Garcías, Jáureguis, IZ's i llarga cia. . . . què s'hi pot esperar sinó pretèrit oportunista i futur ( encara més) ' enfilador '! PD: l'espanyol que més barra tingui, que més impudorós sigui, que més desvergonyit/ descarat/ cínic hi vagi .. a espanya n'és més votat ( i si té logorrea amb crim de lesa humanitat .. tot n'és clar!)!
ona
Quina deformitat humana, fumada i corcada, aquest Pérez. Em sap greu.
Joan
Es el detritus d'individus d'aquesta calanya. I es del PSC-PSOE. Es la seva manera de contraprogramar la compareixença dels companys de Mesa als Tribunals. Detritus. Escòria.
Xavi
Fa temps que opto per fer un cas absolutament omís a certs missatges de tant baixesa moral que poden arribar a ser considerats inhumans. I per inhumans vull dir NO HUMANS ergo, voluntariament no em relaciono a discutir amb animals, sería imposible la entesa.
Barrufet rondinaire
La dimissió és poc. Jo demano que aquest tipus no se'l deixi entrar al Parlament de Catalunya. Sí la fiscalís encara no ha actuat d'ofici, a Mesa del Parlament de Catalunya ha de denunciar-lo per delicte d'odi, aquest personatge no representa als seus electors que són molt més dignes i tenen més intel.ligència que ell.
Jordi Català Sobirà
El PSC/PSOE està fent el paper de Siudedanos. A veure quan ambdós partits es fondran en un de sol. És clar que, si es tracta de millorar aquest país, ambdós partits són totalment sobrers atenent als objectius espuris que defensen. En una Catalunya independent millor que no hi siguin o encara seguiran treballant per retornar-nos a la foscor de la Caspanya perpètuament franquista del Règim del 78.
Frank Dubé
RESPOSTA AL DISCURS DE PEDRO SÁNCHEZ (PSOE) A la memòria del meu pare. Oye compañero Pedro Sánchez: Me puedes decir porqué tus paisanos que "vinieron a sudar para levantar Catalunya" no optaron por sudar en su propia casa? Me lo puedes decir? No? Pues lo vas a oir en boca de un Socialista al que deberias conocer antes de abrir tu linda boca, compañero. Te envio parte de un llibro escrito hace pocas décadas por el socialista catalán Serra i Moret, "Ciutadania Catalana",
FRANK DUBÉ
, seguro que aquí mismo, en La Pineda de Gavà, te lo diria en tu cara con un par.... "L´estat que com Espanya, s´adjudica per missió la propagació de la fe catòlica sense que es trobi ni un sol cristià; l´estat que perd miserablement un imperi providencialment pervingut, que perd la personalitat internacional, que sosté a punta de llança les castes feudals, el latifundi, les servituts, l´estagnació econòmica i la fam de la inmensa majoria de la població
FRANK DUBÉ
institucions permanenets i invulnerables, no és un estat nacional, ni sociològic, ni un embrió d´estat de cap mena, si no una empresa de cretins, una reserva de retardats que el món esguarda com a experiència única. Els catalans no hi tenim res a veure i la nostra culpa només radica en no haver fet els sacrificis necessaris per desfer-nos d´aquesta pestilència.

envia el comentari