Forcadell i uns senyors que toquen el violí

"Aquesta setmana ha començat amb Carme Forcadell i Anna Simó essent interrogades en un jutjat, un símptoma més de què política catalana ha deixat de cabre, definitivament, dins dels límits del règim del 78"

Van passant les setmanes i, poc a poc, es va apagant la cridòria dels mitjans de Madrid -i rodalia intel·lectual- que donava per segur que les institucions catalanes es farien enrere dels compromisos adquirits amb els electors. Dissimuladament, comença a deixar de circular l'alegre hipòtesi unionista que donava per descomptada la defecció d'Oriol Junqueras i ERC, fins fa poc ocupats, suposadament, en una maniobra per abandonar el procés a partir d'unes eleccions anticipades i un pacte posterior amb el PSC i els comuns. L'Estat fins i tot ha deixat de confiar cegament en els dossiers de l'Operació Catalunya, que sovint tenen una perillosa tendència a rebotar contra qui els llança. Fa temps que l'efecte polític de la família Pujol és zero...

 

Al marge d'això, només queda la repressió. Aquesta setmana ha començat amb Carme Forcadell i Anna Simó essent interrogades en un jutjat, un símptoma més de què política catalana ha deixat de cabre, definitivament, dins dels límits del règim del 78. No hi ha camí del mig, no hi ha tercera via, no hi ha opció basca... Madrid només contempla la derrota de l'independentisme.

 

Tot plegat, el context ideal per empènyer una majoria social clara cap al referèndum. El règim espanyol i els seus suports s'han convertit en una minoria cada cop més esquàlida dins la societat catalana i es van enfonsant mentre els seus jutges toquen, al violí, la partitura que els han ordenat.
Comentaris
Narcís ( de quan ençà un delinqüent sigui amagat d'institució hi té por si pensa no haver de retre comptes a ningú i en l’endemig .. es folra econòmicament i fatxendera mitjançant l’espoli/ piratería, la usurpació, el plagi i la tergiversació de la realitat passada i present?)
N'és vergonyós ( sabrà país veí botxí allò de vergonya!) com juguen amb el mot justícia on diuen ser estat democràtic i de dret .. ja no n'és no fan cas ni a sa pròpia constitució així llibertats sinó ni respecten la Carta Internacional dels DDHH ni la Convenció Europea dels mateixos ensems amb llurs protocols! PD: si parlen d'espanya així Conf. Catalanoaragonesa com bé assenyala llur escut amb les quatre barres, perquè ens tracten com regió de llur castell i lleó ( amb això n'és dit tot!)?
ona
I això de Ferrussola, més vell que l'anar a peu, surt avui com a primícia -avui que Forcadell anava a judici- a la primera plana de l'edició digital del País, secció Catalunya, fins i tot abans de Macron. Val la pena llegir aquesta entrevista al cònsul espanyol (català) a Washington, ara fa un any: http://ccaa.elpais.com/ccaa/2016/05/16/catalunya/1463406311_222400.html
Josep
Es que Espanya està anclada al règim del 1898, quan va pedre la darrera colónia, i quan tot era perdut "concedía magnànimament " l'autonomia a Cuba. Es clar que aquells van ser més "generosos" i ara no ofereixen rés, ens volen vençuts/humiliats. Cal recordar que van perdre totes les colònies per la força de les armes i ara perdran per la força de la raó i la democràcia.
No cola, Sr. Cot
Copio: "Haver cregut en el procés, sobretot els periodistes que hi varen creure, quina mena de credibilitat poden tenir per continuar opinant de política, o aquests que es fan dir politòlegs i que varen creure en el procés, i en la possibilitat que el procés en efecte duia a alguna banda que no fos el no-res; com fer cap anàlisi aquests politòlegs si han demostrat ser tan curt de mires, tan incompetents, tan en definitiva curts de gambals".
Bay bay Tafurs de la democracia
Mentre s'enfosa el Titanico la orquestra judicial seguira tocant sense criteri propi.
@ no cola Sr, Cot
¿ Sabies, veneit, que 600, jutjes, fiscals, procuradors i adbocats, es tan en contra del que fa, el teu gobern DE FRANQUISTES, i an fet un manifest en contra del teu gobern ? ES DE SUPOSSA, QUE AQUESTA GENT DEUEN ENTENDRE ALGUNA COSA AMB LES LLEIS. ¿ O NO ? Ara comb que, a " Ejpaña " sou molt espavilats, deveu entendri mes que ells. MIRA SI SOU ESPAVILATS QUE, CONTINUEU VOTANT UN PARTIT QUE US, ESTA DONANT PEL DARRERA, I US ROBA LA CARTERA I el voteu sense pensa ¡ inutils, musols i ignorants
Ramon
Al Sr. "@ no cola Sr.Cot : Perdoni, pero no hi he entès res de la seva opinió sobre qui tracte de "veneit". ! Sense comptar les faltes d'ortografía ( més de 10 sense comptar els accents ) , segur que no en té la culpa, dons no varem poder estudiar en la nostra llengüa,; per tant no em puc posicionar.!!

envia el comentari